Здравей Гост

Точка на щастието Парс Фортуна

• 55 Отговора
  • 15136 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Точка на щастието Парс Фортуна
« Отговор #30 -: Септември 04, 2011, 04:28:33 pm »
"  Локус Фортуна и опозициониращата и Точка на Обективното Съзнание      Чрез точката Локус Фортуна астрологията посочва кармичните идеали за живота в това съществуване. Нещо повече – чрез опозиционната и точка на Обективното съзнание, тя сочи житейските области, които биха ни донесли радост и удовлетворение от Живота. "      -    цитат
  Не помня от къде е но, ме удоволетвори защото излиза че не Логус Фортуна , а противоположната точка показва областа  в живота където бихме се чувствали щастливи.       
    Как мислите Вие  и при Вас как е ?

Доста интересно съждение.... ::) Моята е на к8.., значи опозиторната е на к2...Ще помисля? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #31 -: Септември 04, 2011, 11:59:08 pm »
Може и да е вярно - при мен фортуна е в стрелец, в 11-ти дом.. Обратната точка е в близнаци в 5-ти дом..

Доста точно май...
 :)

« Отговор #32 -: Септември 27, 2011, 05:28:30 pm »
 :o При мен е в 8 дом -Телец/29градуса/,а АЛГОЛ ми е 26 градуса Телец-това съвпад ли е според вас/ОРБИСА Е 3 ГРАДУСА/?-според мен си е чист съвпад.И още нещо-ако е съвпад-според вас-дали Парс Фортуна "неутрализира"влиянието на тази "злокобна звезда" и ме "пази"???
Аз лично идея си нямам как да тълкувам това........................................................................

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #33 -: Септември 27, 2011, 06:55:24 pm »
Когато става въпрос за звезди орбиса е до 1 градус, не е съвпад не се притеснявай. Пък и Форуната не е планета, отчитаме звездите като действащи когато съ в съвпад с планета или възлите.

« Отговор #34 -: Септември 28, 2011, 10:09:53 am »
разби ме с това
моят Парс е на върха на картата - в съвпад с МС и възела, на к10   не мисля, че в тази област съм достатъчно адекватна, но пък все пак е к10, дано да ми е дошъл акъла в тази област
Съответно парса, които е противоположна точка е в съвпад с Венера и ис и другия възел 

При мен е подобно - в 10-ти, Дева, съвпад с МС. Въобще не знам как да го тълкувам - адекватен в какъв смисъл. Противоположната е в 5-ти, съвпад с Луната. :)

« Отговор #35 -: Ноември 03, 2011, 08:14:35 pm »
 :)Благодаря за отговора АНЕЛИ-притеснява ме факта ,4е в момента прогресивната ми ВЕНЕРА е в то4ен съвпад с АЛГОЛ...ТОВА става в 8 дом...мислите ли ,4е е проблемно за ЛЮБОВТА???,а относно орбиса на АЛГОЛ-някои западни автори дават ОРБИС ДО "6" ГРАДУСА..........??????????????????????????????????
КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ -ПРИЕМАТЕ ЛИ ТАКЪВ ГОЛЯМ ОРБИС???-ИМАТЕ ЛИ НАБЛЮДЕНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕ/6 градуса/ в карти на ваши познати???
 ??? :thinking:

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Ноември 03, 2011, 08:19:01 pm »
:)Благодаря за отговора АНЕЛИ-притеснява ме факта ,4е в момента прогресивната ми ВЕНЕРА е в то4ен съвпад с АЛГОЛ...ТОВА става в 8 дом...мислите ли ,4е е проблемно за ЛЮБОВТА???,а относно орбиса на АЛГОЛ-някои западни автори дават ОРБИС ДО "6" ГРАДУСА..........??????????????????????????????????
КАКВО Е ВАШЕТО МНЕНИЕ -ПРИЕМАТЕ ЛИ ТАКЪВ ГОЛЯМ ОРБИС???-ИМАТЕ ЛИ НАБЛЮДЕНИЯ ЗА ДЕЙСТВИЕ/6 градуса/ в карти на ваши познати???
 ??? :thinking:

То аз съм чел, че влияние може да има и над 6 градуса дори  ;D Но при всеки действа различно, аз много наблюдения нямам тук да си призная, но според мен трябва много точен съвпад плюс потвърждение от други аспекти разбира се за да можем да твърдим подобно нещо със сигурност  ::) Макар, че не трябва да изпускаме нищо смятам, че е много индивидуално - ако качиш карта може да помислим  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #37 -: Ноември 03, 2011, 08:33:40 pm »
а да не говорим, че има и астероид Фортуна..  :)
има ли сте периоди на късмет буквално и къде са били точката Фортуна и астериода Фортуна?  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #38 -: Ноември 03, 2011, 08:56:38 pm »
а да не говорим, че има и астероид Фортуна..  :)
има ли сте периоди на късмет буквално и къде са били точката Фортуна и астериода Фортуна?  ::)

А кой номер беше този астероид?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #39 -: Ноември 03, 2011, 09:14:16 pm »
19

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #40 -: Ноември 03, 2011, 09:30:16 pm »
 Мерси :-*

Сега транзитиращата Фортуна е в съвпад с Нептун във 2 дом и квадрат Юпитер, в натала  ми е в 9 дом в Близнаци.

Ще правя крачки в посока щастие.  :)Мисля, че като минава през Нептун ще сваля картите на масата. И освен това много интересно ,че астероида сега  минава като транзит през Нептун и прави Квадратура с Юпитер, а паралено транзитен Нептун е в опозиция с Юпитер.

Май и при другите астероиди които гледахме имаше някаква подобна закономерност " двойно действие"
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #41 -: Ноември 03, 2011, 09:34:15 pm »
Venera21 Алагол е неподвижна звезда , която ако не се лъжа, сега се намира на 26-я градус на Телеца. Влиянието на неподвижните звезди е силно, само и ако имаме съвпади до 1 градус с тях в рожденната си карта. Това че прогресивната ти Венера преминава през 26-я градус на Телеца не означава проблеми в любовта. То на всички от нас и Луната преминава по някое време от там, а и доста лични планети ако си родена например под знака на Овена или Риба. Не се паникьосвай излишно.

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #42 -: Ноември 05, 2011, 06:31:34 pm »
Моята е във 2ри дом Водолей. Прави полусекстил с луната и сатурн , квадрат с плутон и  полуквадрат с уран :) Как ви се струва?
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #43 -: Ноември 05, 2011, 07:00:05 pm »
Моята е във 2ри дом Водолей. Прави полусекстил с луната и сатурн , квадрат с плутон и  полуквадрат с уран :) Как ви се струва?

2ри дом си е супер позиция за тази точка  ;) Въпросът е как на практика можеш да се възползваш максимално от което... зависи си от теб само разбира се - а ми се струва, че главно минорни аспекти имаш  ;D  ;D

« Отговор #44 -: Ноември 05, 2011, 09:25:05 pm »
Моята е на 2* от К9 откъм 8-ми, секстил с Мерк :) Предполагам обичам да уча  ;D
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 09:26:44 pm от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!