Здравей Гост

Уран в овен и бъдещето

• 23 Отговора
  • 6019 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Уран в овен и бъдещето
« -: Февруари 21, 2013, 06:35:03 pm »
Много съм писала за Уран...Много прогнози имам в сайта , а и в другия.

Искам да  Ви попитам...Къде транзитира Уран в картата Ви и какви аспекти прави? Кои са домовете , които аспектира към момента и какво управлява при Вас?
Какво събитие отчитате и има ли събитие при Вас свързано с Уран?

http://vbox7.com/play:223563d2

Re: Уран в овен и бъдещето
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2013, 07:34:36 pm »
Транзита му е в 11ти дом и в момента няма никакви аспекти ,иначе управлява 9ти,а за събития не знам не съм усетила такива до момента .Иначе се намира по натал в 6ти  и има само един единствен секстил с венерата в 9ти .
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 07:48:39 pm от elodiq »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2013, 07:42:56 pm »
В момента Уран транзитира през 5-и дом, в натала управлява 4-и, но се намира в 10-ия ми дом, в съвпад с Плутон. Радвам се на нова любов, различна от всички досега/ за да не стават недоразумения - с мъж!:), но е типично по Уран, с много свобода и електричество!:) Очаквам скоро да направи съвпад с наталния ми Юпитер в 5-и дом, който е много добре аспектиран и да видим какво ще стане. Иначе като управител на 4-и дом ми донесе промени в дома - дъщеря ми, с която живея, ще започне много да пътува - приблизително по 2 седмици в месеца! А по време на транзита през 4-и дом се разведох след почти 18 години брак!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2013, 08:33:55 pm »
в момента ми е в 6-ти, по натал упр. 5-ти и се намира във 2-ри, опасно близко до мерк и слънце....
общо взето темите са на работно-кариерна вълна.. и изобщо всичко свързано с финанси, бъдеще, кариера - точно в момента не прави някакъв сериозен аспект, но скоро ще е в тригон с мерк и слънце, по някое време ще мине и през десц. да видим тогава какви чудеса ще са  ;D и опозиция със Сатурн, Плутон и за десерт и Юпитер.. но до тогава има време,

наистина динамичен и напрегнат период и бих казала доста изненадващо и бурно израстване в професията, ученето...  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Февруари 22, 2013, 03:28:55 pm от Fairy »

« Отговор #4 -: Февруари 22, 2013, 10:59:52 am »
При мен предстои влизане в 9-ти дом, мота се сега около куспидата. Предстои му тригон със сатурн в 12-ти, което е добре щото долу-горе по същото време ще се разпадне съвпада на тр. сатурн с натален уран в 4ти дом.

Съвпад с венера на 24-ти градус, тригон с луната и секстил с марс в 7-ми. Натално уран няма мажорни аспекти с тези планети та честно казано не очаквам нещо съществено.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Февруари 22, 2013, 03:28:32 pm »
При мен предстои влизане в 9-ти дом, мота се сега около куспидата. Предстои му тригон със сатурн в 12-ти, което е добре щото долу-горе по същото време ще се разпадне съвпада на тр. сатурн с натален уран в 4ти дом.

Съвпад с венера на 24-ти градус, тригон с луната и секстил с марс в 7-ми. Натално уран няма мажорни аспекти с тези планети та честно казано не очаквам нещо съществено.

Мисля,че при теб ще има събития по времето на транзита през 9-ти.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 22, 2013, 03:37:23 pm »
в момента ми е в 6-ти, по натал упр. 5-ти и се намира във 2-ри, опасно близко до мерк и слънце....
общо взето темите са на работно-кариерна вълна.. и изобщо всичко свързано с финанси, бъдеще, кариера - точно в момента не прави някакъв сериозен аспект, но скоро ще е в тригон с мерк и слънце, по някое време ще мине и през десц. да видим тогава какви чудеса ще са  ;D и опозиция със Сатурн, Плутон и за десерт и Юпитер.. но до тогава има време,

наистина динамичен и напрегнат период и бих казала доста изненадващо и бурно израстване в професията, ученето...  ;D ;D ;D

Неочаквани приходи ще имаш...струва ми се....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2013, 07:18:22 pm »
Уран транзитира в 9, управлява по натал 7 и 8, а се намира в 4.С положителни аспекти е към плутон в 3 и нептун в 5 , знаков съвпад с меркурий и хирон в 10 и разпадащ се квадрат с марс и сатурн в 11. Събитие....може би като наблиги МС....

