Здравей Гост

транзитен Сатурн съвпад натален Нептун

• 27 Отговора
  • 13305 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
транзитен Сатурн съвпад натален Нептун
« -: Ноември 06, 2012, 03:55:59 pm »
 :) хубава темичка, мисля, че има хора тук, на които това им предстои. Какво може да се очаква от водния Сатурн в комбина с Нептун?

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: транзитен Сатурн съвпад натален Нептун
« Отговор #1 -: Ноември 12, 2012, 07:38:37 pm »
:) хубава темичка, мисля, че има хора тук, на които това им предстои. Какво може да се очаква от водния Сатурн в комбина с Нептун?

Я метни конкретна карта да можем да разгледаме конкретно...  ;D

« Отговор #2 -: Ноември 13, 2012, 09:44:42 pm »
Поставям една карта в която транзитен Сатурн е направил съвпад с натален Нептун три пъти през последната година и половина. Мисля че картата е добър пример по темата, защото Нептун се явява както У  на АЦ, така и на натално Слънце, така че ефекта от съвпада се очаква да е бил двойно подчертан.

Транзитите са към днешна дата, сега гледам че Слънчевото затъмнение попада върху натален Сатурн, доста динамика има в момента!
« Последна редакция: Ноември 25, 2012, 12:33:20 am от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Ноември 17, 2012, 10:41:11 am »
и какво би споделила за този транзит?

Коко, при мен съвпада е с друг гигант..., но там ситуацията сякаш е по-ясна  ;D

« Отговор #4 -: Ноември 17, 2012, 12:15:13 pm »
Ами то като споделя какво се е случило, няма смисъл от тълкуване тук :)

Накратко: натива чиято карта споделих се омъжи за 2-ри път (чужденец)- Т Сатурн върху У АЦ Нептун в 7-ми дом. Започна нова работа с доста високи доходи, а също така смени и жилище-Т Нептун върху У4 Меркурий, това в рамките на последните две години.

Доста умувах последното Слънчево затъмнение как би могло да се изяви, понеже попада върху натален Сатурн в 8-ми дом, Сатурн богато аспектиран, затъмнението активира всичките му аспекти. Има вероятност да получи малък имот от дългогодишен приятел който няма семейство-Сатурн в 8-ми и У11.
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #5 -: Ноември 17, 2012, 09:10:00 pm »
Според Брейди това не е хубав транзит, винаги показва здравословни проблеми. За справка предсказателна астрология

И друго моята преподавателка по астрология казваше че със сатурн в осми хората стават богати старци.
« Последна редакция: Ноември 17, 2012, 09:20:42 pm от doraraikov »

« Отговор #6 -: Ноември 18, 2012, 01:40:40 pm »
Според Брейди това не е хубав транзит, винаги показва здравословни проблеми. За справка предсказателна астрология

И друго моята преподавателка по астрология казваше че със сатурн в осми хората стават богати старци.

Интересно виждане за Сатурн в 8-ми и богати старини :)

Бях чела някъде че натален Сатурн в 8-ми предполага дълголетие, но нямам идея дали е вярно.

Иначе си права за здравословните проблеми- скоро на жената и поставиха диагноза начален стадий кокс-артроза, има проблеми с кости и стави от няколко години. Ако не се лъжа, Сатурн управлява костите, много буквално проявление. Скоро и предстои и Сатурнов възврат, може би тогава ще се обостри още повече здравословния проблем. От друга страна, наталният и Сатурн прави много хубав тригон към натално Слънце в 1-ви дом, може пък това да е подкрепящ аспект и да няма сериозно последствия за здравето.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Март 06, 2013, 12:23:50 am »
  Наближава съвпада, очаквам да  се разберат двамата ... няма още нищо конкретно, но  ще разкажа :) ;) Засега влияе само на Меркурий във втори дом.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Март 06, 2013, 01:17:41 am »
Е това еее.....Просто не знам...какво и как ще структурира Сатурн...при липсата на граници... ;D

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #9 -: Март 06, 2013, 02:51:34 am »
В момента Сатурн е в съвпад с Венерката ми, след 5 градуса го чака Нептун...Сатурн управлява моя 5 дом, а Нептун -7 дом, действието се развива в 3 дом, като същевременно от тази позиция Сатурн ще квадратира и нат. Сатурн. ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #10 -: Март 06, 2013, 06:06:00 pm »
И на мен скоро ми предстои съвпад на транзитен Сатурн с натален Нептун, а за да е картинката съвсем колоритна, Нептун ми е кацнал на Асц съвсем точно, орбисът е минути. Нептун ми управлява 5-и дом, а Сатурн - 3-и. Да видим какво ще излезе от тази работа.:)Преди това ми премина през наталните Слънце и Меркурий в съвпад, а като отмине Асц му предстои съвпад с натална Венера в Скорпион в 1-и дом и натален Марс в Стрелец също в 1-и! За ретроградието му няма да коментирам, как това ще се случва пак!:)  Като се сетя преди 30-ина година по време на един такъв транзит се кротнах, както яко купонясвах и въртях гаджета, а лекциите пренебрегвах, нещо ме прихвана  и си седнах на дупето. Станах отличничка и ограничих гаджетата до едно. А после  и него разкарах, защото реших, че заслужавам нещо по-добро. А при съвпад на транзитен Сатурн върху Венерката ми  в 1-и дом се ожених!:)

Качвам карта, ако на някой му е интересно!
« Последна редакция: Март 06, 2013, 06:12:47 pm от Asya »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Март 06, 2013, 06:48:52 pm »
Не сваляй картата ..,очаквам да вляза в кондикция...,че много ме ядосаха....

А и аз имам в близките 1г. подобен аспект...и ще ми е интересно...как и по какъв начин..при мен, при теб, при Дани... ;)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Март 06, 2013, 07:05:44 pm »
Не сваляй картата ..,очаквам да вляза в кондикция...,че много ме ядосаха....

А и аз имам в близките 1г. подобен аспект...и ще ми е интересно...как и по какъв начин..при мен, при теб, при Дани... ;)

Няма да свалям картата. Обещавам да информирам за всичко, което ми се случва, касаещо аспектите на транзитен Сатурн. Но при мен има и секстил на транзитен Плутон с натално слънце, Хиронов възврат, ще участвам в големия воден тригон през лятото, изобщо екшънът ще е пълен! Не се ядосвай на идиотите, Марайче, кретените няма да свършат, но здравето няма цена!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Март 06, 2013, 07:35:56 pm »
         Ася, сама знаеш има време не малко до аспекта - Сатурн колкото и да се усеща от няколко градуса преди точния съвпад сега нагазва ретро в Скорпи-то... По-скоро не е за подценяване квадратурата, която ще направи към наталната си позиция в 3ти, на който дом се явява и управител при теб. При всички положения събитийност не в 1 сфера при теб...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #14 -: Март 06, 2013, 07:51:26 pm »
Сатурн ми управлява 3-и дом! Вярно е, че има време до съвпада с Асц, но вече ми нагази Мерка и Слънцето, отмина ги и пак ще се върне към тях. Ще пиша какво се случва.