Здравей Гост

Същественото в живота е отразено в астрологичната карта

• 5 Отговора
  • 2619 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мидпойнта м/у Слънце+Луна+Сатурн = ПОСТИЖЕНИЯ

Изчислете го и кажете къде се намира.... ;) :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Както споменах за същественото в живота е полезно да изчислим Слънце, Луна , Сатурн...Или планетите които правят съществен живота ни са светилата и Сатурн...Забелязала съм карти в които липсва аспект на Сатурн и дума не може да става за реализация на потенциала...Има и такива в които Сатурн е в хармонични аспекти и отново липсва същественото...Една астрологична карта е пътеводител в живота ни...Дали при определени транзити не се случва реализацията на същественото? ::)

*

Неактивен Nova

• 304

Поне за такива боси като мен дай лесен начин за изчисление, че днес съм тотална летаргия ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Поне за такива боси като мен дай лесен начин за изчисление, че днес съм тотална летаргия ;)

Мидпойнта м/у Луната и Сатурн ни дава информация за емоционалната плоскост по която се движим , така също за семейството.
Разстоянието м/у Слънцето и Луната говори за действията в реалния ни свят , за постиженията ни- ментални ...,както и за волята ни. 

*

Неактивен Nova

• 304

Мидпойнта м/у Луната и Сатурн ни дава информация за емоционалната плоскост по която се движим , така също за семейството.
Разстоянието м/у Слънцето и Луната говори за действията в реалния ни свят , за постиженията ни- ментални ...,както и за волята ни.
Е тогава и в двата случая- близнаци/стрелец...Обаче странно- възлите ми са пък по оста стрелец- близнаци.Сега си обяснявам доста  неща...
« Последна редакция: Юли 01, 2011, 02:12:40 pm от Nova »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Е тогава и в двата случая- близнаци/стрелец...Обаче странно- възлите ми са пък по оста стрелец- близнаци.Сега си обяснявам доста  неща...

Това е целта... ;) Да си обясним нещата....