Здравей Гост

Вертекс-Антивертекс

• 131 Отговора
  • 63726 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Вертекс-Антивертекс
« Отговор #75 -: Юли 05, 2011, 11:17:35 am »
Днес Слънцето е в точен съвпад с Вертекса ми..... ::) В интерес на истината имам среща около обяд.... ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #76 -: Юли 05, 2011, 11:23:22 am »
Днес Слънцето е в точен съвпад с Вертекса ми..... ::) В интерес на истината имам среща около обяд.... ::)
Ама срещата не е любовна, на бас се хващам....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #77 -: Юли 05, 2011, 11:28:36 am »
Ама срещата не е любовна, на бас се хващам....

ТЦ...не е.... ;D

По-тихо....може да ми се карат ;D ;D...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #78 -: Юли 05, 2011, 11:30:07 am »
Не зная дали транзит на слънцето през вертекса е от значение?

А какво мислите за цяло новолуние в съвпад с Вертекс? Имам едно колебание, но съм склонна да мисля, че не означва кой знае какво :)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #79 -: Юли 05, 2011, 11:32:35 am »
Може би трябва да усетиш кое точно работи в картата ти....и тогава да се мисли... :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #80 -: Юли 05, 2011, 11:39:09 am »
Не зная дали транзит на слънцето през вертекса е от значение?

А какво мислите за цяло новолуние в съвпад с Вертекс? Имам едно колебание, но съм склонна да мисля, че не означва кой знае какво :)

Все пак е активност в/у определена точка.... ::) Знам ли акцент е... ::)

« Отговор #81 -: Юли 05, 2011, 06:33:27 pm »
за новолуние не знам, амазатъмнение върху вертекса ....ела гледай >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #82 -: Юли 05, 2011, 06:47:38 pm »
за новолуние не знам, ама  затъмнение върху вертекса ....ела гледай >:(

Каква Сладурка? ::)

« Отговор #83 -: Юли 05, 2011, 07:09:11 pm »
ами всичко се преобръща...и води до изпитания свързани с дома в който е вертекса

« Отговор #84 -: Юли 05, 2011, 08:57:54 pm »
В синастрията неговия Вертекс е в съвпад с моя Юпитер в 4 дом .
Запознали сме се когато Плутон е бил в съвпад с неговия Вертекс..

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #85 -: Юли 05, 2011, 09:23:00 pm »
Сега погледнах Вертекса ми и видях, че е в доста точен съвпад с Луната, а Антивертекс с АСЦ. Това дали значи нещо  ???

« Отговор #86 -: Август 12, 2011, 04:28:37 am »
 ???Какво мислите за съвпад ВЕРТЕКС -АЛГОЛ???В 8ДОМ?ИМАТ ТРИГОН КЪМ СЕВЕРЕН ВЪЗЕЛ/12ДОМ/ И СЕКСТИЛ КЪМ МАРС/СЪВПАД  МЦ/,КАРЕ КЪМ ЛУНА,КОЯТО Е В СЪВПАД СЪС САТУРН/10ДОМ/???ТОЗИ АЛГОЛ МЕ ТРЕВОЖИ...СПОДЕЛЕТЕ ЗНАНИЯ МОЛЯ.

« Отговор #87 -: Август 12, 2011, 10:57:22 am »
А при композит ако има съвпад на Венера и Вертекс? Как да го тълкувам? Отново ли да внимаваме с желанията?
 :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #88 -: Септември 16, 2011, 12:16:48 pm »

"Verteх  - Слънце

Сравнително лесно да се превърне в човек от значение.  Вашето доверие привлича успешни хора и да поемат рисковете, които обикновено са оправдани.  Поведение и други ситуации, в които сте в центъра на вниманието, е нещо, което най-го намери.

Vertex -  Луна

Жени или жени в живота си може да бъде катализатор за постигане на емоционалния живот, който искате.  Понякога това се случва в семейството.  Те гледат на вас като приемен родител на другите и себе си.  От вас се очаква да бъде сърцето на семейството си, да помагате на другите да направят живота си смислен.

