Здравей Гост

Юпитер в Рак

• 54 Отговора
  • 12789 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Юпитер в Рак
« Отговор #45 -: Юни 20, 2013, 11:36:41 pm »
Не, няма да се покриваме като мишки, но тези на които този транзит пряко им аспектира Слънцето... изобщо не мисля че ще им е весело..
А да искат Юпитер да противодейства на опозцията Плутон Слънце не е сериозно.. Тази опозиция има някакъв смисъл, не съществува, за да я заобиколите и ако може да се размине.. :) Това не е битка коя планета ще наделее над друга, във всеки един аспект има логика.
Да не говорим, че това което ви е заложено в наталната карта, няма да го избегнете с един положителен аспект на Юпитер, още повече че въпреки съвпада със Слънцето ви имаше и опозиция, доколкото помня..

точно.всяка планета има място в космоса...баровци и тежкари,както ги наричам...юпитер не е бог..,но е богоизбран ..,за да бъде виновен за танца на плутон и уран.... :-*

« Отговор #46 -: Юни 21, 2013, 11:12:27 am »
ече че въпреки съвпада със Слънцето ви имаше и опозиция, доколкото помня..
[/quote]
...юпитер не е бог.... :-*
[/quote]

Не и според древните римляни.   ;D ;D ;D

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #47 -: Юни 26, 2013, 11:49:59 am »
При мен Юпитер се намира в 10 натален,а Луната ми е в 11 натален,в Рак...Какво ли да очаквам...? :o

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #48 -: Юни 26, 2013, 03:14:05 pm »
кариера, обществена реализация

*

Неактивен dima

• *
  • 24
« Отговор #49 -: Юни 27, 2013, 05:33:12 pm »
Fairy,благодаря! :)

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #50 -: Юни 27, 2013, 08:06:28 pm »
 Здравейте на всички :) !
Бихте ли ми казали какво да очаквам от транзитиращ Юпитер в квадрат с Луна?
Живей върху дъгата!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #51 -: Юни 29, 2013, 11:23:22 am »
преувеличаване в емоционален план ;)

*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
« Отговор #52 -: Юни 30, 2013, 02:27:48 am »
Благодаря ти ,Марая ! :)
Живей върху дъгата!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #53 -: Юли 09, 2013, 11:29:24 am »
          Sio1922, имаш възможности, тепърва ще можеш да разгърнеш потенциала си смятам. Имаш добра карта, имаш качествата да се пребориш с трудностите - по принцип нали знаеш кои съдбата изправя пред трудни моменти... 8) Довечера ще задълбая с разсъждения.

« Отговор #54 -: Юли 10, 2013, 10:45:53 pm »
          Sio1922, имаш възможности, тепърва ще можеш да разгърнеш потенциала си смятам. Имаш добра карта, имаш качествата да се пребориш с трудностите - по принцип нали знаеш кои съдбата изправя пред трудни моменти... 8) Довечера ще задълбая с разсъждения.
Мерси Коколино. Все пак живота е низ от победи и загуби. Накратко казано цикличност.  :-[ Живи здрави ще поживееме и ще видиме. Проблем са прекаленото много водни знаци и техните позиции, които се парактеризират с голяма чувствителност и избухлив темперамент.