Здравей Гост

Киприянови молитви

• 11 Отговора
  • 7163 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Киприянови молитви
« -: Юни 28, 2011, 05:50:36 pm »
Какво знаете за тях? :)

Re: Киприянови молитви
« Отговор #1 -: Юни 28, 2011, 05:57:48 pm »
Какво знаете за тях? :)

Аз нищо, никога не са ми четени препоръча ми ги една приятелка вчера.

« Отговор #2 -: Юли 01, 2011, 08:54:13 pm »
Празникът на св.Киприян е на 31 август а за Киприяновите молитви знам,че се четат против магии, за здраве и душевно спасение.........

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 01:46:54 am »
Празникът на св.Киприян е на 31 август а за Киприяновите молитви знам,че се четат против магии, за здраве и душевно спасение.........

Това са много силни молитви...Изчистват...,пречистват всичко...ДЯВОЛА БЯГА ОТ ТЯХ...КАТО ОТ ТАМЯН! Хубаво е и сами да ги четем...НАЙ-ВЕЧЕ С/У ЛОШИ ОЧИ... :-*

« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 09:34:15 pm »
Вече ги видях много ти благодаря Марая....щом казваш,че и ние може  да си ги четем,това е много добре :)   

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юли 02, 2011, 09:44:20 pm »
Вече ги видях много ти благодаря Марая....щом казваш,че и ние може  да си ги четем,това е много добре :)

Дори е препоръчително...,защото не знаем какви са мислите на попа/отеца, който ги чете...ПОПОВЕ МНОГО...ОТЦИ МАЛКО/... :-*

« Отговор #6 -: Юли 03, 2011, 12:02:23 pm »
Аз зная, че е за предпочитане да се четат сутрин, на гладно и чисто /да сме изкъпани :)/. Хубаво е да се четат поне 3 последователни дни. Ако се четат за друг човек - би било добре да се четат над дреха, която после ще се носи от него и ще докосва тялото му.

« Отговор #7 -: Юли 03, 2011, 10:56:27 pm »
 ;D СВ.КИПРИАН АНТИОХИЙСКИ - Той е бил окултист,но благодарение на любезното старание на
църквата се прославил за потомството като вещар; поради това се наложило,заради противо-
поставянето,да му се намери равен. За такъв ние признаваме св.КИПРИАН АНТИОХИЙСКИ,само-
признал се за "черен маг",ако не и наистина,както изглежда,когото църквата - като награда за
неговото разкаяние и покорност - впоследствие издигнала във високия сан на светец и епископ.
       ИНФОРМАЦИЯ ОТ "ТАЙНАТА ДОКТРИНА" ІІІ-ТИ ТОМ - ЕЛЕНА БЛАВАТСКА:

« Отговор #8 -: Юли 03, 2011, 11:01:59 pm »
 ;D     Това,което историята знае за него,не е много и то в по-голямата си част се основава на собствените му признания,за чиято истинност поръчителстват - както ни казва св.ГРИГОРИЙ -
императрицата ЕВДОКСИЯ,ФОТИЙ И СВЕТАТА ЦЪРКВА. Този любопитен документ е открит от маркиз ДЬО МИРВИЛ във ВАТИКАНА и той го превел за първи път на френски език, както уверява читателя..........................
       Ето това признание:
       "О,всички вие,които отхвърляте действителните тайнства Христови,вижте сълзите ми!... Вие,които сте затънали в своите дяволски занимания,учете се от моя печален пример,колко са напразни техните /дяволските/ залъгвания... Аз съм този КИПРИАН,който от детските си години е дал обет на АПОЛОН и бях рано посветен във всички изкуства на дракона. Още не бях навършил седем години,когато вече ме бяха въвели в храма на МИТРА; три години по-късно родителите ми ме отведоха в Атина за приемането на гражданство,беше ми и разрешено да проникна в мистериите на ЦЕРЕРА,оплакваща дъщеря си,също така станах
страж на ДРАКОНА в храма Полае.

« Отговор #9 -: Юли 03, 2011, 11:08:33 pm »
     Изкачил се след това на върха на планината Олимп,Трона на Боговете,както го наричат,аз там също бях посветен в смисъла и действителното значение на техните /на Боговете/ речи и шумните им прояви. Именно там ме накараха да видя във въображението си тези дървета или всички тези треви,които правят чудеса с помощта на демоните... и аз видях танците им,войните им,техните капани,техните илюзии и разнородности. Аз чувах как те пеят. И накрая, 40 дни подред аз виждах как фалангите на Боговете и Богините изпращат от Олимп - точно като че ли те са Царе-духове,за да действат като техни представители на земята,за да действат в тяхно име сред всички народи /Заб.-Това място изглежда доста подозрително и очевидно е прибавено по-късно. ДЬО МИРВИЛ се старае чрез думите на големия вещар да потвърди това,което той е говорел за Сатаната и неговите придворни,изпращащи на земята
бесове,за да съблазняват човечеството и да се появяват на спиритични сеанси./

« Отговор #10 -: Юли 03, 2011, 11:18:47 pm »
 ;D През това време аз живеех,хранейки се изключително с  плодове,които изяждах едва след
слънчевия залез; седем жреци жертвоприносители ми обясняваха свойствата на тези плодове.
     Когато навърших 15 години,моите родители поискаха да се запозная не само с всички закони на природата,свързани с раждането и разлагането на тялото на земята,във въздуха и в моретата, а също така и с всички останали сили,които се прикрепят към тях от Княза на света,за да се противодейства на първоначалното им и божествено устройство. На 20 години аз се отправих в Мемфис,където проникнах в светилището,и бях обучен да се справям с всичко,което се отнася до общуването на демоните със земните дела,тяхното отвращение към някои места и страстни симпатии към други,тяхното изгонване от някои планети; някои цели и закони,тяхното упорито предпочитане на тъмнината и съпротивата им към светлината. Там аз научих броя на падналите Князе и ставащото с човешките тела и души,с
които те влизат във връзка.

« Отговор #11 -: Юли 03, 2011, 11:21:27 pm »
      ;D Аз узнах аналогията,която съществува между земетресенията и дъждовете,между движе-
нието на земята и движението на моретата; аз виждах духовете на Гиганти,свалени в подзем-
ната тъмнина,явно те поддържаха земята..............