И въпреки всичко, въпреки СЛВ в 12 дом/ ,но все пак е във Водолей/, въпреки, че сме свидетели на неприятни неща към даденият момент, Уран на МС е носител на новото. Независимо от опозицияна на Венера и Юпитер/ явната бедност и мизерия/, трансформация мисля, че ще има . И като мислене и като действие за промяна - Слънце в Скорпион в натала, прогресивен АС ще навлезе в Телец, опозицията прогресивен АС / натално Слънце,ще дойде така или иначе, ще доведе до трайно осъзнаване, Марс сменя куспида....../ в картата която Дани е качила/,
Вярвам е БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ И НОВА И ЖИВА!, независимо от това, че може да премине през АДА.
" Колелото се върти напред", И прогресивното Слънце е в девети дом в Стрелец. Не съм видяла до сега /около мен поне/, доброволно " закопчан " и подтискан СТРЕЛЕЦ.
Марс отразява първичните физиологични нужди, хляб, вода, топлина, и т.н и е много подобен на Луната в това отношение, отразяваща емоционалните нужди/ . Но няма как да си гладен и на студено и да си мислиш за театър.

и мисля, че най- малкото Марс от Лунара , ще казва "ИСКАМЕ" , и пасивните и жертвени риби, ще ги няма вече.

А съвпада на Плутон и Сатрун ще помете всичко старо. Луната в таоквадратурата, заедно с Уран се надявам да преодолее старото.