Здравей Гост

Демо солари

• 35 Отговора
  • 8377 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Демо солари
« -: Октомври 26, 2012, 08:56:33 am »
  Впечатлена съм аз  от методите  които Антена ползва.  ;D Ще помоля да даде  практична насоченост, и да обясни за демо соларите ,/ разбира се, ако е съгласна/ , за  да  качваме  и наблюдаваме развитието на тримесечия, шестмесичия, развитието през годината. ; :) И това да е тема в която да качваме демо солари,  и да гледаме как работят) :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Демо солари
« Отговор #1 -: Октомври 26, 2012, 10:37:08 am »
от анализа, които спретна през скайпа съм изумена от точността на този метод.. давайте карти да го разнищим :)

голяма съм офтцъ :))) днес с Мила, говорихме за решетките........ не за солари  ::)
« Последна редакция: Октомври 26, 2012, 11:46:52 am от Fairy »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Октомври 26, 2012, 11:47:39 am »
от анализа, които спретна през скайпа съм изумена от точността на този метод.. давайте карти да го разнищим :)

;D това дето го нищихме е транзитни решетки на солара ти,  за 2013, може да се нищи и демо  солар по този начин, но демо солара е друго, Антена ще уточни точно, че теоретично няма да го представя както трябва сигурно, как се прави демо солар, но нищене на демо солар по точин начи е възможно също.  Ще донапиша инфото за транзитните решетки, при малко повече свободно време. и пример за  решетки- прости и сложни.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Октомври 26, 2012, 10:10:06 pm »
:)
Благодаря на Мила за темата  :-*
И аз мисля, че е интересно да споделите дали действително засичате събития с тези полу-солари и четвърт солари, които както стана ясно не са нищо друго, освен частици от основния солар за годината. Просто се проследява определен отрязък от време и то по-детаелно.
Деми-солара се построява когато слънцето застане на точно 180* градуса от наталното си положение / минутите трябва да са точни също/ и съответно дава представа за оставащите 6 месеца от годината.
По същия начин, ако се построи карта когато слънцето е на 90*+точните минути, се получава четвърт солар и е валиден за 3 месеца съответно и тн..
Та качвайте карти ако искате и казвайте има ли смисъл в това упражнение, или не го намирате за много точно в прогнозите.
На мен лично ми е доста интересно и любопитно.
  ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Октомври 27, 2012, 12:47:06 pm »
ако искате вземете тазгодишната, Мила поне знае, че е доста динамична година (т.е. много събития) http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,987.0.html

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Октомври 27, 2012, 01:15:02 pm »
в какъв смисъл да я вземем?  ;)
ако не качиш въпросните солари няма как да стане :)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #6 -: Октомври 27, 2012, 01:20:49 pm »
Антена, съжалявам за аборигенския въпрос, но пак ли в астрото ли да си ги направим тези карти, къде точно :-[

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Октомври 27, 2012, 01:40:56 pm »
да, в астрото, но няма готова опция за това.
ще трябва да построиш карта като натална и сама да нагласиш дата и час които съответстват на 180* от положението на слънцето в натала.

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #8 -: Октомври 27, 2012, 02:01:37 pm »
Почти 100% съм сигурна, че това не е точната карта, но слагах уж някакви градуси... ???

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Октомври 27, 2012, 02:11:25 pm »
         Виви значи ти си на 22 октомври, честито и от мен на патеричка! Слънцето при теб в демо солара след 6 месеца 6те е на 18 април- 27* на овена гледаi. ;)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #10 -: Октомври 27, 2012, 02:17:24 pm »
Дани, мерси много :) Аз съм на 21-ви всъщност, значи, би трябвало да е на 17 април, предполагам :)

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2012, 02:21:50 pm »
Твоят градус и минути отиват на 18 април, моят е на 17, виj в ефемеридите  :)

*

Неактивен vivi

• *
  • 17
« Отговор #12 -: Октомври 27, 2012, 02:30:04 pm »
Вече се срамувам от невежеството си. Айде дано това да е точното нещо. Дани, мерси, мерси, мерси :-* Момичета, ще чакам тогава с нетърпение да кажете по нещо, че съм проблемна с нещата от живота като цяло :(

« Отговор #13 -: Октомври 27, 2012, 02:44:12 pm »
Тъкмо ми е изтекла половината соларна година,да видим какво ме чака през втората половина  :) Демисолара го направих като синастрия,вътрешния кръг е натала,но пък не се виждат градуси  :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Октомври 27, 2012, 09:04:22 pm »
ако искате вземете тазгодишната, Мила поне знае, че е доста динамична година (т.е. много събития) http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,987.0.html

Това е демо солара ти  за 3 месеца. Слънце на 90 гр. от наталното си положение в 11 гр.48 секунди, в знак  риби ,важи за първите  три месеца   ;D То определrно ,няма да се вземе това дето си го дала. ;D, ама да видим  какво ще покаже?