Здравей Гост

Любовно щастие = Венера+ Юпитер

• 8 Отговора
  • 8560 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Любовно щастие = Венера+ Юпитер
« -: Юли 01, 2011, 06:13:13 pm »
Венера / Юпитер
Любовно щастие, любовни радости, радост на развлечения,
материално или финансово благоденствие

Принцип: Среща с щастието, усет за красота, изпълнен с любов, изгодни контакти, усет за еротика, партньорско щастие, радост на съблазняване, усет за развлечения, финансова щедрост, ценен, инвестира с удоволствие.

Символ: траната на богатствата и лукса.

Психологични съответствия:
   + Хармонично отношение към другите, привлекателен и популярен, посреща любовта с отворени ръце.
   - Прекалени наслади, небрежно и некоректно отношение в любовта, прахосничество, прекалено възторжен.

Социологични съответствия: Сгодени хора, успещен човек на изкуството, щастлив партньор или любовник, щедър партньор,  печалба от акции, парично богатство.

Биологични съответствия: Хормонно кръгообращение и повишаване и падане на хормоните, вътрешно секретни жлези особено надбъбречната. Бронзова болест. Специфични органи с жлезна секреция.

Всичко което трябва да знам за себе си:
Какви контакти правя с удоволствие?
Какво искам от другите с удоволствие да получа?
« Последна редакция: Юли 07, 2011, 06:50:30 pm от Марая »

Re: Любовно щастие = Венера+ Юпитер
« Отговор #1 -: Юли 18, 2011, 11:23:37 pm »
Не разбрах това за аспекти на Венера и Юпитер ли се отнася? Аз ги имам двечките в съвпад.
Не съм сигурна точно как се проявава. Само за едно нещо мисля, че мога да кажа - имам късмет най-вече по отношение на кариера и професия, и намиране на място в обществото. Тези неща ми се дават без да ги търся, но аз не ги избирам - те мен избират. Даже когато съм влагала усилия в някакво направление, което не е било за мен съм вадила "малшанс".
Мисля си точно затова, че съвпадът е в десети дом, въпреки, че според ректификацията на професионална астроложка е в девети дом.( Не мога да се отърва от чувтството, че тя претупа ректификацията.) Така или иначе е близо да МС този съвпад.
Мисля си още, че влияе като спасение в последния момент при тежки ситуации. Още :когато се влюбвам е изключително силно и всеобхващащо, смятам че Юпитер усилва, разширява действието на Венера тук.
Късметът, даван от тази двойка, не е във всички области на живота обаче,  някои от тях  при мен са били много злощастни.

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #2 -: Май 22, 2012, 08:25:41 am »
Венерка десети дом / съвпад с МС/ ,Юпитер в пети и са в тригонче помежду си. --- Стремя се към социално благоприличие и същевременно смятам ,че съм искрен и честен човек. Чувствам се добре и на работното място и обичана у дома. Юпитер ми е съвпад и с Луна в Телец .
« Последна редакция: Май 22, 2012, 08:33:41 am от teia »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #3 -: Май 23, 2012, 07:59:28 pm »
смятам, че става дума за мидпойнта венера/юпитер

« Отговор #4 -: Юни 01, 2012, 09:07:59 pm »

В момента транзитен хирон ми е на този мидпойнт в 8ми дом.
Значи ли,че ще страдам в любовта?? :( ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Юни 01, 2012, 09:11:34 pm »

Бъди моногамна... ;) ;D и няма да страдаш...Хирон може да донесе изкушение....Той дава по две. ;D

« Отговор #6 -: Юни 01, 2012, 09:20:48 pm »

Бъди моногамна... ;) ;D и няма да страдаш...Хирон може да донесе изкушение....Той дава по две. ;D
Аз съм си моногамна.Но този път ,ще се радвам ако се появи някой "втори" ;)Ще чакам изкушението...че досега много станаха пък нищо ;D

« Отговор #7 -: Септември 13, 2013, 10:32:39 am »
 и аз имам венера съвпад слънце  /11 дом/ тригон /юпитер 7 дом/
в любовта не мога да кажа, че ми върви особено много ... но определено съм късметлийка , нещата някак си сами си се нареждат както трябва, даже когато искам аз нещо, което не осъзнавам че не е правилно.... и  не става,и после след време си мисля "леле добре че нещата не се получиха, както аз исках"  ::)
''Понякога нещата се разпадат, за да могат по-добри неща да се съберат.''

М. Монро

« Отговор #8 -: Септември 26, 2013, 08:31:31 pm »
Имам съвпад на Венера и Юпитер - 2 дом,в знака на Скорпиона - относно финанси,малки суми но редовно,в любовта обичам и съм обичана ;)