Здравей Гост

молба за помощ

• 4 Отговора
  • 2585 Прегледи
молба за помощ
« -: Декември 20, 2012, 04:14:08 pm »
Здравейте,
Днес окончателно разбрах, че ще се наложи да родя със секцио, поради медицински причини.
Обръщам се към вас с огромна молба за помощ за избор на дата (знам че е от значение, но нищо не разбирам, за да се опитам да я пресметна сама). Ето и нашите рожденни дати:
Майка-11.10.1976 (между 8 и 8,30 сутринта - майка ми не е съвсем сигурна за точния час; София)
Баща-26.02.1977 (9,00 сутринта; София)
Очакваме първото си дете - момиченце.
Датата трябва да е в периода 07.01.2013 - 17.01.2013, но без събота или неделя (т.е. 12 и 13 януари отпадат като възможности)
Коя дата според вас е подходяща? А час? Въпреки, че операциите май ги правят сутрин, така че едва ли ще мога да избера точния час.

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: молба за помощ
« Отговор #1 -: Декември 20, 2012, 09:47:46 pm »
Това е доста широк диапазон.. цели десет дена..
Като се има предвид, че дори 5 минути разлика променят много неща в хороскопа, какво да говорим за дни..
И за точен час едва ли бихме могли, все пак зависи от лекарите.

Аз не съм много За това да се решава предварително всичко това.. До голяма степен си е някакъв космичен план, дори той е започнал да се изплънява вече.
Има както знаете и пренатално новолуне, пренатални еклипси и тн /вече заложени неща за бъдещето/ и според едва ли можете да контролирате и да пресметне с точност всичко, за да се получи най-доброто възможно..

С една дума аз не се наемам и по морални съображения :), ако някой иска да сподели мнение ще ми е интересно и на мен.
 ;)

Re: молба за помощ
« Отговор #2 -: Декември 21, 2012, 10:20:22 am »
Аз не съм много За това да се решава предварително всичко това.. До голяма степен си е някакъв космичен план, дори той е започнал да се изплънява вече.
И все пак ако имаш възможност да си избереш една Луна или Асц в стрелец..? ;)А и самият факт,че е стигнала до тук,търси и поставя въпрос не е ли само по себе си част от космичния план?

Re: помощ при избор на дата за секцио
« Отговор #3 -: Декември 09, 2013, 12:05:48 pm »
Здравейте, предстои ми секцио, с доктора избрахме дата 23.12.2013г,какво ще кажете според вас добра дата ли е,бебето ще е момче,казвам се Донка Райчева Карева 11,03,1982г родена в 12ч на обяд,таткото Димитър Тодоров Карев 20,04,1977г роден в 8,30сутринта.Благодаря предварително!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: помощ при избор на дата за секцио
« Отговор #4 -: Декември 09, 2013, 05:20:34 pm »
Здравейте, предстои ми секцио, с доктора избрахме дата 23.12.2013г,какво ще кажете според вас добра дата ли е,бебето ще е момче,казвам се Донка Райчева Карева 11,03,1982г родена в 12ч на обяд,таткото Димитър Тодоров Карев 20,04,1977г роден в 8,30сутринта.Благодаря предварително!

Идея нямаш колко работа е това..,което искаш. :)
На второ място това е ПОВЕЧЕ ОТ ОТГОВОРНО не само за бебето , а и за теб...и за таткото.
Това нещо се плаща...АЗ лично не поемам ангажимент без да съм направила хороскопи и на 2-та родители... :)