Здравей Гост

Вертекс-Антивертекс

• 131 Отговора
  • 63700 Прегледи
*

Неактивен danni

• 477
Re: Вертекс-Антивертекс
« Отговор #90 -: Септември 16, 2011, 10:47:10 pm »
Днес Слънцето е в точен съвпад с Вертекса ми..... ::) В интерес на истината имам среща около обяд.... ::)

Как съм пропуснала този пасаж Марая....!!!! Някъде бях писала, че моят СЛВ е в съвпад със Слънцето на дъщеря ми и с Вертех на сина ми...13* в рак, прибавяме и теб в списъка вече, надявам се, че някога ще се срещнем...:)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #91 -: Септември 16, 2011, 11:07:22 pm »
Днес Слънцето е в точен съвпад с Вертекса ми..... ::) В интерес на истината имам среща около обяд.... ::)

Как съм пропуснала този пасаж Марая....!!!! Някъде бях писала, че моят СЛВ е в съвпад със Слънцето на дъщеря ми и с Вертех на сина ми...13* в рак, прибавяме и теб в списъка вече, надявам се, че някога ще се срещнем...:)
Дани, извинявай, че се намесвам  :-[ Как чувстваш връзката с дъщеря си? Питам, защото моя СЛВ също е в съвпад ( макар и широк) със Слънцето на сина ми..

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #92 -: Септември 16, 2011, 11:18:36 pm »
Таня, за мен е изключително силна връзка, знам само, че дъщеря ми ми дава огромна сила, но е трудно за обяснение,т.е. дълго, като бих искала да добавя и за отношението и към мен... От самото раждане е вечно "залепена" за мен, израстна в "кенгуро", а не в детска количка, не позволяваше и секyнда да се отделя от нея...беше достатъчно гласовита за да настоява на своето. Сега сме чудесни приятелки и обичаме да правим дивотии заедно...т.е. растем заедно :))))))))))

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #93 -: Септември 16, 2011, 11:39:49 pm »
Таня, за мен е изключително силна връзка, знам само, че дъщеря ми ми дава огромна сила, но е трудно за обяснение,т.е. дълго, като бих искала да добавя и за отношението и към мен... От самото раждане е вечно "залепена" за мен, израстна в "кенгуро", а не в детска количка, не позволяваше и секyнда да се отделя от нея...беше достатъчно гласовита за да настоява на своето. Сега сме чудесни приятелки и обичаме да правим дивотии заедно...т.е. растем заедно :))))))))))
Той и сина ми е абсолютно залепен за мен, но го отдавах на Луната му в съвпад с АСЦ  ??? Друг никой не може да го приспи, сега с детската градина е направо кошмар, сърцето ми се къса, но все пак е момче, трябва да се научи да е малко по- самостоятелен. Иначе и при мен е точно така - растем заедно  :) Научавам много от него, не само той от мен..

*

iva

« Отговор #94 -: Септември 17, 2011, 05:59:17 am »
в синастричната ни карта моят вертекс е върху неговия ДЦ. как се тълкува?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #95 -: Септември 17, 2011, 10:01:59 am »
Когато при синастрия имаме съвпад на вертекса на единия с кардиналните оси на другия ( АсЦ, ДСЦ,МС, ИЦ), това са много важни кармични хора за нас, т.е., особено ДСЦ - кармичен партньор, с когото взаимно ще се учите или ще изчиствате взаимоотношения. Тук вече е важен знака в който попада този съвпад за да се види КАК ще стане това , а и аспектите които прави с останалата част на хороскопа. такъв тип взаимоотношения не винаги са лесни, но факт е че трудно ще развалят преди да са научени уроците.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #96 -: Септември 17, 2011, 10:35:24 am »
Когато при синастрия имаме съвпад на вертекса на единия с кардиналните оси на другия ( АсЦ, ДСЦ,МС, ИЦ), това са много важни кармични хора за нас, т.е., особено ДСЦ - кармичен партньор, с когото взаимно ще се учите или ще изчиствате взаимоотношения. Тук вече е важен знака в който попада този съвпад за да се види КАК ще стане това , а и аспектите които прави с останалата част на хороскопа. такъв тип взаимоотношения не винаги са лесни, но факт е че трудно ще развалят преди да са научени уроците.
Ако разсъжденията ти са  на база конкретни наблюдения, имаш ли такива при съвпад с планета, която обичайно се отчита като важна при преценка на синастрията- светилата, марс или венера...

