Здравей Гост

Сатурн + Слънце и Сатурн + Луна аспекти в натала

• 7 Отговора
  • 2430 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
В конкретика....Впечатления и мнения...Без значение от знака и дома...

Вие сте!
Приятно писане... ;) :)
« Последна редакция: Юни 30, 2011, 06:02:25 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Сатурн Слънце и Сатурн Луна аспекти в натала
« Отговор #1 -: Юни 30, 2011, 05:47:22 pm »
Имам наблюдения и в картите на мъже и в картите на жени....
Мисля , че когато сатурн е в съвпад с луна в мъжка карта , не е толкова сложен аспекта , както и когато съвпада му е със Слънцето в женска карта...
Но когато сатурн е в съвпад със слънце в мъжка и в съвпад с луна в женска , нещата са много сложни по отношение на изявата на светилата...
Не визирам "казими" Сатурн....всеки съвпад както и аспект на Сатурн не е само предизвикателство , а дар свише....Нищо не се учи без Сатурн...астрологията търпи развитие.... Старите афоризми все повече излизат от употреба...  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
Имам опозиция на Слънцето към съвпада Марс / Сатурн - баща ми беше Козирог с Луна в Овен. Консервативен, амбициозен, избухлив, не винаги е бил достатъчно авторитетен, но въпреки това сме имали много близка и топла връзка. От малка се оправям сама, преминах през много перипетии, но животът ме кали и съм благодарна на Сатурн - направи ме по-силна и издръжлива.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Имам опозиция на Слънцето към съвпада Марс / Сатурн - баща ми беше Козирог с Луна в Овен. Консервативен, амбициозен, избухлив, не винаги е бил достатъчно авторитетен, но въпреки това сме имали много близка и топла връзка. От малка се оправям сама, преминах през много перипетии, но животът ме кали и съм благодарна на Сатурн - направи ме по-силна и издръжлива.

Оправяш се защото си наясно с това , че нищо не идва даром...Всяка карта има своя баланс и фуния...

*

Неактивен tanya

• 917
Извинявам се за тъпия въпрос обаче, какво е фуния  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Извинявам се за тъпия въпрос обаче, какво е фуния  :-[

Това е място през което планетарния поток може да се влее и като енергия и като вибрация...Има планети , които имат тази функция и други които са по слаби....Образно казано всяка карта има вход и изход..Тя не е статична...Нужно е движение... ;) :)

*

Неактивен Deter

• 201
Re: Сатурн + Слънце и Сатурн + Луна аспекти в натала
« Отговор #6 -: Август 14, 2011, 05:58:22 pm »
 И аз имам съвпад на Венера с Луна при това добре аспектирани от Сатурн с квадрат и половина  ;D
Това ми намирисва на карма, като цяло неочаквани обрати в живота. Слънцето и то си има една квадратура със Сатурн,
 да видим ще съумея ли да обработя духовните си проблеми, така ги виждам нещата.
Като цяло знам, че имам много хляб да ям в самопознаването  :)

*

Неактивен Deter

• 201
Re: Сатурн + Слънце и Сатурн + Луна аспекти в натала
« Отговор #7 -: Август 14, 2011, 07:14:48 pm »
 Тук вече е важно в кой дом и знак се случват нещата  :)