Здравей Гост

Подарък астрологична прогноза за КОКОЛИНО

• 23 Отговора
  • 6246 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
 Наближава рожденният ден на Коколино!!!   ;D  ;D  Защото заслужава ;D Качвам  му соларчето.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Подарък астрологична прогноза за КОКОЛИНО
« Отговор #1 -: Август 15, 2012, 11:21:11 am »
е, соларче без домове..   ::)

« Отговор #2 -: Август 15, 2012, 10:45:48 pm »
От мен честит рожден ден не мога нищо да кажа по картата , но ти пожелавам да си жив и здрав през следващата година , много усмивки и хубави моменти и още веднъж се извинявам за спора във другата тема .

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Август 16, 2012, 10:14:04 am »
        Благодаря за темата, Мила.  :) Елодия, благоаря ти за пожеланията...  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Август 16, 2012, 05:51:51 pm »

Ееее, ами вярно,  недоогледано от моя страна.  :-[ :-[ :-[  ;D Коколино, качи  картата с домовете , че съм тук  за броени минути просто. Извинявам се. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Август 16, 2012, 08:08:19 pm »

Ееее, ами вярно,  недоогледано от моя страна.  :-[ :-[ :-[  ;D Коколино, качи  картата с домовете , че съм тук  за броени минути просто. Извинявам се. ;D

Заповядай, Мила  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Август 16, 2012, 08:18:46 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=Mzzs5EFEIaU&feature=fvwrel

Ей така ще се чувстваш през годината....Една нова и различна любов на пъво четене.... ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Август 16, 2012, 08:23:10 pm »

Ей така ще се чувстваш през годината....Една нова и различна любов на пъво четене.... ;)

И да конкретизираме "различна", Марая...  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Август 16, 2012, 08:27:15 pm »

И да конкретизираме "различна", Марая...  :P

Ще водиш и съдебни дела...и ще пътуваш... :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Август 16, 2012, 10:49:03 pm »
Мисля, че акцентът тази година за Коколино ще са договори с чужденци и съответно пътувания повечко.
Важна година според мен. Ще донесе и финансови перспективи. Възможна е и нова лове, но това което ще определи годината са пътуванията и контактите аброад ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #10 -: Август 17, 2012, 09:17:25 pm »
Мисля, че акцентът тази година за Коколино ще са договори с чужденци и съответно пътувания повечко.
Важна година според мен. Ще донесе и финансови перспективи. Възможна е и нова лове, но това което ще определи годината са пътуванията и контактите аброад ;)

Ааа, благодаря, благодаря за вкючването, Антена, което и ме подсеща, че трябва да изпием по нещо разхладително в някой от предстоящите дни...  ;D А иначе макар и да не ги обичам особено много унгарчетата и румънчетата добре се развиват бизнес отношенията ми на този етап с тях, виж чехите са друга бира, доста повече афинитет си имам към тях, но тия повърхностните истории настрана - професионализмът изисква безпристрастно отношение и работен процес разбира се.  ;) Еее, на немците и датчаните съм фен, но не може само с тях да се работи нали, трябва си и диверсификация...
           А за новата лове.... е факт реализиран практически е с тази лейди дето и ти въртя картата й и синастрията й с.... моя милост... :P  ;D
« Последна редакция: Август 17, 2012, 09:28:45 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Август 17, 2012, 10:13:35 pm »
е това е новина, чудесно!  ;)
това заслужава почерпка и с по една студена бира.  ;)

а иначе и аз съм фен на германците и чехите, изобщо за бизнес тези по-северните са прекрасни.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Август 17, 2012, 10:27:31 pm »

е това е новина, чудесно!  ;)
това заслужава почерпка и с по една студена бира.  ;)

а иначе и аз съм фен на германците и чехите, изобщо за бизнес тези по-северните са прекрасни.

Е по принцип како знаеш възгледите ми, трябва да имаме позиция, както и да отстояваме възгледите си, чувствата, мненията и щенията...  ;D
            А студените напитки... няма какво да спамим повече темата и форума, ще се уточним.
            Астрологичен въпрос за соларната революция при мен, Антена.  :) Уран... как го виждаш соларния Уран  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #13 -: Август 17, 2012, 10:58:38 pm »
Защо точно соларния Уран те вълнува?
Защото е в 4-ти дом или защото е ретрограден? Или защото е в квадратура с Плутон?
Според мен е възможна промяна в дома, внезапна. Тоест да вземеш изведнъж решение да заживееш с тази дама.
Твърде е възможно, образува секстил с Юпитер на натално ИЦ. Тоест разширение на дома.
И ми се набива на очи 3ти дом. Тази дама има ли нещо общо с твои близки? Намесени ли са по някакъв начин?
Възможно ли е ти да си този, който ще смени дома си, отивайки при нея, а не обратното? 

« Последна редакция: Август 17, 2012, 11:05:53 pm от Antena »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #14 -: Август 17, 2012, 11:05:31 pm »

Защо точно соларния Уран те вълнува?
Защото е в 4-т дом или защото е ретрограден? Или защото е в квадратура с Плутон?
Според мен е възможна промяна в дома, внезапна. Тоест да вземеш изведнъж решение да заживееш с тази дама.
Твърде е възможно, образува скестил с Юпитер на натално ИЦ. Тоест разширение на дома.
И ми се набива на очи 3ти дом. Тази дама има ли нещо общо с твои близки? Намесени ли са по някакъв начин?
Възможно ли е ти да си този, който ще смени дома си, отивайки при нея, а не обратното? 

Аааа, тук вече сме на личен разговор....
            А за целите на астрологията и конкретната прогностика със солара и разбира се  кроснат с други способи, всеки съществен детайл може да бъде обсъден и дискутиран... при проявени инициатива и желание...  ;D
« Последна редакция: Август 17, 2012, 11:20:30 pm от kokolino »