Здравей Гост

Я споделете какво знаете за телешките луни

• 34 Отговора
  • 7293 Прегледи
Re: Я споделете какво знаете за телешките луни
« Отговор #15 -: Август 09, 2012, 08:53:12 pm »
Пак сгреших във даните ето това е истинската карта извинете за безпорядака

« Отговор #16 -: Август 09, 2012, 10:09:29 pm »
Добре явно аз греша или поне мен успява да ме обърка благодаря за отделеното внимание Марая
;) Никой не е идеален, но на въпроса ,дали луна в телец  не дава потайна емоционалност и чувствителност? Правилно разчетени чувства?
 ;)

« Отговор #17 -: Август 10, 2012, 10:11:07 am »
Аз пък предлагам преди да се дискутират каквито и да е било астрологични теми, някои индивиди да си оправят правописа!
Направо се ужасих от НЕГРАМОТНОСТ!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #18 -: Август 10, 2012, 10:26:15 am »
Аз пък предлагам преди да се дискутират каквито и да е било астрологични теми, някои индивиди да си оправят правописа!

Мислех да го  кажа и аз това.... Така се подразних..
Не може да се дискутират сериозно теми, написани с по 100 правописни грешки на изречение....
Поне на мен не ми седи сериозно..

« Отговор #19 -: Август 10, 2012, 11:23:44 am »

Мислех да го  кажа и аз това.... Така се подразних..
Не може да се дискутират сериозно теми, написани с по 100 правописни грешки на изречение....
Поне на мен не ми седи сериозно..

Оххх-много се радвам, че се намери някой да го каже, че едва се сдържах!

« Отговор #20 -: Август 10, 2012, 11:45:50 am »
Ок момичета няма проблем няма да пиша докато свикна с новата си клавиатура съжалявам ,че съм ви подразнила просто до сега съм писала винаги на латинеца и никога на кирилица
« Последна редакция: Август 10, 2012, 11:55:57 am от elodiq »

« Отговор #21 -: Август 10, 2012, 11:53:59 am »
Ок момичета няма проблем няма да пиша докато свикна с новата си клавиатура

Хехе, запетайките не са клавиатурен проблем. За твое добро-прочети правилата-не са толкова много. И си пиши, като видим старание, и ние ще помогнем :)

« Отговор #22 -: Август 10, 2012, 12:03:00 pm »
Опитвам се честно казано виж не искам да създавам напрежение, да не всички имаме перфектна езикова култура ,не че се гордея със това напротив, но не мисля че това е повод някой да бъде пренебрегван по някакъв начин . Да пропускам запетайки защото пиша бързо, съжелявам че съм подразнила някого наистина.Ще се постарая да не се повтаря.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #23 -: Август 10, 2012, 01:05:08 pm »
Опитвам се честно казано виж не искам да създавам напрежение, да не всички имаме перфектна езикова култура ,не че се гордея със това напротив, но не мисля че това е повод някой да бъде пренебрегван по някакъв начин . Да пропускам запетайки защото пиша бързо, съжелявам че съм подразнила някого наистина.Ще се постарая да не се повтаря.
  Така е малко по- правилно написано:
"Опитвам се честно казано. Виж, не искам да създавам напрежение. Да, не всички имаме перфектна езикова култура. Не, че се гордея с това, напротив, но не мисля, че това е повод някой да бъде пренебрегван по някакъв начин. Да, пропускам запетайки, защото пиша бързо. Съжалявам, че съм подразнила някого наистина. Ще се постарая да не се повтаря. "

Не се пише "във даните", а" в данните".

Намесвам се с добри чувства. Всички тук са добронамерени и съпричастни. Това  му е хубавото на сайта. Не се чувствай изолирана. И продължавай да пишеш. Добре е да се пише правилно обаче. Да се пише на  КИРИЛИЦА, не на латиница, за да се запази това което някога е създадено като българска азбука и грамотност. Не се отказвай да пишеш, това не е решение, не губи и интерес към астрологията, достатъчно е само да си намериш и корегираш пропуските.  Никой не е застрахован иначе ,че няма да допусне правописна грешка, къде от преумора, къде да обърне буква неволно. А и всеки от нас  е обърквал поне по една запетайка. Но когато грешките са фрапиращи, наистина леко дразнят.

