Здравей Гост

Марс + Сатурн + съвпад

• 21 Отговора
  • 5386 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Марс + Сатурн + съвпад
« -: Юни 30, 2011, 05:59:10 pm »
Лично мое мнение...тежък и проклет аспект...Проклетия и за имащия го и за околните.... :)
Как го виждам аз...рязък и жлъчен , честолюбив и упорит. Енергията му може да се прояви като външно насилие или вътрешна деструктивна сила....Трудности в брака , способност за физическо натоварване и издръжливост...Периоди на самота...Подтискане от страна на родителите и властта...

Разкажете как го усещате , ако го имате в натала и /или/ имате наблюдения в/у чужди карти...

И МОЛЯ НЕ ПРИЕМАЙТЕ ЛИЧНО АСТРОЛОГИЯТА! ;D

Къде помага , в кои житейски ситуации и аспекти е приоритет и къде вреди? ;)

Re: Марс + Сатурн + съвпад
« Отговор #1 -: Юни 30, 2011, 07:33:37 pm »
Марс съвпад със Сатурн в Стрелец- няма други мажорни аспекти към него. Човекъте много успял, бизнесмен -в  строителния бранш от 20 години. Не го познавам достатъчно от близо - но мисля, че наистина притежава някаква подтисната агресия - била съм свидетел на избухване от негова страна. Но доколкото знам обича да кара шейни, АТВ ,т.е екстремни изживявания, коитоса прекрасен начин за разтоварване на акумулирана агресия според мен..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 30, 2011, 07:43:44 pm »
Марс съвпад със Сатурн в Стрелец- няма други мажорни аспекти към него. Човекъте много успял, бизнесмен -в  строителния бранш от 20 години. Не го познавам достатъчно от близо - но мисля, че наистина притежава някаква подтисната агресия - била съм свидетел на избухване от негова страна. Но доколкото знам обича да кара шейни, АТВ ,т.е екстремни изживявания, коитоса прекрасен начин за разтоварване на акумулирана агресия според мен..

Ако се казва Галчев...,ще падна.... ;D

« Отговор #3 -: Юни 30, 2011, 07:48:52 pm »
Не е той... ;D.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 30, 2011, 07:52:01 pm »
Не е той... ;D.

Що не качиш карта? ::) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 30, 2011, 08:24:39 pm »
Не мога да я кача, дава ми че е много голям обема на файла!  20.01.1958 година,  20:00 в Благоевград. Кажи как се качвата картите :)

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,138.0.html

Ето... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 30, 2011, 08:42:48 pm »
Дано да съм успяла :-[

Ето , че успя! ;D

Да я разгледаме картата...Ако имам въпроси ще задавам... ::) Става ли...,само ми кажи до къде мога....да питам.

« Отговор #7 -: Юни 30, 2011, 08:47:01 pm »
Питай, с каквото мога да бъда полезна - ще отговарям, и аз го познавам покрай трето лице..така ,че доколкото мога ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 30, 2011, 08:47:22 pm »
Би трябвало да има по-едро и несъразмерно тяло...За известен период трябва да е живял навън...извън пределите на родината...Интересува се от метафизика...разбирай астрология и други окултни науки...Вероятността да е разведен е голяма... ::)

« Отговор #9 -: Юни 30, 2011, 08:51:25 pm »
 :-[ извинявай аз не ти казах че часът не е сигурен, не е разведен -официално, но не живее със съпругата си от много години

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 30, 2011, 08:56:43 pm »
:-[ извинявай аз не ти казах че часът не е сигурен, не е разведен -официално, но не живее със съпругата си от много години

Не гледам домовете все още... ;D ;)..., но виждам , че слънцето е в критичен градус на водолей..,като управител на Слънцето е Уран...Струва ми се , че е доста суеверен и вярващ.

« Отговор #11 -: Юни 30, 2011, 09:04:44 pm »
Да , вярващ - религиозен. Към астрология и окултни неща е скептичен, не е живял в чужбина.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Юни 30, 2011, 09:07:45 pm »
Да , вярващ - религиозен. Към астрология и окултни неща е скептичен, не е живял в чужбина.

А  лек говорен дефект има ли? ::)

« Отговор #13 -: Юни 30, 2011, 09:10:25 pm »
Има нещо едвам долувимо, дали е в говора или поради някакъв лицев дефект(устата) обаче не мога да ти кажа точно, но на моменти се усеща :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Юни 30, 2011, 09:27:51 pm »
Има нещо едвам долувимо, дали е в говора или поради някакъв лицев дефект(устата) обаче не мога да ти кажа точно, но на моменти се усеща :)

Но е омайник... ;D И знае интереса си...Умее да лавира и е много целенасочен... ??? Доста е умен , обича да показва обаче колко е важен и велик. Но духа му е агресивен , Живота му е трудна борба и нищо не е дадено даром...Би трябвало да има син...