Здравей Гост

Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус

• 54 Отговора
  • 11802 Прегледи
Re: Стационарна фаза на Юпитер - 11-ти градус
« Отговор #15 -: Юли 03, 2011, 07:15:31 pm »
Благодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка ;)-усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете  са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ;D?

На ретро Юпитер? ::)
НЕ,като тръгне отново директен

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юли 03, 2011, 07:16:54 pm »
Благодаря :)аз го чакам да се върне на 0 градус,че се чувствах голяма късметлийка ;)-усещах секстила със слънцето ми,някак всичко се случваше по лесно/в натала двете  са в квадрат/.Мисля си ,дали да продам лозето под този аспект ;D?

На ретро Юпитер? ::)
НЕ,като тръгне отново директен

Koj e upravitel[ na 4-ti dom... ::) , na 2/8

« Отговор #17 -: Юли 03, 2011, 07:20:43 pm »
меркурии на 4,луна 2,сатурн 8.Някъде ми се беше мяркало/или се лъжа/ че за лозята се гледа и 3 дом-ама няма логика ....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юли 03, 2011, 07:29:45 pm »
меркурии на 4,луна 2,сатурн 8.Някъде ми се беше мяркало/или се лъжа/ че за лозята се гледа и 3 дом-ама няма логика ....

На колко години са лозята? ::)

« Отговор #19 -: Юли 03, 2011, 07:34:30 pm »
30 годинки и нещо даже........

« Отговор #20 -: Юли 03, 2011, 07:35:49 pm »
Марайче, на нас транзитният Юпитер като ни аспектира мажорно Луната, да не вземем да се разрастнем, а?  ;D
На мен в момент ми е в почти точен секстил с моята осмодомница, на теб скоро ти предстои съвпад.  :thinking:

*

issidorra

« Отговор #21 -: Юли 03, 2011, 07:39:02 pm »
в моята карта ще направи точен тригон с У7 и един не толкова точен с Луната, транзитира през 7 дом... да видим какви ще ги свърши уж Големият добряк  ;)

« Отговор #22 -: Юли 03, 2011, 07:41:15 pm »
Марайче, на нас транзитният Юпитер като ни аспектира мажорно Луната, да не вземем да се разрастнем, а?  ;D
На мен в момент ми е в почти точен секстил с моята осмодомница, на теб скоро ти предстои съвпад.  :thinking:

Аз се бях разраснала на ширина ;D-когато дупитер ми застана в/у луната........но тя ми управлява Асц,може би затова..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юли 03, 2011, 07:41:56 pm »

Като се има в предвид , че Юпитер разширява настрани и нагоре.... ::) ;D..Ми като нищо...Аз съм се разширявала в такъв период...И ааа ...неее, не ща...Ма на теб ти е време... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Юли 03, 2011, 07:48:24 pm »
време ти е,
пък и като гледам каква тема искаш да патентоваш - в твоя чест си смених подписа :)))) :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юли 03, 2011, 07:53:40 pm »
време ти е,
пък и като гледам каква тема искаш да патентоваш - в твоя чест си смених подписа :)))) :-*

:57: :haha: :91: :haha: :rakeattack: Тоя подпис ме срази......Лили...още не сме ги хванали...нали....има време... :haha:

« Отговор #26 -: Юли 03, 2011, 08:15:37 pm »
Не разбрах какво са х-ди, но мръсното ми подсъзнание вече работи на макс.  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Юли 03, 2011, 08:19:13 pm »
Не разбрах какво са х-ди, но мръсното ми подсъзнание вече работи на макс.  ;D

ее реших да не съм прекалено вулгарна х-ди е съкращение от едни неща дето излизат на дупето при прекалено седене...  :2345: :rakeattack:

« Отговор #28 -: Юли 03, 2011, 08:22:22 pm »
Хемороиди значи, а аз за хламиди си помислих и взех, че се стреснАх.  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Юли 03, 2011, 08:27:00 pm »
Хемороиди значи, а аз за хламиди си помислих и взех, че се стреснАх.  :-[

Ееее,ние подбираме все пак... ;D ;D ;D