Опитвам се честно казано виж не искам да създавам напрежение, да не всички имаме перфектна езикова култура ,не че се гордея със това напротив, но не мисля че това е повод някой да бъде пренебрегван по някакъв начин . Да пропускам запетайки защото пиша бързо, съжелявам че съм подразнила някого наистина.Ще се постарая да не се повтаря.
Така е малко по- правилно написано:
"Опитвам се честно казано. Виж, не искам да създавам напрежение. Да, не всички имаме перфектна езикова култура. Не, че се гордея с това, напротив, но не мисля, че това е повод някой да бъде пренебрегван по някакъв начин. Да, пропускам запетайки, защото пиша бързо. Съжалявам, че съм подразнила някого наистина. Ще се постарая да не се повтаря. "
Не се пише "във даните", а" в данните".
Намесвам се с добри чувства. Всички тук са добронамерени и съпричастни. Това му е хубавото на сайта. Не се чувствай изолирана. И продължавай да пишеш. Добре е да се пише правилно обаче. Да се пише на КИРИЛИЦА, не на латиница, за да се запази това което някога е създадено като българска азбука и грамотност. Не се отказвай да пишеш, това не е решение, не губи и интерес към астрологията, достатъчно е само да си намериш и корегираш пропуските. Никой не е застрахован иначе ,че няма да допусне правописна грешка, къде от преумора, къде да обърне буква неволно. А и всеки от нас е обърквал поне по една запетайка. Но когато грешките са фрапиращи, наистина леко дразнят.
Още веднъж добре дошла. Дори и да сме прозвучали по-остро , това е за добро.

Продължавай напред.