аз съм отнесена от вихъра и си боготворя Юпитера...
той нали сега мерка е малко тихичък в раче, може от това да е

какво да кажа за това моето слънце. обожавам го, защото макар и трудничко в някои отношения благодарение на него съм това, което съм
при мен е доста аспектирано и е трудно да се каже работи така и така
ето някои от аспектите му:
квадрат - луна (добре, че все още не съм подписала хе-хе);
Съвпад - Уран, Юнона, Мерк (мисля, че имаше и други аст. които попадаха около слънцето)
полу-квадрат с Венера

и Плутон

новиле (мисля, че преводно е децил) към Юпитер и Южен
септил към Сатурн...
(не знам аспеките към куспиди дали са от супер голямо значение, но и такива има например тригон към 7-ми, интересно е, че според зета е и в съвпад с к3, но мисля, че е прекалено далече от там.. )
мазало

може да изпусна някои от минорните, те трудно се хващат

малей, че глупости пак

)))
иначе в комбинацията с пето-домната си луна, мисля, че съм от ловуващите, сравнително лесно си харесвам, влюбчивост казват е това, но в повечето случай и бързичко ми минава, а сега покрай тр. Сатурн сменям и приоритетите си.
Обичам да уча, уча, уча - работа, в която новото липсва ще ме закопае, обичам да приказвам - уча се да не казвам всичко, което мисля, да намирам точно кога да СПРА - многото приказване ми пречи, но пък разбрах, че съм имала и пазарен усет ха- ново 20-ет, щом без проблем пуснах енергична стерличка на раче

тез не са от най-лесните за ентусиазиране. Уча се да не съм винаги център на вселената - понякога е успешно, но понякога не.
обичам истината, но осъзнавам, че често тя е въпрос на гледна точка - нож с две остриета - опасна е, "казал или не казал" все си виновен, но пък точно тази истина е причина за онези двадесет дето по-горе ги споменах. Едва ли друг "рекламен агент" би дошъл и би ти казал "слушай, така поставена стоката не струва", "няма смисъл да се набутваш по този начин"
та такива неща
ааа забравих, моето слънце е супер инфантилно, не минава ден без да си пусна някоя детска песничка, може само чорапите да е, но обичам смешни картинки и закачки