Здравей Гост

Юпитер в Рак

• 54 Отговора
  • 12770 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Юпитер в Рак
« Отговор #30 -: Юни 18, 2013, 12:19:06 pm »
        Не се заяждам, а и не спорим, sio1922 - всеки има право на мнение. А за картата, която сложи - не може така да се разглежда, това се опитвах да ти кажа и заради това ти поисках данните. Аз бих се включил с разсъждения, но ми трябват данните ти и съотетно време....

« Отговор #31 -: Юни 18, 2013, 07:35:50 pm »
Здравейте, някой може ли да даде някакви предложения какво мога да очаквам. Наталният ми Марс ще бъде атакуван сериозно от Плутон,Уран и Юпитер  ???.  И в солара Юпитер ще бъде в съвпад с Марс. По принцип при тригона на Юпитер с Слънце-У5 и Венера_У2и 7 дом -забременях, транзита на Юпитер в Близнаци - много учене, дипломиране, предложение за работа свързана с преподаване  :)

« Отговор #32 -: Юни 18, 2013, 10:08:12 pm »
        Не се заяждам, а и не спорим, sio1922 - всеки има право на мнение. А за картата, която сложи - не може така да се разглежда, това се опитвах да ти кажа и заради това ти поисках данните. Аз бих се включил с разсъждения, но ми трябват данните ти и съотетно време....
. И да си се отказал да напишеш някой ред все пак Благодаря за изявеното желание изразено в предишният пост  ::)
« Последна редакция: Юни 20, 2013, 12:11:06 pm от sio1922 »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #33 -: Юни 19, 2013, 02:43:28 pm »
Всеки има право да върти бизнес както смята за добре (препоръчвам да се метне едно око на това клипче - http://on.ted.com/Botsman)

По повод възлите за начинаещ смятам, че книгата на Жан Спилър, Астрология на душата

а за Юпитер - много пъти сме говорили, че е двуполюсен този - но от от всяка крайност по много..

« Отговор #34 -: Юни 19, 2013, 03:16:51 pm »
Всеки има право да върти бизнес както смята за добре (препоръчвам да се метне едно око на това клипче - http://on.ted.com/Botsman)

По повод възлите за начинаещ смятам, че книгата на Жан Спилър, Астрология на душата

а за Юпитер - много пъти сме говорили, че е двуполюсен този - но от от всяка крайност по много..

Ами като съдя по мене само неприятности носи този Юпитер, така че извода е че при навлизане в слънчевият ми знак не очаквам нищо приятно да ми се случи. Тоест така дългоочакваният от някой представители на знака на рака транзит реално носи само неприятности и бъркотия, а не възход и прогрес. Ама аз съм си такъв вечно мрънкам и недоволствам  ;D дори когато ми е падал чувал с пари от небето пак недоволствам защото веднага си казвам ами малко е по добре да бяха три или четири  ;D
И извън темата готино занимание с оптимизацията едно време бях спец по изкарване на страници по ключови думи в гугъла, доколкото знам и в момента алгоритъма е същият  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #35 -: Юни 19, 2013, 09:43:24 pm »
Аз пак да се включа :)
Не му приписвайте на Юпитер неприятностите... Квадратурите и опозициите на Плутон и Уран изобщо не са за пренебрегване..
Какво да направи Юпитер при тези аспекти.. , колкото и да е положителен, няма начин да стане чудо.

« Отговор #36 -: Юни 19, 2013, 11:00:15 pm »
Аз пак да се включа :)
Не му приписвайте на Юпитер неприятностите... Квадратурите и опозициите на Плутон и Уран изобщо не са за пренебрегване..
Какво да направи Юпитер при тези аспекти.. , колкото и да е положителен, няма начин да стане чудо.
Уран     Куинкос     Марс  за този транзит на Уран ли говориме или пак не съм в час  ;) сигурно е за нещо друго. Въпреки това ми е мисълта, че Юпитер е слаба планета щом не може да противодейства на Плутон опозиция Слънце.
И какво да се покриваме като мишки до 2015 година ли, когато този транзит на Плутон представа да действа  ;D ;D ;D ;D
То може и така да стане знае ли човек  ;)
А между другото попаднах на доста интерес анализ относно развитие на световната финансова криза. Според него нов пик и срив на борсите и  икономиките би трябвало да се очаква юли август 2013. Образувала се била някаква тау комбинация и не знам какво си още. Какво е вашето мнение по въпроса, защото това е доста интересно. Някъде из темите на този форум видях сходен само че за еврото.   :)
« Последна редакция: Юни 19, 2013, 11:05:54 pm от sio1922 »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #37 -: Юни 20, 2013, 10:35:00 am »
Не, няма да се покриваме като мишки, но тези на които този транзит пряко им аспектира Слънцето... изобщо не мисля че ще им е весело..
А да искат Юпитер да противодейства на опозцията Плутон Слънце не е сериозно.. Тази опозиция има някакъв смисъл, не съществува, за да я заобиколите и ако може да се размине.. :) Това не е битка коя планета ще наделее над друга, във всеки един аспект има логика.
Да не говорим, че това което ви е заложено в наталната карта, няма да го избегнете с един положителен аспект на Юпитер, още повече че въпреки съвпада със Слънцето ви имаше и опозиция, доколкото помня..

