Здравей Гост

Имам ли направена магия

• 9 Отговора
  • 6383 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Имам ли направена магия
« -: Юни 28, 2011, 08:15:34 pm »
Много често и много пъти сме си задавали този въпрос...,Когато въпреки усилията ни , въпреки добрите транзити..нещата не вървят...,сякаш на пук гърмят крушки , запушват се канали , падат предмети , не ни върви...губим документи , пари , ценности , тревожим се , имаме главоболие , абсолютно безпричинно....Абе с две думи...,скандалите са непосилни , приятелите стават врагове...мъжете тръгват на някъде и те не знаят за къде..Във вчерашното уютно и топло място ни е студено...,мрачно...повдига ни се... ::)
РЕДНО Е ДА СЕ ЗАМИСЛИМ , ДАЛИ НЯМАМЕ НАПРАВЕНА МАГИЯ?

*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
Re: Имам ли направена магия
« Отговор #1 -: Юни 28, 2011, 09:05:54 pm »
Не вярвам, че ги има....но напоследък доста често ми се случва всичко това, което избро яваш.....не знам какво е, но е кофти :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 28, 2011, 09:21:10 pm »
Не вярвам, че ги има....но напоследък доста често ми се случва всичко това, което избро яваш.....не знам какво е, но е кофти :o

Нарича се магия..,а аз го наричам енергийна намеса...За мен мисълта е магия...Кодираната мисъл стига доста на близо..и остава там...Проекцията има възможност или да те докосне или да те подмине..Друг шанс няма..Когато сме енергийно слаби това е лесен начин да бъдем засегнати..Останалото са атрибути както не веднъж съм казвала и в астросайта...
Начините да се отървем от лоши очи и мисли...не са малко...Нужно е да намерим най-подходящия за нас... :)

*

Romantica

« Отговор #3 -: Юли 02, 2011, 01:56:20 am »
Вярвам в магиите (дам, не правилно използваме в Бг тази дума...), преди няколко месеца намерихме за пореден път в нас, но този път беше на уникално място >:(
Трябва да се внимава много кой се допуска в дома >:(

« Последна редакция: Юли 02, 2011, 02:15:44 am от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 02, 2011, 02:10:01 am »
Вярвам в магиите (дам, не правилно използваме в Бг тази дума...), преди няколко месеца намерихме за пореден път в нас, но този път беше на уникално място >:(
Трябва да се внимава много кой се допуска в дома >:(

АБСОЛЮТНО! Но , не само в дома..., а и в мисълта.... ;) :)

*

Romantica

« Отговор #5 -: Юли 02, 2011, 02:33:45 am »
Така е, съгласна съм  :) Но аз се усещам, че съм податлива на влияние, прекалено възприемчива съм...

Обаче забелязвам нещо, въпреки че не мога да имам обективен поглед върху нещата, защото става въпрос за моето семейство  :)
Баба ми беше родена на F, баща ми на TT, неговата майка, моята баба също на TT число. И от двете страни има жени, които се занимават с такива неща - едната може да бае, другата и тя има способности. Мисля, че си действат кармичните закони и в двата случая има разправии за имоти и наследства... И такива числа на кармична отплата по някакъв начин привличат такива негативи към себе си и другите около тях страдат също, защото енергията се предава...

:'( >:(
« Последна редакция: Юли 25, 2011, 01:19:53 am от Romantica »

« Отговор #6 -: Юли 03, 2011, 07:25:51 pm »
     А може и някой близък да ги направи магиите. Имам една бивша приятелка,която казва,че
е намерила зашита магия в якето си,като й казал един ходжа за магията. Тя мислела,че е от
свекърва си. Умря мъжът й и не след дълго свекървата й. Тъй че,магиите,който ги прави,му се
връща съдбата.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Август 30, 2011, 04:05:23 pm »
Чувала съм, че за да се провери, дали човек има магия, се поставя едно цяло, сурово яйце в буркан с вода. Този буркан се слага за една вечер до леглото ( главата ) на човека. На сутринта яйцето се чупи и ако белтъка е пресечен и в него има нишки, значи има магия. Чували ли сте нещо подобно и дали е достоверно  ::)

« Отговор #8 -: Септември 01, 2011, 01:21:08 am »
 ;D   Да и аз това съм чувала как да се провери за направена магия.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Септември 01, 2011, 01:26:09 am »
;D   Да и аз това съм чувала как да се провери за направена магия.
Значи ще пробвам  ;D