Здравей Гост

Пренатално новолуние

• 17 Отговора
  • 4663 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Пренатално новолуние
« -: Юли 01, 2011, 01:14:21 pm »
Чаках Антена да отвори темата...,ама пусто стрелец...изчаках се... :P ;D..

Та къде са Ви пренаталните новолуния?! Градус , знак, дом...Забелязали ли сте нещо съществено при транзит , прогресия , дирекция?! ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Пренатално новолуние
« Отговор #1 -: Юли 01, 2011, 01:25:02 pm »
 ;D
благодаря за темата, аз не я отворих, понеже се преплете леко с една друга тема и реших че няма нужда може би ;)

моето пренатално новолуние е в точен съвпад с наталната ми венера и южен л. възел.
съвсем точно дава индикация за целта, мисията и пътя ми в този жовот.. всичко се върти около венера.....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 01, 2011, 01:32:13 pm »
;D
благодаря за темата, аз не я отворих, понеже се преплете леко с една друга тема и реших че няма нужда може би ;)

моето пренатално новолуние е в точен съвпад с наталната ми венера и южен л. възел.
съвсем точно дава индикация за целта, мисията и пътя ми в този жовот.. всичко се върти около венера.....

Как би интерпретирала моето на 0*48 в стрелец... ::) В съвпад с АСЦ... :o

*

Неактивен Sasha

• *
  • 34
« Отговор #3 -: Юли 01, 2011, 01:33:42 pm »
Мойто е на 20* в Телец в 7ми....никви съществени съвпади и прочее аспекти освен че съвпада със Слънцето на бифшия ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Юли 01, 2011, 02:27:53 pm »
;D

ами доста е любопитен един такъв съвпад с АСЦ.. Може би силна личност е това което казва :)
ето един интересн линк по въпроса, на английски.
http://www.khaldea.com/rudhyar/astroarticles/newmoonbeforebirth.php

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Юли 01, 2011, 02:29:41 pm »
Мойто е на 20* в Телец в 7ми....никви съществени съвпади и прочее аспекти освен че съвпада със Слънцето на бифшия ;D

съвпад със слънцето на някой, означава че този човек от особено значение.. може би е имало някои неща да разрешавате в този живот ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юли 01, 2011, 02:37:32 pm »
;D

ами доста е любопитен един такъв съвпад с АСЦ.. Може би силна личност е това което казва :)
ето един интересн линк по въпроса, на английски.
http://www.khaldea.com/rudhyar/astroarticles/newmoonbeforebirth.php

Много благодаря.... ;D Няма да ми пораснат ушите...Звучи доста добре... :P ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Юли 01, 2011, 02:50:29 pm »
ТОЛИМАН-
На езика на атлантите означава силен.
тя е двойна ,жълта и бяла. двойника не ни влияе,той е зад огледалото.ТОЛИМАН Е С ОТРИЦАТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ ЗА НАС , ЗАЩОТО НИЕ СМЕ МНОГО МАЛКИ И НЕ МОЖЕМ ДА УСЕТИМ ВИБРАЦИЙТЕ И КАТО ПОЛОЖИТЕЛНИ!   
Едната звезда изгражда материята ,другата я руши.затова в съвпад със сатурн ,тази звезда дава тумори.сатурн е отговорен за изграждането на материята....а мястото на туморите зависи от дома и знака в който попада съвпада. 
направо не ми се продължава.
този източник е Анелия Цветанова......
 Пренаталното новолуние е в съвпад с Толиман...и АСЦ-то ми.... Добре , че нямам Сатурн тук..... ???

« Отговор #8 -: Юли 01, 2011, 06:28:22 pm »
при мен е 29 водолей. нямам такава точка в натала (марс е на 24 водолей) нито пък хора с такава позиция около мен ::)

« Отговор #9 -: Юли 01, 2011, 06:29:10 pm »
при мен е 29 водолей. нямам такава точка в натала (марс е на 24 водолей) нито пък хора с такава позиция около мен ::)

ако става дума за затъмнение обаче - пренаталното е в съвпад със слънцето на мъжа ми

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Април 16, 2012, 03:38:46 pm »
Въртя се като обран евреин  ;D...около пренаталното новолуние , защото Слънчевото затъмнение на 0*:31" в Близнаци е в точна опозиция...

Какво знаем за пренаталното новолуние.... :)...

Едно от най-важните неща е дали пренаталното новолуние се случва в един и същи знак с рожденото слънце...Ако знаците са различни , то тогава слънчевата изява както и поставената кармична задача е по-трудна за осъществяване...Въобще става дума за дуализъм...
Ако обаче слънцето и новолунието са в един знак...то тогава качеството на изява на знака не подлежи на коментар... ;D
Интересно ми е , че планетата в близост до пренаталното новолуние се нарича канал на свободата...Или това е най-наработената планета в хороскопа....

Питам се дали всъщност това не е тригер фактор за отключване на наталния потенциал...? ::)

П.П. Ако го директирам...пренаталното новолуние.... ::)..то попада точно в/у наталния Марс.... ::)
« Последна редакция: Април 16, 2012, 04:07:22 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Април 23, 2012, 09:18:19 pm »
         Ама току виж и те удари силно и мощно любовта си мисля аз, Марая... :P Да почерпиш ако така се получи скоро... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Април 24, 2012, 11:22:40 am »
         Ама току виж и те удари силно и мощно любовта си мисля аз, Марая... :P Да почерпиш ако така се получи скоро... ;D

:oЕ....колко пъти? ::) ;D..Все мен ли ще ме удря? ;D
Имам връзка...и не се оплаквам..за сега :P ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #13 -: Април 24, 2012, 11:38:37 am »
Аз се чудя, Колколино как го предвиди това на базата на пренаталното новолуние?  ::)
По-скоро има смисъл в синастрията  /ако има точен съвпад с планета или ос/ иначе..

« Отговор #14 -: Април 24, 2012, 12:23:08 pm »
Чаках Антена да отвори темата...,ама пусто стрелец...изчаках се... :P ;D..

Та къде са Ви пренаталните новолуния?! Градус , знак, дом...Забелязали ли сте нещо съществено при транзит , прогресия , дирекция?! ::)

:Не знам какво да кажа - ставам суеверна вече.
Значи... пренаталното ми новолуние е в точен съвпад с Меркурий. И по-интересното ... било е на 29 май, което е рожденият ден на съпруга ми.
То бива буквализъм, бива... :'(