« Последна редакция: Юни 20, 2013, 11:39:13 am от Antena »

« Отговор #38 -: Юни 20, 2013, 11:52:37 am »
Тази опозиция има някакъв смисъл, не съществува, за да я заобиколите и ако може да се размине.. :) Това не е битка коя планета ще наделее над друга, във всеки един аспект има логика.
Да не говорим, че това което ви е заложено в наталната карта, няма да го избегнете с един положителен аспект на Юпитер, още повече че въпреки съвпада със Слънцето ви имаше и опозиция, доколкото помня..

От анализа разбарх само. Наталната ти карта е кофти сложена очаквай огън и жупел от небето- това систематизирано и обобщено. Ама така и не разбарх кое е най кофтито и докога ще трае това чудо като време. И ако продължават така нещата определено най-добрата тактика е да не се прави абсолютно нищо докато отминат негативните моменти, тоест покривай се като мишка в дупките  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #39 -: Юни 20, 2013, 01:44:36 pm »
 :)
Това което е заложено в натала в един момент се активира от определни прогресии и транзити, и просто трябва да го преживеете, независимо дали ви харесва или не.
А да се криете, е все едно да се криете от самото живеене и да чакате да премине :) То и това ще се случи един ден, неминуемо, но нали това е смисълът на живота да разберете и научите нещо, дори с центата на някои не до там щастливи моменти..
Не помня картата, не мога да кажа нищо конкретно повече.

« Отговор #40 -: Юни 20, 2013, 02:07:15 pm »
Ε не е ли точно целта на астрологията да те предупреди кога периода е негативен
« Последна редакция: Юни 21, 2013, 11:10:27 am от sio1922 »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Юни 20, 2013, 03:04:28 pm »

И извън темата готино занимание с оптимизацията едно време бях спец по изкарване на страници по ключови думи в гугъла, доколкото знам и в момента алгоритъма е същият  :)

ее аз съм малко далеч от SEO - то е просто един от инструментите - много по-интересно е да следи поведението на потребителите, таргетирането и бля-бля :))) - ако говорим за гугъл принципа не се е променил много, но е друг въпроса с конкуренцията и дали изобщо големия трафик е ефективен (спирам, за да не се разводнява темичката)

Аз смятам, че астрото цели да показва и насочва, а само от нас зависи какво ще стане и как ще го възприемем...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #42 -: Юни 20, 2013, 07:54:44 pm »
Не знам какво точно искаш да знаеш..

Имаш ли брат?
Възможни са проблеми с него, а е възможно да имаш и проблеми някъде пътувайки на кратки разстояния..
Има вероятност да направиш нещо за дома си - нов дом, ремонт, преместване, такива ала бала..
3. 11. вероятност да подпишеш някакъв договор.
ОК?  ;D
Айде със здраве.

« Отговор #43 -: Юни 20, 2013, 09:13:23 pm »
Не знам какво точно искаш да знаеш..

Имаш ли брат?
Възможни са проблеми с него, а е възможно да имаш и проблеми някъде пътувайки на кратки разстояния..
Има вероятност да направиш нещо за дома си - нов дом, ремонт, преместване, такива ала бала..
3. 11. вероятност да подпишеш някакъв договор.
ОК?  ;D
Айде със здраве.
Взе ме за мезе  ;D Щом ти доставя удоволствие така да е  :)
Брат нямам или поне не ми е известно  ;D
Ремонти и строежи няма как да правя щото ми е писнало от такива неща  :P
Договор ама за какво аз постоянно подписвам такива и тъй като смятам да се отегля за година вероятността за подписване на договор към 3,11 клони към нулата или ако има такъв няма да е за нещо хубаво свързано с печалби.
Неприятности големи на кратки разстояния с кола имах преди месец голям екшън беше  :'(
Та и ти така със здраве  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Юни 20, 2013, 11:33:26 pm »

абсолютно прав... :) ;)