Vertex -  Меркурий

Вие се нуждаем от хора с добри комуникативни умения, които ще ви стимулира психически.  Партньор или брат / сестра може да играе тази роля.  Как да имат умствени възглед за живота, е образованието.  Домашни любимци и коли често са част от живота си.

Vertex -  Венера

Вероятно, те често разчитат на чар и външен вид, за да напредват в живота.  Вие обикновено ще имат пари, и това е много важно за вас.  Вие обичате красивите неща и активен социален живот, в името на които сте готови достатъчно, за да опитам.  Популярността на тези позиции е също така чести.

Vertex -  Марс

Други могат лесно да ви накара да се inzverviraju.  Трябва да развиете определена сума на такт и чар да се преодолее това.  Възможно е да се привлекат агресивни хора, които може да ви помогне в живота, ако е зададено правилно.  Някои хора с този аспект, като полицейски служители носят оръжие.  Използвайте вас.  Използвайте по своята същност упоритост, за да получите нещата, които искате.

Vertex -  Юпитер

Много се очаква от вас, защото вие имате потенциал за забележителни постижения.  Възможно е, че са родени в един важен семейството, или в това, което се оценява високо образование.  В областта на правото, издателска дейност, или висше образование може да ви привличат.  Са толерантни към непознати, или на тези, с различен произход.

Vertex -  Сатурн

Не на всички отрицателни, тук е какви са вашите отличен чувство на сериозност и отговорност.  Обикновено приемат тази отговорност, много сериозно.  Вие сте лицето, на което може да се разчита, дори когато ви се налага да жертват нещо от вашите да го направят.

Vertex -  Уран

Налице е тенденция да изразят уникалността или понякога дори и гений.  Това може да бъде добър, докато не стане чиста ексцентричност.  Модерната технология е нещо, което привлича много.

Vertex -  Нептун

Можете да привлече много силен човек или напротив, много слабо.  Също така, можете да привлечете артистичен, чувствителен, духовен или видове, или тези, които са свързани с наркотици или akloholom.  Големи дози от реалността ви даде възможност да се избегнат негативни реакции.  Докато измама е възможно, просто е възможно, че може да се заблуди от себе си.  Можете да се превърне в мистичен, когато сте дълбоко в нещо.

Vertex -  Плутон

Въпреки че работи добре за големи организации, че имате проблем с контрола.  Бихте ли или контрол живота си, дори ако само подсъзнателно.  Използването на сила или ревност от вас или от вас може би са преувеличени, но все пак говори за велика сила за добро или за лошо, да направи това, което искате.

Vertex - ASC

Това не е възможно в северна или южна полукълба.

Vertex - MC

Възможно е, че съдбата ви е предоставено особено влиятелни въплъщение.  Тъй като Ганди в Индия, можете да бъдете тук за специална задача на родителите си влияние кариерата си, както и вашите морални и духовни ценности.
"

Цитирано

Не съм корегирала текста за грешки , не знам дали не противоречи  на интернет правилата, след като текста е цитиран. Мисля, че ще се разбере съдържанието. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #89 -: Септември 16, 2011, 12:24:19 pm »
"  Vertex е точка, че астрологията ни помага да разберем нарушения личността поведение.  Хармоничен аспекти с други планети връх представляват вид на спасението, което човек прави, когато става чрез психологически проблеми, го прави по начин, определен от естеството на тази планета и знак, където тя се намира.  В къщата, където планетата е такъв подслон, подслон, място, където човек ще се чувствате комфортно и където те ще могат да се възстановят и да продължат напред.

Планетите в аспект на хармония с Vertex модели представляват поведението на другите, които предизвикателство и заплаха.  Тя може да се инстинктивна природа, която съществува в лице и че то може в някои афективни членки да конвертирате.  Къщата, в която на планетата е мястото на напрежението и представлява човек, с когото влизаме в конфликти.