Още веднъж  добре дошла. Дори и да  сме прозвучали по-остро , това е за  добро. :-*   :-* Продължавай напред.   :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #24 -: Август 10, 2012, 01:09:03 pm »
Иначе за да не досаждам на никой се опитвам да си разчета картата на въпросният господин сама . И стигнах до извода , че усещанията ми за човека идват от разположението на лунният възел в телец . Описанието което намерих доста точно описва нещата който ме кара да изпитвам.
« Последна редакция: Август 10, 2012, 01:36:40 pm от elodiq »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #25 -: Август 10, 2012, 04:20:39 pm »
Иначе за да не досаждам на никой се опитвам да си разчета картата на въпросният господин сама . И стигнах до извода , че усещанията ми за човека идват от разположението на лунният възел в телец . Описанието което намерих доста точно описва нещата който ме кара да изпитвам.

Имате двайно подчертан кармичен аспект Луна/ Сатурн, което също е от значение ,за да се чувстваш ограничена и подтисната, но би трябвало да имаш и усещане  за отговорност, която може и да ти тежи, но въпреки това да  знаеш, че си отговорна към него за нещо. И чувството за вина понякога е характерно в такива случаи.  ::) Как се чувстваш?/ Разбира се, ако искаш да споделиш...
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #26 -: Август 10, 2012, 05:19:48 pm »
Защо да не споделя за отговорност не знам , но по скоро като пренебрегната на моменти сякаш съм му забавление за момента. Отделно него самият го чувствам много студен и безразличен, въпреки че твърди други неща на приказки. Поема обещания, който не изпълнява, непостоянен е някак си му липсва топлина във взаимоотношенията .

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Август 10, 2012, 06:42:55 pm »
ее не бъдете толкова строги по отношение на правописа - аз също допускам много грешки ... повечето доста балами. Да не взема да ви пратя мЪтриалите от едни журналисти да видите какво е правопис .и липса на елементарни езикови познания, а това са литератори все пак...

По отношение на Луната в телец, аз лично я смятам за доста симпатична  ::) според мен сред положителните страни на тази Луна са поезията и музикалността - изобщо всичко свързано с изкуството, мисля, че и в кухнята се справят добре, може би при тях има ревност (ако не е отработена), защото тези Лунички обичат да имат, да притежават - в това не виждам нищо лошо. Земния знак телец предполага упоритост, целеустременост, практичност, това са Луни, които са тактични и любезни (все пак са под влиянието на Венера). едно от качествата, които аз много харесвам у тези Луни е Търпението.

Тъй като при вас е двоен аспекта замисляла ли си се дали и той не изпитва същото? Дори и извън астрологията, сред най-големите проблеми при двойките е липсата на ясни очаквания. Сигурна ли си, че той иска да ти даде това, което ти си мислиш, че ти е обещал? Демек дали не се залъгваш по някакъв начин? Илюзията и предположенията са много лоши, защото човек сам си внушава нещо, а после го прехвърля върху другия (може и ситуация).

« Отговор #28 -: Август 10, 2012, 06:53:01 pm »
Пак благодаря за отговорът , а иначе да замисляла съм се ,но просто поведението му е както писах по горе многозначно не мъкнеш някои на почивка във Германия просто ей така. Или поне аз така мисля обаче там се държиш така все едно другият го няма , но както и да е явно човек просто не трябва да се връща във миналото ,както и да възстановява стари връзки  :) :) :) :)

« Отговор #29 -: Август 10, 2012, 09:01:28 pm »
Ето едно простичко правило:
"във" се пише само преди думи, които започват с "в" или "ф"
Същата работа за "със" - само преди "с" или "з"

Иначе от собствен опит-чатенето на латиница разваля правописа :)