Здравей Гост

Вертекс-Антивертекс

• 131 Отговора
  • 63667 Прегледи
*

Неактивен Nova

• 304
Re: Вертекс-Антивертекс
« Отговор #60 -: Юли 04, 2011, 02:58:52 pm »
не точно по слънчев знак, може би, по- скоро- хора със "стрелчески" акцент  в натала.Пример- имам около себе си човек, чиято венера е в същите градуси на стрелец.Какво ще кажеш, пречупвайки въпроса през вертекса? На всичко отгоре вертекс в натала ми прави тригон с хирон в овен /орбис около 2 градуса/...и такива подобни огнени истории.Какво мислиш за това, Марая?

В синастричната карта това е перфектно...Вертекс съвпад Венера... ::) Мисля , че съдбовните периоди при теб би следвало да са на всеки 12г.
Перфектно? Но за кого, Марая? Взаимна ли е ползата от това "перфектно"???

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #61 -: Юли 05, 2011, 12:18:32 am »
Май е перфектно за притежателя на Вертекса. Но и иначе както каза Марая, в синастрия това е мечта аспект ;)

На мен ми е любитно при важни срещи имало ли е транзит на внера през картата на венериния възврат, който да е бил съвпад, квадрат или опозиция с Вертекса в тази карта?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #62 -: Юли 05, 2011, 12:20:47 am »
Май е перфектно за притежателя на Вертекса. Но и иначе както каза Марая, в синастрия това е мечта аспект ;)

На мен ми е любитно при важни срещи имало ли е транзит на внера през картата на венериния възврат, който да е бил съвпад, квадрат или опозиция с Вертекса в тази карта?

Е това е много важно...Днес мислех да пускам такава тема....ЗА ПЛАНЕТАРНИТЕ ВЪЗЛИ, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ ЗА ВСЕКИ ОТ НАС.... :-* ОПАСНА СИ...МНОГО МЕ КЕФИШ! :-*

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #63 -: Юли 05, 2011, 12:39:28 am »
  ::)  :) :-*

*

Romantica

« Отговор #64 -: Юли 05, 2011, 12:49:50 am »
В синастрия между мен и момчето, в което бях влюбена имаше такъв съвпад -
моя водолейска Венера (12 дом) съвпад 3 гр. негов Vx (6 дом)
Ако трябва да определяме по продължителността и взаимността на чувствата смея да твърдя, че при мен беше много по-силно... От негова страна не съм усетила или просто не го е показвал и не съм успявала да разбера. Но усещането беше уникално..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #65 -: Юли 05, 2011, 01:22:16 am »
  ::)  :) :-*

Сериозно...,не е комплимент...Просто сме на едни честоти.... :-*

Отваряй я ти...темата... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #66 -: Юли 05, 2011, 01:23:31 am »
В синастрия между мен и момчето, в което бях влюбена имаше такъв съвпад -
моя водолейска Венера (12 дом) съвпад 3 гр. негов Vx (6 дом)
Ако трябва да определяме по продължителността и взаимността на чувствата смея да твърдя, че при мен беше много по-силно... От негова страна не съм усетила или просто не го е показвал и не съм успявала да разбера. Но усещането беше уникално..

Направо щях да се учудя...,ако не е било с венера в 12-ти...,то е работело на други по-високи честоти... ???

*

Romantica

« Отговор #67 -: Юли 05, 2011, 01:38:15 am »
Поставям картата, въпреки че е минало-заминало :)
За мен си беше среща със сродната ми душа  ;D
« Последна редакция: Юли 14, 2011, 12:47:01 pm от Romantica »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #68 -: Юли 05, 2011, 01:41:01 am »
Поставям картата, въпреки че е минало-заминало :)
За мен си беше среща със сродната ми душа  ;D

Кой вътре кой вън..забъркани ли са венера и меркурий умиране има...отърване няма.... ??? ;D

*

Romantica

« Отговор #69 -: Юли 05, 2011, 01:44:08 am »
Той е с червеното, аз съм със синьото. Нарочно така направих картата, защото не обичам много червения цвят  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #70 -: Юли 05, 2011, 01:47:17 am »
Той е с червеното, аз съм със синьото. Нарочно така направих картата, защото не обичам много червения цвят  ;D

Негов меркурий твоя луна...знака е воден..,как се изразяваше това по време на разговори...Действаше ли ти на душата...бъркаше ли по-навътре...психиката ти как улавяше думите? ::)

*

Romantica

« Отговор #71 -: Юли 05, 2011, 01:53:51 am »
Марая, разговорите бяха с часове, времето летеше, никакво омръзване. Страхотно...
На кратко - беше ме страм да му кажа, че го харесвам  ;D и му написах любовно писмо, като му го пратих на мейла  ;D От негова страна, каза, че е потресен и до там...
И просто аз си тръгнах... завинаги. Там, където не ме искат нямам намерения да се бутам.
В следващия живот ще се разберем... вероятно  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #72 -: Юли 05, 2011, 02:13:48 am »
Марая, разговорите бяха с часове, времето летеше, никакво омръзване. Страхотно...
На кратко - беше ме страм да му кажа, че го харесвам  ;D и му написах любовно писмо, като му го пратих на мейла  ;D От негова страна, каза, че е потресен и до там...
И просто аз си тръгнах... завинаги. Там, където не ме искат нямам намерения да се бутам.
В следващия живот ще се разберем... вероятно  ;D

Връзката от реала или от виртуала? ???

« Отговор #73 -: Юли 05, 2011, 04:34:22 am »
Като гледам картата,партньорското Слънце е в съвпад с Антивертекса  :-[

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #74 -: Юли 05, 2011, 08:46:15 am »

Ще проверя и ще докладвам, колко неща са ми убягвали, като се замисля, голям съм заплес... ;D