Здравей Гост

Юпитер в Рак

• 54 Отговора
  • 12786 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Юпитер в Рак
« Отговор #15 -: Юни 17, 2013, 04:42:42 pm »
Още веднъж благодаря за бързият отговор, както казвам аз каквото такова ще гледам да извлека максимални ползи дори от негативно създалите се ситуации  ;) препоръчайте някой който професионално би могъл да ми направи един хороскпо за една година напред примерно  :-[

sio1922, има достатъчно сериозни и несериозни астролози - аз смятам, че всеки натив би могъл да попадне на подходящ за неговите виждания и желания астролог... В този ред на мисли ти пожелавам успех с намирането на твоя астролог!
Така е повечето не стават за нищо та затова помолих да препоръчате някой изпитан пък дали прогнозите му се сбъдват така или иначе ще се разбере на принципа проба грешка все пак цената за такова нещо не е кой знае каква така че не съществува бог знае какъв риск  ::), а относно успеха в намирането не ми е като първостепенна задача иначе досега да съм го намерил, но все пак благодаря  ::)
Понеже за северните възли има прекалено малко инфо в нета ако някой знае нека сподели как да изтълкувам следият транзит който се получава в наталната ми карта към средата на юли тази година. Става въпрос за следните аспекти
Северен възел     Тригон     Венера     0.59
Северен възел     Съвпад     Марс     1.41

За да се изтълкува трябва да се разгледа цялата карта, sio1922... :)

« Отговор #16 -: Юни 17, 2013, 05:21:32 pm »
[/quote]

Аз намерих някакво инфо в сайт на английски ама там честно да си кажа нищо интересно не намерих като интерпретация специално за северният възел в тези позиции имаше по два реда приказки от сорта ала бала, а иначе си прав че трябва да се види общата картина от която да се направи прогнозата. Аз си имах лична астроложка ама последният път се издъни брутално и се отаказах от услугите и иначе преди е правила правилни прогнози които съм записвал с телефон последствие прослушвал и анализирал. Та така здраве да е и както са казвали римляните Юпитер да е с нас  ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #17 -: Юни 17, 2013, 06:09:23 pm »

Аз намерих някакво инфо в сайт на английски ама там честно да си кажа нищо интересно не намерих като интерпретация специално за северният възел в тези позиции имаше по два реда приказки от сорта ала бала, а иначе си прав че трябва да се види общата картина от която да се направи прогнозата. Аз си имах лична астроложка ама последният път се издъни брутално и се отаказах от услугите и иначе преди е правила правилни прогнози които съм записвал с телефон последствие прослушвал и анализирал. Та така здраве да е и както са казвали римляните Юпитер да е с нас  ;D
[/quote]

Напиши си данните, ако някой прояви желание и намери време би се включил с интерпретации. А за въпросния астролог - ти си знаеш, ако прецениш сподели какво толкова се е издънил при все, че прогностично преди това е интерпретирал събития, които са ти се случили.  ;)

« Отговор #18 -: Юни 17, 2013, 06:34:08 pm »
Дам така е
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 12:10:20 pm от sio1922 »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #19 -: Юни 17, 2013, 06:44:44 pm »
         Не сподели данните си или това те притеснява... ;D Освен, че си роден 1983-1984 година до средата някъде...   :898m:

« Отговор #20 -: Юни 17, 2013, 07:01:33 pm »
         Не сподели данните си или това те притеснява... ;D Освен, че си роден 1983-1984 година до средата някъде...   :898m:
А не съм бях постнал цялата си натална карта вчера и днес с транзитите към 14,06,2013
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 12:10:45 pm от sio1922 »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #21 -: Юни 17, 2013, 08:16:38 pm »
Е чак да завъртиш бизнес с астрология..  :)
Адски много време ще ти трябва, за да стигнеш до етапа да можеш да предлагаш качествн бизнес в тази област.

И плийз, пиши с препинателни знаци, изреченията ти са по една страница, това не се чете буквално..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Юни 17, 2013, 09:12:03 pm »
Адски много време ще ти трябва, за да стигнеш до етапа да можеш да предлагаш качествн бизнес в тази област.

И плийз, пиши с препинателни знаци, изреченията ти са по една страница, това не се чете буквално..

Ооо, Антена, смятам не си никак права тук - че те хората на доста места и държави, специално България също е сред въпросните места, така си въртят бизнес без да имат това както си казала "време" - т.е. знания, обучения, компетенции, нужни умения и качества... И на някои им се получава съвсем успешно - все пак като имам кой да купува продуктът и респективно търсенето е засилено дали не трябва да се запитаме какво е качеството на самите потребители в насока духовно - интелектуално равнище...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #23 -: Юни 17, 2013, 09:13:59 pm »
А не съм бях постнал цялата си натална карта вчера и днес с транзитите към 14,06,2013
Ето я към 15,07,2013 примерно дано да е вярна защото ми се стори странно да искат да се вади един час от рожденното време за тези които са родени през лятното часово време при положение че софтуера автоматично би трябвало да го изчислява това  ::) май дефекта на тази програма е че трудно се четат градусите

Ако искаш някой да ти погледне картите ( да подчертая не става въпрос само за натал + транзити към даден момент) по-добре да напишеш данните, така не се процедира... Аз лично бих се ангажирал да ти драсна няколко реда за теб самия...

