Здравей Гост

Солар за Дани и Виви

• 18 Отговора
  • 4572 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Солар за Дани и Виви
« -: Октомври 22, 2012, 08:43:17 am »
 Виви, също ЧРД и на теб.   Чакаме да си качите  картите. Предполагам, че нямате нищо против, че отворих обща тема?  :) Ако има някой друг ражденик изпуснат , да  качва карта  също .  ;)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен danni

• 477
Re: Солар за Дани и Виви
« Отговор #1 -: Октомври 23, 2012, 01:32:29 am »
Мила, сърдечно ти благодаря <3 <3 <3

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Октомври 23, 2012, 07:25:54 pm »
ъъъ аз ли оглупявам, ама не разбрах двете карти.. коя за какво е?

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2012, 12:30:17 pm »
Привет, Огънче!!! Първият солар е с местото на раjдане, а втория е с местото където jивея от 10 години, и така направих 2 за да видя кои 6те проработи тази година...Извинявам се за гре6ния правопис, но пиша през преводач и нещо напоследък дава много грешки... ;D ::)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2012, 04:42:58 pm »
mila_m, много благодаря за темата, това ще бъде страхотен подарък за мен :) Искам да се извиня, че се включвам толкова късно, но нямах нет известно време. Предварителни благодарности на тези, които ще ме зарадват с мнението си :-* :)
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 10:28:23 pm от vivi »

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2012, 06:34:45 pm »
В бързината и от вълнение съм качила друга карта, за което се извинявам и много моля за мнения. Наистина ще ме направите адски щастлива, ако кажете какво мислите за предстоящата година :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2012, 09:27:20 pm »
това според мен ще бъде година с малко натоварващи семейни ангажименти.

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2012, 09:45:04 pm »
Antena, а ще бъде ли прекалено нахално, ако те помоля за малко повече подробности. В интерес на истината ме интересува основно образованието, работата и любовта. Някои неща трябва да приключат, а други искам да започнат. Ще съм благодарна, ако кажеш нещо по въпроса.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2012, 10:06:24 pm »
 :)
Е да, то това се предполага, че може да те вълнува, но мисля все пак че акцента ще е в дома ти.
Не зная дали няма да бъде смяна на жилище, да промениш мястото където живееш, заради нова работа.. Възможно е да влагаш средства в дома си, които в един момент може да ти се сторят прекалено голям ангажимент.
В любовта - от една страна не е никак зле съвпада на марс и венера в 5ти дом, но пък опозицията на юпитер, малко разваля идилията :)
А както казваш ти, възможно е и някакво приключване да има. 4- ти дом може да бъде разглеждан и като приключване на даден етап, край на нещо.

« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 10:07:56 pm от Antena »

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #9 -: Октомври 25, 2012, 10:26:31 pm »
Antena, страшно много благодаря.  Ще дам обратна връзка, когато имам яснота :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #10 -: Октомври 26, 2012, 12:25:38 am »
Момичета, на мен ми харесва повече солара с координати от Италя, Венера на IC ми изглейда много примамлива, а солара с координати от БГ с Уран на МЦ направо ме стряска, в момента на работното ми място стават реорганизации, "съшити с бели конци" и не знам на какво да се надявам за в бъдеще.Следващата година ще бъде от изключително значение за мен по отношение на работата ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Октомври 26, 2012, 07:58:02 am »
 :confuse3: да, да разбрах :) (много напрегната година и често не съм в час за някои неща..)

Загледах се в солара за Сиена, първото, което ми се фокусира е една Венера и един Марс.. Венера твърде близко до соларно ИС и натален Плутон, а Марс до наталната Луна.. намирисва ми на неофициална любов или емоции, които не биха били показани на всеки. А и соларното слънце заедно със Сатурн са в 5-ти соларен ...  ::)

Иначе наистина имаме акцент върху работа и кариера - ако приемем, че 11-ти е общество (там ти е соларния асц.) Марс и Луна в соларен 6-ти - в началото може дейностите около работата да са малко агресивни по отношение на събиране информация, но след това може би ще има приливи и отливи.

Според мен годината ще е много динамична по отношение контакти, общуване, образование. хобита, нови приятели, възобновяване на стари контакти.

после още :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Октомври 26, 2012, 08:57:45 am »
 Ще си кажа вижданията в  почивните дни :-*

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #13 -: Октомври 27, 2012, 01:30:04 pm »
Fairy, направо уби рибата. Таiна връзка....не до толкова таина :) колкото таiнствена, дори неразбираема, като нещо което го има и в същото време не съществува, не мога и да го обясня прилично...Чувство, емоцiя, приятелство...това го има, преди 3 месеца се опита да се превърне в повече, но не успях да го асимилирам, скрих се в себе се, предпочитах приятелството, точно от роjденния ми ден отново се започна с настояване за по-задълбочен контакт...Обичам го като приятел, взаимно си помагаме и се доверяваме, но ми е колега, не jелая да смесвам работа и любов, вече се чувствам безсилна, на работното ми място е хаос, следващата година ще е решаваща за мен( то всички до тук са все решаващи). Без ничия помощ успях да се задърjа и да получа това, което искам вече 4 години, да работя в наи-прекрасното място на света и професията ми да е моето хоби...А съм чуjденка, усилията ми бяха огромни за да се докаjа. Чувствах се като наблюдавана под лупа и нямах право на грешки....За това се страхувам, че една любовна връзка моjе да бъде фатална...ако я има вероятно ще бъде таiна. Мале колко изписах, направо изсипах с кофа емоциите си.... :o
« Последна редакция: Октомври 27, 2012, 02:18:58 pm от danni »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Октомври 28, 2012, 01:09:31 am »
  Виви, промяна в общественото положение. Сбъдване на надежди по повод на партньор , чрез приятели.    .  Силно ще си ориентирана  към работа и кариера. Ще се започне любовна връзка според мен през годината, партньорът ще е доста социална личност. Попадаш в нов вид среда .  Но и промяна  в отношенията с един от родителите е възможна / този който го приемаш по 10 дом./  Независимо от това, склонност към емоционална изолация   ,замечнтаност, усамотявате ,подтиснатост на моменти, което не е желателно, защото  в последствие ще се отрази на теб.  Пътуване в чужбина или с група, или във връзка с приятел.