щото едва ли не ми идва, че имам на готово въпросите свързани с възлите 
Нормално...
, връзката с кормилото....волана не бива да бъде изпускана....

сетих се, че Парс (като част от МС и СЛВ) участва в една сравнително приятна конфигурация хвърчило (заедно с Венера, Марс и една акцентирана точка в телец където са Вертекс, Хирон и к8.. ако не се лъжа и една от Селените беше там), но това, което си мисля, има един Сатурн квадратиращ всичко това (възлите), а и самото му положение на асц. - там където свършва дома на душата и започва началото на дома на индивидуалността. Какво си мисля, дали тук ключовото не е минало бъдеще (минала карма и бъдеща)? Дали точно Сатурновото завръщане, което ме тресе точно в момента, не е с тази мисия? (предпочитам да използвам думи като задачи, мисия от колкото задължение, карма, трябва). Преди да проработи този акцент (хвърчилото) не би ли трябвало да бъдат приключени въпросите по Сатурн-Венера, ЮЛВ?
пак се разфилософствах
elfidkaтова бих го изтълкувала, че по-скоро той се вижда като твое щастие. неговата индивидуалност (според човека) те прави щастлива?
между впрочем от известно време си правя равносметка с отминали контакти, връзки, хора, които са изиграли важна роля в живота ми. и чисто статистически обобщено ми се набива, че там където има акцент върху тригони и секстили (и съвпади) нещата не са потръгвали. Една от синастрийте ужким почти перфектна, но отношенията ми с човека се разпаднаха толкова естествено, колкото и са започнали. Силните, разтърсващи и ако сложим като качество дългосрочни връзки винаги са имали трудни аспекти, които на пръв поглед говорят за несъвместимост. - Защо ти пиша това, когато е мой опит? Защото мисля, че и при други синастрии е важно това правило - връзки без динамика и огън бързо затихват

още повече много е важно кой какви аспекти и прогресии го тресат.