Здравей Гост

Синхроничност при транзит и синастрия

• 4 Отговора
  • 2409 Прегледи
Не знаех как тоно да го формулирам...става дума за следното - на много места пишат, че при транзит на дадена планета към някоя от планетите в радикса срещташ човек, с който в синастрия имате същия аспект като аспекта по транзит.

Давам конкретния пример който ме замисли - транзит на сатурн през асцедента, срещаш човек чийто асцедент съвпада точно със сатурна ти.

Имате ли такива наблюдения и такива връзки?

Re: Синхроничност при транзит и синастрия
« Отговор #1 -: Юли 01, 2011, 08:33:07 am »
Възможно е , но аз нямам личен опит с такава. при мен има друг вид синхроничност. прогресивните ни Луни прогресират в еднакви домове. Моята е в 4 в момента и неговата също.

« Отговор #2 -: Юли 01, 2011, 05:25:33 pm »
Не знаех как тоно да го формулирам...става дума за следното - на много места пишат, че при транзит на дадена планета към някоя от планетите в радикса срещташ човек, с който в синастрия имате същия аспект като аспекта по транзит.

Синхроничността не работи толкова буквално, ако се гледат само транзитите.
Но не е изключено при определени обстоятелства да срещнем човек, чиято карта да импонира на текущите дирекции или прогресии в картата ни, а транзитите ги отключват.
При мен прогресивният т-квадрат с включени Слънце/Меркурий, Сатурн и Уран донесе среща с човек, с който в комбина и композита имаме същата конфигурация. Тоест когато при мен се образува тази конфигурация по вторични прогресии, се появи и човекът.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Юли 01, 2011, 05:32:23 pm »

Синхроничността не работи толкова буквално, ако се гледат само транзитите.
Но не е изключено при определени обстоятелства да срещнем човек, чиято карта да импонира на текущите дирекции или прогресии в картата ни, а транзитите ги отключват.
При мен прогресивният т-квадрат с включени Слънце/Меркурий, Сатурн и Уран донесе среща с човек, с който в комбина и композита имаме същата конфигурация. Тоест когато при мен се образува тази конфигурация по вторични прогресии, се появи и човекът.

Интересно какво е инспирирало енергиите в неговата карта? ??? Казваме , че са нужни двама... ::) Къде попада всъщност фокуса в неговия натал...това също е интересно...
Мисля ,че в една връзка двата индивида могат да влязат по различно време , като отношение към самата връзка...

Накара ме да се замисля.... ::) :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Юли 01, 2011, 11:23:07 pm »
Възможно е , но аз нямам личен опит с такава. при мен има друг вид синхроничност. прогресивните ни Луни прогресират в еднакви домове. Моята е в 4 в момента и неговата също.

такава синхроничност е от особено значение.
примерно негова прогресия съвпад твоя прогресия, негова прогресивна луна, съвпад важна точка от твоята карта.
също така разбира се и транзитите към тези съвпади са от значение.