« Отговор #24 -: Юни 17, 2013, 10:07:28 pm »

Напротив.
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 12:11:03 pm от sio1922 »

« Отговор #25 -: Юни 17, 2013, 10:14:16 pm »
Ето я към 15,07,2013 примерно дано да е вярна защото ми се стори странно да искат да се вади един час от рожденното време за тези които са родени през лятното часово време при положение че софтуера автоматично би трябвало да го изчислява това  ::) май дефекта на тази програма е че трудно се четат градусите
Благодаря за отзивчивостта kokolino много мило от твоя страна  :)

Ако искаш някой да ти погледне картите ( да подчертая не става въпрос само за натал + транзити към даден момент) по-добре да напишеш данните, така не се процедира... Аз лично бих се ангажирал да ти драсна няколко реда за теб самия...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #26 -: Юни 17, 2013, 10:33:10 pm »

Напротив. Нужни са малко време за обучение. Жестока маркетинг стратегия. Първоначална дъмпингова цена. Ама това е друга тема  :)
Общо взето клиента в тази област би трябвало да се интересува единствено от здраве, пари, секс/любов и е нужно да му ги представиш нещата горе долу по начина по който той иска да ги чуе. Така че няма нищо сложно, нужно е само желание и материална мотивация, за да свърши човек нещо. Както се казва апетита идва с яденето  :)

Както се казва - потресен съм накъде вървят хората в България... дъното на дъното на разсъжденията...

« Отговор #27 -: Юни 17, 2013, 10:46:11 pm »

Напротив. Нужни са малко време за обучение. Жестока маркетинг стратегия. Първоначална дъмпингова цена. Ама това е друга тема  :)
Общо взето клиента в тази област би трябвало да се интересува единствено от здраве, пари, секс/любов и е нужно да му ги представиш нещата горе долу по начина по който той иска да ги чуе. Така че няма нищо сложно, нужно е само желание и материална мотивация, за да свърши човек нещо. Както се казва апетита идва с яденето  :)

Както се казва - потресен съм накъде вървят хората в България... дъното на дъното на разсъжденията...
Напротив разсъжденията са си абсолютно правилни погледнати през призмата на един бизнес модел. :) Ама темата е за Юпитер в рак все пак, а не за идеологически сблъсък между реалност и духовност  ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #28 -: Юни 18, 2013, 07:22:41 am »

Напротив разсъжденията са си абсолютно правилни погледнати през призмата на един бизнес модел. :) Ама темата е за Юпитер в рак все пак, а не за идеологически сблъсък между реалност и духовност  ;)

Точно бизнес моделът ти е сбъркан - със "страшния" маркетинг и с момента в който клиентите останат разочаровани от услугите ти... ;) Мисля знаеш, че в един агресивен маркетингов подход най-добрият помощник е рекламата от уста на уста. А замисли се тук в каква посока би работила тя в твоята концепция.
           В обобщение - всеки един бизнес модел при имплементирането си в реална среда търпи значителни изменения в зависимост конкретни специфики на нишата и особености на средата. Или това, което се опитвам да ти кажа е, че теориите които си чел по книжките не са лоша основа, но практиката е съвсем друго нещо... ;)
           Позволи ми от опита си на бизнес консултант да имам идеята  и да говоря за духовно - интелектуалното равнище на потребителите дори в бизнеса!
           В тази тема, sio1922, очаквам включванията ти да са наистина за Юпитер в Рак.
« Последна редакция: Юни 18, 2013, 07:24:59 am от kokolino »

« Отговор #29 -: Юни 18, 2013, 09:23:07 am »
           Позволи ми от опита си на бизнес консултант да имам идеята  и да говоря за духовно - интелектуалното равнище на потребителите дори в бизнеса!
           В тази тема, sio1922, очаквам включванията ти да са наистина за Юпитер в Рак.
[/quote]

Първо ти започна да се заяждаш, а не аз. Второ ти измести темата, а не аз. Просто аз си изложих тезата и ти изложи своята така че прекратяваме до тук безмисленият спор. Трето аз сложих натална карта с транзити два пъти, но ти не каза нито дума по нея, въпреки че беше точно по темата.  :P , а и послепис не четеш въобще нищо от написаното от мене. Никой не казва, че клиента няма да остане доволен, напротив в тази сфера основното е психология, а не познания въпреки и че те са нужни, но са втростепенни  ;D Прекратяваме спора бъди жив и здрав и от тук нататък ти предлагам наистина да коментираме тематиката.