Сатурн ми управлява 3-и дом! Вярно е, че има време до съвпада с Асц, но вече ми нагази Мерка и Слънцето, отмина ги и пак ще се върне към тях. Ще пиша какво се случва.
Това е така, веднъж ги е 'проверил" вече. Върху Мерк-а добрее ще да е било, ама и за съвпадът му със Слънцето смятам е дал по-благоприятно отражение при теб... по-меко да речем от традиционната изява на Сатурн върху Слънцето... 
Така е, Коко! В общи линии аз от Сатурн не мога да се оплача, с едно изключение, когато при транзита му през 4-и дом неочаквано почина баща ми, но това едва ли е само по вина на Сатурн. Лордът на Кармата ме прави по-разсъдлива, по- балансирана, премислям изключително добре нещата.... Абе при създание като мене с огнен Марс в квадратура с Уран определено си има нужда да се мисли повечко, преди да се действа и емоцията да не е преди всичко, а трезвата мисъл!:) Пишеш, че би трябвало да усещам сега квадратурата на Сатурн към собствената му позиция в натала, ами аз по натал си имам Сатурн в квадратура с Асц, респективно с Нептун! Както се казва, откак съм се родила, все ми е така!:)Само от време на време малко въздух.. Забелязала съм, че при мен съвпадите действат най-силно, дори по-силно от квадратурите... Това тригони, секстили - слаба работа!:) Абе май мазохистка си падам, обичам да ме боли!:)