Здравей Гост

Точка на щастието Парс Фортуна

• 55 Отговора
  • 15135 Прегледи
Re: Точка на щастието Парс Фортуна
« Отговор #45 -: Ноември 05, 2011, 09:42:09 pm »
Моята е в 4 дом в интимна близост с У8 дом...

*

akruks

« Отговор #46 -: Ноември 06, 2011, 12:58:02 am »
а моята е в 7д. в интимна близост с неговата в 1д. хаххаха, в един знак са, на 3* разстояние 
понеже става на въпрос за точки, се сещам за наскоро прочетено в нета, че G точката на жената минавала през портфейла на мъжа, та затова ми е смешно  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #47 -: Ноември 06, 2011, 12:59:31 am »
а моята е в 7д. в интимна близост с неговата в 1д. хаххаха, в един знак са, на 3* разстояние 
понеже става на въпрос за точки, се сещам за наскоро прочетено в нета, че G точката на жената минавала през портфейла на мъжа, та затова ми е смешно  ;D

Ха-ха...затова ли ми е в 8-ми дом.... ;D

*

akruks

« Отговор #48 -: Ноември 06, 2011, 01:13:12 am »

аа, ти по им разбираш
но щом ти е в 8д ще си пасне с на някой във 2д. , а ако У2. му е венера- идеално за брак по любовна сметка :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #49 -: Ноември 06, 2011, 01:28:23 am »

аа, ти по им разбираш
но щом ти е в 8д ще си пасне с на някой във 2д. , а ако У2. му е венера- идеално за брак по любовна сметка :)

Ха-ха...ми аз все по любов ги сключвам...,ама без сметка... ;D

*

akruks

« Отговор #50 -: Ноември 06, 2011, 01:51:20 am »

Ха-ха...ми аз все по любов ги сключвам...,ама без сметка... ;D
e, погледнато реално, толкова хора с пари има, без да могат и един брак да сключат...
любовта е движеща сила

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #51 -: Ноември 06, 2011, 01:07:14 pm »
Моята е във 2ри дом Водолей. Прави полусекстил с луната и сатурн , квадрат с плутон и  полуквадрат с уран :) Как ви се струва?

2ри дом си е супер позиция за тази точка  ;) Въпросът е как на практика можеш да се възползваш максимално от което... зависи си от теб само разбира се - а ми се струва, че главно минорни аспекти имаш  ;D  ;D

Не разбрах точно какво имаш в превид. Че имам малък шанс за материално благополучие ли? :(
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

« Отговор #52 -: Ноември 06, 2011, 03:36:55 pm »
Знаете ли, че парс фортуната ми е на 4 гр от Ац на човека в къщи ??????
Бреййййй...
че защо ли да се впечетлявам???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #53 -: Ноември 06, 2011, 05:40:07 pm »
щото едва ли не ми идва, че имам на готово въпросите свързани с възлите  ::)

Нормално... :) , връзката с кормилото....волана не бива да бъде изпускана.... ::) ;D
сетих се, че Парс (като част от МС и СЛВ) участва в една сравнително приятна конфигурация хвърчило (заедно с Венера, Марс и една акцентирана точка в телец където са Вертекс, Хирон и к8.. ако не се лъжа и една от Селените беше там), но това, което си мисля, има един Сатурн квадратиращ всичко това (възлите), а и самото му положение на асц. - там където свършва дома на душата и започва началото на дома на индивидуалността. Какво си мисля, дали тук ключовото не е минало бъдеще (минала карма и бъдеща)? Дали точно Сатурновото завръщане, което ме тресе точно в момента, не е с тази мисия? (предпочитам да използвам думи като задачи, мисия от колкото задължение, карма, трябва). Преди да проработи този акцент (хвърчилото) не би ли трябвало да бъдат приключени въпросите по Сатурн-Венера, ЮЛВ?
пак се разфилософствах

elfidka
това бих го изтълкувала, че по-скоро той се вижда като твое щастие. неговата индивидуалност (според човека) те прави щастлива?
между впрочем от известно време си правя равносметка с отминали контакти, връзки, хора, които са изиграли важна роля в живота ми. и чисто статистически обобщено ми се набива, че там където има акцент върху тригони и секстили (и съвпади) нещата не са потръгвали. Една от синастрийте ужким почти перфектна, но отношенията ми с човека се разпаднаха толкова естествено, колкото и са започнали. Силните, разтърсващи и ако сложим като качество дългосрочни връзки винаги са имали трудни аспекти, които на пръв поглед говорят за несъвместимост. - Защо ти пиша това, когато е мой опит? Защото мисля, че и при други синастрии е важно това правило - връзки без динамика и огън бързо затихват ;)
още повече много е важно кой какви аспекти и прогресии го тресат.  ;)

« Отговор #54 -: Ноември 09, 2011, 09:15:53 am »
нещо се обърках - калкулатора който сте пуснали по-напред в темата ви дава съвсем различна позиция в сравнения с картите в астрокома. в астрокома това което се избира от прозорчето най-долу (където е и вертекса и юнона ) нали си е парс фортуна в смисъла на арабските точки а не някой си глупав астероид? защо имам такива разлики и то не само в моята карта?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #55 -: Ноември 09, 2011, 01:33:49 pm »
при парс фортуна има разлика при изчисляването за дневно и нощно раждане - предполагам от там е разликата
дано да не ги объркам, но мисля, че е така:
АСЦ+ СЛЪНЦЕ-ЛУНА - за Нощно
АСЦ+ЛУНА- СЛЪНЦЕ - за Дневно (поправете ме ако ги размених)