Здравей Гост

Плутон и хармоничните транзитни аспекти

• 18 Отговора
  • 5352 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Плутон и хармоничните транзитни аспекти
« -: Февруари 25, 2013, 08:48:02 pm »
Писала съм много за Плутон...Може би на него съм отделила най-много енергия. Обяснимо...В наталната ми карта е на най-високото място. Плутон е планетата , която е аспектирала с най-тежките си аспекти цялата натална карта. Всъщност на нея и на Уран дължа динамичния и интересен живот...достоен за роман. В момента изследвам хармоничните му транзити...
Ще се радвам да споделите личния си опит...

Re: Плутон и хармоничните транзитни аспекти
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2013, 08:57:40 pm »
 Транзитен Плутон тригон със северен възел в Дева, домовете са 10-6, предложение за работа получих  :).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2013, 08:59:59 pm »
Транзитен Плутон тригон със северен възел в Дева, домовете са 10-6, предложение за работа получих  :).

А какво управлява Плутон? Как е ситуиран...Има ли аспект м/у него и управителите на осите ? :)

« Отговор #3 -: Февруари 25, 2013, 09:07:11 pm »
Плутон управлява в натала 8 дом. намира се в 6 дом, съвпад с Дсц. В картата има квадратура между управителя на Асц - Марс и Плутон. В момента Плутон ми прави опозиция с Марс, точната беше преди броени дни  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2013, 09:08:25 pm »
Плутон управлява в натала 8 дом. намира се в 6 дом, съвпад с Дсц. В картата има квадратура между управителя на Асц - Марс и Плутон. В момента Плутон ми прави опозиция с Марс, точната беше преди броени дни  ;)

Възлите къде ти бяха?
И кои са управителите? ::)

« Отговор #5 -: Февруари 25, 2013, 09:11:06 pm »
Северен възел-Дева, южен-Риби. Меркурий - в Лъв в 5 дом, Нептун съвпад с К9 дом (от 8 дом) в Стрелец

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2013, 09:15:42 pm »
Северен възел-Дева, южен-Риби. Меркурий - в Лъв в 5 дом, Нептун съвпад с К9 дом (от 8 дом) в Стрелец

А Юпитер?

И аспект има ли м/у Плутон-Меркурий ...,Плутон- Юпитер....Плутон-Нептун.

« Отговор #7 -: Февруари 25, 2013, 09:19:18 pm »
меркурий съвпад с юпитер. юпитер секстил с плутон. юпитер тригон с нептун. меркурий секстил с плутон

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2013, 09:28:20 pm »
меркурий съвпад с юпитер. юпитер секстил с плутон. юпитер тригон с нептун. меркурий секстил с плутон

Заложено е в натала... ;D Ясно!
Значи когато в натала има хармоничен аспект и най-трудния транзит носи удивителни резултати. Мн.са важни управителите на аспектираната и транзитиращата планета...

« Отговор #9 -: Февруари 25, 2013, 09:39:31 pm »
Имаш предвид транзита на Плутон срещу Марс ли( "най-трудния транзит"). Колко притеснения са имала относно него......Преди години точно заради това направих съзнателния избор да  се занимавам с психология (плутон), и си мисля че интуицията ми не ме подведе  :). Сеаюга го препрочитам и разбрах, че не пишеш за него  ;DСмяташ ли че ще ми донесе негативи опозицията ???
« Последна редакция: Февруари 25, 2013, 09:43:54 pm от liamfieta »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Февруари 25, 2013, 09:43:50 pm »
Имаш предвид транзита на Плутон срещу Марс ли( "най-трудния транзит"). Колко притеснения са имала относно него......Преди години точно заради това направих съзнателния избор да  се занимавам с психология (плутон), и си мисля че интуицията ми не ме подведе  :)

:72: Мдаа...Правилен избор!
А къде беше прогресивната Луна...

« Отговор #11 -: Февруари 25, 2013, 09:45:23 pm »
В момента Стрелец :), става въпрос за преподавателска дейност и с продължаване образованието ми. започвам да пиша дисертация  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Февруари 25, 2013, 09:52:31 pm »
В момента Стрелец :), става въпрос за преподавателска дейност и с продължаване образованието ми. започвам да пиша дисертация  :)

Супер! Няма начин да не успееш!

А тогава...в скорпион ли беше? ;D

« Отговор #13 -: Февруари 25, 2013, 09:56:55 pm »
Сега се опитвам да се сетя, по- скоро си мисля, че  е била в Везни, но по-голяма част от времето е била в Скорпион.
Надявам се да успея и ти благодаря  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Февруари 25, 2013, 10:08:55 pm »
Сега се опитвам да се сетя, по- скоро си мисля, че  е била в Везни, но по-голяма част от времето е била в Скорпион.
Надявам се да успея и ти благодаря  :)

За мен е удоволствие... ;D
Поздрави на любимия ми край... :-*

И една песен дето днес не знам защо ме кефи да я слушам...

http://www.youtube.com/watch?v=0HWHvkqZjGQ

Пиши като се сетиш...Важно ми е.