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #97 -: Септември 17, 2011, 10:48:33 am »
Имам. Не мога да пусна в момента карти на хора, без тяхно разрешение, но ще дам със себе си пример. Вертекса на голямата ми любов беше в съвпад с моя МС, а моя Вертекс в съвпад неговото Слънце и неговия Хирон. Връзка, продължила много години многократни раздели и събирания, силна, невъзможна любов и много болка си причинихме.
Моя вертекс е в съвпад с Меркурий на дъщеря ми. Не е любовна синастрия, но все пак явно аз съм важна ( в мой 8-ми дом) за нейното духовно развитие и начина и на мислене, то си е факт че си се роди със способности, при родител неприемащ духоното това ще е бич за детето.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #98 -: Септември 17, 2011, 10:57:16 am »
Е как можах да забравя да дам пример и с настоящата ситуация. Вертекса на моя приятел е в точен съвпад с моя Г7 - Марс. :)

*

iva

« Отговор #99 -: Септември 17, 2011, 12:06:46 pm »
качвам нашата синастрия. Моят вертекс в върху неговия ДЦ...всичко, което си казала, Анели, важи и за мен....силна, голяма любов, караници, опити за раздели от моя страна, болезнена връзка, невъзможна също в първите години, доста трудна. Вертексът ми е в последният градус на рака.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #100 -: Септември 20, 2011, 07:34:11 am »
в синастричната ни карта моят вертекс е върху неговия ДЦ. как се тълкува?

Ива не се сърди така.  :( Аз напирмер като не отговарям е защото не винаги съм сигурна в това което ще посъветвам. А това е отговорно.  :-[ Астрологията си иска много знания за един категоричен отговор и се вземат много фактори под внимание.  Никой нищо лично не проявява . :-* Не си трий постовете и участвай, за да се учиш щам ти е интересно. Всички се учим.

А за този ти въпрос  си мисля, / казвам без да съм категорична/ , че  имате силна обвързаност и най- малкото всеки е  изключително важен за развитието на другия. Когато са  засегнати осите имате да учите Аз- Ти отношенията . Има и някаква " Съдбовност" и всеки ще промени възгледите на другия за нещата във връзка с партньорството и спомага за неговия растеж. Има и страст между вас.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #101 -: Септември 20, 2011, 08:14:10 am »
Ами как се тълкува съвпад на партнъорски Вертекс (5ти дом) с мой Лилит, Уран, Юнона, Парс Ф (3ти), негова Юнона  (9ти) с мой Вертекс (6ти), негов Юпитер (3ти) с мой Антивертекс (12ти)? Като залепени сме, от това ли е?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #102 -: Септември 20, 2011, 08:31:54 am »
Ами как се тълкува съвпад на партнъорски Вертекс (5ти дом) с мой Лилит, Уран, Юнона, Парс Ф (3ти), негова Юнона  (9ти) с мой Вертекс (6ти), негов Юпитер (3ти) с мой Антивертекс (12ти)? Като залепени сме, от това ли е?

Като си говорите разбирате ли се от половин дума? :-[  Запознанството  на работа ли е било или чрез приятели,роднини  или  е тайно? :-[  Би трябвало и духовно да си пасвате много  с намесени 3 и 9 дом.   
Вертекс съвпад Лилит е изключително важно според мен.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #103 -: Септември 20, 2011, 08:42:07 am »
Имаме общо хоби и се запознахме покрай него - танци :). Разбираме се, понякога се и караме много, но после неможем дори да се разсърдим, звъним и пак се виждаме и то час след като сме си наговорили какво ли не,  като някаква карма е :) луда работа  ;D, а духовно си пасваме да  :-[ 

« Отговор #104 -: Септември 26, 2011, 10:42:03 am »
В синастрията точен съвпад на К9, Слънце и Меркурий (Мъж) - 8ми дом с Вертекс (жена)- 6ти, във Водолей -  как се тълкува?
« Последна редакция: Септември 26, 2011, 10:57:25 am от norkata »