Цитат на: natalia в Юли 03, 2011, 07:02:21 pmБлагодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка -усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ?На ретро Юпитер?
Благодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка -усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ?
Цитат на: Марая в Юли 03, 2011, 07:09:46 pmЦитат на: natalia в Юли 03, 2011, 07:02:21 pmБлагодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка -усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ?На ретро Юпитер? НЕ,като тръгне отново директен
меркурии на 4,луна 2,сатурн 8.Някъде ми се беше мяркало/или се лъжа/ че за лозята се гледа и 3 дом-ама няма логика ....
Марайче, на нас транзитният Юпитер като ни аспектира мажорно Луната, да не вземем да се разрастнем, а? На мен в момент ми е в почти точен секстил с моята осмодомница, на теб скоро ти предстои съвпад. :thinking:
Цитат на: my`temptation в Юли 03, 2011, 07:35:49 pmМарайче, на нас транзитният Юпитер като ни аспектира мажорно Луната, да не вземем да се разрастнем, а? На мен в момент ми е в почти точен секстил с моята осмодомница, на теб скоро ти предстои съвпад. :thinking:време ти е, пък и като гледам каква тема искаш да патентоваш - в твоя чест си смених подписа )))
Не разбрах какво са х-ди, но мръсното ми подсъзнание вече работи на макс.
Хемороиди значи, а аз за хламиди си помислих и взех, че се стреснАх.