В случай на Vertex и лошите аспекти при други елементи в подкрепа на раждане диаграма, Vertex точки на различни психологически проблеми.  Когато Vertex в Овен, тя може да бъде нарцисизъм, Едиповия комплекс, завист и гняв, че такъв човек не е наясно какво прави, Vertex в Телец показва, егоизъм, чувство за малоценност, трябва да се погрижат за втория си, бяга поведение в беда, в Близнаци връх показва клептоман, фобии, определя идеи, в Рак в поведението проблеми histerièno мъже с майка си и съпруга, общи проблеми със семейството си, със собствените си чувства.  Vertex в Лъв може да насърчи нарцисизъм, депресия, страх от смъртта, нечувствителност, садизъм, в мания Дева е, аутизъм, емоционална във
Везни-зависимостта проблеми, определя идеи, в асоциално поведение Скорпион, екстремизма и агресия в Стрелец идеи определя, психози, хипохондрия , в Козирог, параноя и депресия, проблеми с баща си и авторитетна фигура, със семейството си, хаотично настроение, обърканост, депресия, параноя, депресия във Водолей, безпокойство, завист, злоба, в големи колебание Риби между пасивно и агресивно поведение.
~ Vertex не е особено силна в наталната карта (в сравнение с други раждането планети), освен в случая, ако например, Северна / Южна възел в близост до връх, или, разбира се, раждането планета влезе в връзка с Vertex.
 ~ Ако това се случи, се случва точно обратното, Vertex се превръща в много важен момент, където се натрупва голямо количество енергия, и по този начин увеличи влиянието си и дори надделява над влиянието на Asc и Mc!
 ~ Planet, която намира близо до Vertex напълно се припокрива с него и му дава "линия", че тя е-разбира се, се смята за белег на областта, в която се намират Vertex и планетите (планети).
 ~ Planet ще окаже влияние върху Vertex и когато не е в тясна връзка с него, но в същия знак, който той направи.  Следователно, две от тях, обединени, да цяло нов имидж и погледнете на съдбата natusovu natus ~ нещо, което трябва да живее Irad, или да бъде в състояние да намери собствената си правия път, за смисъла на живота (нещо в системата получаване на отговор: "Защо съм роден (а)? ")
 ~ Следователно, Vertex и нейното въздействие върху natus е голям и понякога може дори да хвърлят в сянка други планети и взаимното им аспекти.
 ~ Въздействието Vertex завист, защото тя представлява третият най-съществената точка в наталната natusovom диаграма, т.е..  natus трети път, че избира да мине през живота {Света Троица, незабавно асоциация ...  }
 -Asc "е тялото и ума и средата, в която natus расте.  Mc е по-нататъшно продължаване на пътя, който отива лица расте, следователно, представлява natus Mc постижения и стремежи в живота.  Asc "по някакъв начин на" детство и в безсъзнание ", до Mc представлява" расте, зрялост и информираност ".
 ~ Vertex, следователно, представлява космическо съзнание, че е така.  natus способност да приемат и разбират идеята, че той (а) на Вселената, а не изолирани лице.  Това е много важно и "освобождаване" на информацията, преминали ни от Vertex, но за съжаление това "пробуждане" не е лесно, и много често болезнено и трудно.  Това не означава, че ако някой все още няма планове за "Mc" Asc или Vertex е в състояние да изпитат този вид на "пробуждане", но означава, че има "реален води", които ще тласнат човек да се "събуди".

Vertex може да бъде представен като "пас" човекът, който осигурява достъп до други измерения на реалността.  Неговата кълбо е дори 8 и разбира се, е много ясно изразено в постнаталното čartovima хора, които по някакъв начин са достигнали върха на интелектуалното и духовно израстване.  Как става това "пас" ще ни каже знака и планети, които са свързани с Vertex.  Ето защо някои астролози, и отдават голямо значение на Vertex в сравнение с Asc и Mc "... "

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.