« Отговор #8 -: Февруари 23, 2013, 06:02:42 pm »
Уран скоро направи съвпад с нат Юпитер У6 и МЦ,в натала е в 4-ти,У8.Еми няма някаква рязка промяна в работата и кариерата ми(не знам в какъв орбис действа,но вече е 2*разходящ),в момента е в секстил с У1(и той вече е разходящ),а съвсем скоро ще направи и опозиция с У5.Като че ли ми действа повече на вътрешно ниво,досега поне външни проявления няма.Сигурно има значение и това,че с тр.Юпитер действат заедно.А може би трябва и някакъв тригер да го активира.Иначе от Овен ще аспектира почти цялата ми карта и най-много ме е страх от предстоящия квадрат с нат.Сатурн(12,24*Рак,У7 в 12-ти),защото по същото време и тр.Плутон ще го опозира,та не знам какво да очаквам,но каквото дойде.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Февруари 24, 2013, 09:47:13 am »

Неочаквани приходи ще имаш...струва ми се....

а дано :)))
в един от форумите ти беше писала за уран във 2-ри дом "да си купя свобода"  ;)

« Отговор #10 -: Март 25, 2013, 09:55:00 pm »
При мен Уран транзитира през 6 дом Овен,и  :)Искам промяна в работата,но изчаквам понеже незнам какво искам да правя занапред...Намира се на 7 градуса от натална Венера/която също е в 6 дом/-АСПЕКТА Е СХОДЯЩ...дали ще е Любов НЕЗНАМ ..., и също така Уран ми е на 8 градуса от Натално Слънце,което е съвпад с К6/аспекта е разходящ/. В натала ми Управлява 4 дом/Водолей е Интерсептиран там/,а е разположен в 1нат.дом Скорпион/Екзалтация/...ОБИЧАМ ПРОМЕНИТЕ. :)

P.S.
Това с домификацията ми е мн. интересно обаче...както се твърди напоследък,че "Зодиите НЕ са това,което са"...то напълно е възможно и Домовете да НЕ са това,което са...Ако използваме РАВНОДОМНАТА СИСТЕМА- Картинката коренно се изменя...и планетите преминават в друг дом,със др.значение.Аз съм тотално ОБЪРКАНА ВЕЧЕ...кое е истина в Астрологията и кое НЕ. :993:

« Отговор #11 -: Март 26, 2013, 11:18:05 am »
При мен Уран транзитира в 4-ти. След 12 гр. ще направи тригон с У5 - Марс, съвпад с Луна, и в същото време квадрат към Сатурн.
Мда видим, какво би могло:
1. Възможно е докато е в 4 дом да се случи някаква промяна в жилището;
2. На К5 - очаквам смяна на професията - планирам да работя с деца, а защо не деца + информационни технологии, или поне някакви иновации в образованието. ;)
3. Аспектът с Луната ми е най-интересен - мисля, че ще се случи най-последно разрешване на отношенията с майка ми и сестра ми. Квадратът със Сатурн това ми подсказва. Честно казано, не мога въобще да предположа как и какво, но ще бъде "освобождение". Дано.

« Отговор #12 -: Март 26, 2013, 11:52:10 am »
При мен транзитира в 7 дом.От около година ми прави опозиция към нат.Уран в 1 дом. - управител на 5 дом.Проблеми със детето.

« Отговор #13 -: Март 26, 2013, 02:38:34 pm »
Имам слабост към тази планета ако мога така да кажа ;)В натала е в точен съвпад с АСЦ, тригон Меркурий, секстил Марс и Сатурн,полусекстил към Плутон и Нептун, от Луната е точно на 50 гр.(това хич не ми е ясно като аспект). Имам интерсептиран водолей в Д3. В момента е на К5, но отмина точния съвпад, поне към момента не го свързвам с някакво събитие ,а мисля действа 1-2градуса още преди точния аспект. Също така сега квадратира Луната и Слънцето ми. Напоследък имам желание да се "размърдам" повече или както обичам да казвам "прави ми се нещо интересно", не че съм се оставила спокойно и безметежно да си живея, но отскоро се усещам,че си търся някаква по-силна драма и вълнение.Някой от вас минал през такъв транзит?
« Последна редакция: Март 26, 2013, 02:40:54 pm от sunflower »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Март 26, 2013, 05:43:08 pm »
При мен транзитира в 7 дом.От около година ми прави опозиция към нат.Уран в 1 дом. - управител на 5 дом.Проблеми със детето.

Проблеми с партньорите и брака... ::) Проблеми с любовта.