Здравей Гост

Тригон

• 3 Отговора
  • 2001 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тригон
« -: Февруари 28, 2013, 02:43:46 pm »
http://www.vbox7.com/play:94a63940

Тригона е този , които дава свобода и бързина на действията. При него никога не можем да усетим съпротива...,пречки , препятствия...спирачки. Много често и тук съм казвала, че той е като динена кора. Действието на тригона не е повлиявано от скоростта на планетите...,както и от характера на знаците. Тригона не се съобразява с нищо. Просто всичко е рухнало и имаме карт-бланш да летим. Ето защо в повечето случай , когато не сме преценили силите си , заложбите си...и възможностите си...след отминаване на аспекта вечеряме с разочарованието на собствените си надежди.
Дали аспекта носи провал или триумф можем да разберем единствено и само от две карти. Прогресивна и дирекционна...,които са производни на наталната.
Разбира се, че тригона освен всичко друго....може да бъде използван за осъзнаването на психичното и ментално състояние.
Много често бързото разболяване става при тригони...,внезапната смърт също.
Тригона не е шанс...за разлика от секстила...тригона е действие...при което няма спиране.
Забелязала съм, че дирекционните тригони са по-страшни и от най-тежката квадратура...
Качеството на тригона , както и достойнството на неговите участващи знаци и планети дава допълнителен предактивен тон.
Един кардинален тригон никога не може да бъде сравнен с фиксирания...както и с мутабелния.
Възможностите при интерпретация на тригона са огромни...,но винаги изхода е един...

Ще продължа по-късно по въпроса....

Но бих искала да помоля да споделите впечатления от прогресивен тригон в картата Ви....от дирекционен и транзитен...
Кой има по-силно и ясно присъствие? Какво го е отключило?  ;D
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 03:41:35 pm от Марая »

*

Неактивен danni

• 477
Re: Тригон
« Отговор #1 -: Февруари 28, 2013, 07:45:21 pm »
Ето прог. ми карта, май няма нужда от обяснение. Мидпойнта на прог. Уран и Плутон е 12 градус- тригона към прог. Венера е точен, без думи..., всичко показва много точно ситуацията в която съм в момента   :798m: :902:

http://www.youtube.com/watch?v=eY3mtUhZzfA
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 07:54:16 pm от danni »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Февруари 28, 2013, 09:43:54 pm »

Страхотно Дани..... :-* ;D

Много ме радваш.
Всеки транзит е скок за следващия.... ;D :P

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #3 -: Февруари 28, 2013, 10:07:13 pm »
В допълнение, преди няколко дни бях споменала началото на април. Транзитен Плутон тогава е в 11°30, на 13 април става стационарен и е на 11° 35, точен съвпад с прог. Юлв, по това време точка Гама е в съвпад с Вертекс и точен квадрат към натално Слънце. Ще поживеем, ще видим  ;D