Как мислите.... 7 градуса не са ли твърде много за аспект? :805m:
Това новолуние попада в 1 дом при мен. Съвпад със Слънце, секстил с Марс от 3 дом. Солара ми започва с това новолуние Съвпад с прогресивна Луна и Прогресивна Венера и в квадратура с Прогресивен Марс от 4 дом, което вече си е кофти. Някаква пълна промяна и нещо ново като събития през годината очаквам . Цитат на: Марая в Октомври 06, 2012, 07:34:18 pmКак мислите.... 7 градуса не са ли твърде много за аспект? :805m: За Слънцето и Луната нали си важат до 10 гр. Не са много май.
Е, да ама имаш и секстил на Меркурий с Марс, а Марс е в тригон с Венера, и то точен, а Юпитер ти прави тригон към Новолунието.
Цитат на: milla_m в Октомври 07, 2012, 12:44:58 pm Е, да ама имаш и секстил на Меркурий с Марс, а Марс е в тригон с Венера, и то точен, а Юпитер ти прави тригон към Новолунието. Говориш за Венера в картата на новолунието тригон натален марс, нали?Защото марс е на 5* в стрелец...
При мен е върху натален Плутон в Д11, в тригон с Венера,секстил Нептун,квадрат Меркурий и куинконс прогресивна Луна,напоследък е доста динамично всичко..ще видим.
Цитат на: sunflower в Октомври 08, 2012, 09:30:18 amПри мен е върху натален Плутон в Д11, в тригон с Венера,секстил Нептун,квадрат Меркурий и куинконс прогресивна Луна,напоследък е доста динамично всичко..ще видим.Плутон 12-ти или Асц ти управлява?Добре аспектирано с изключение на квадрата с Мерк... въпреки, че квадратите често са действия.. просто ни принуждават да действаме.