Здравей Гост

Синастрия, комбин и композит извън любовните взаймоотношения

• 8 Отговора
  • 2946 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Често в живота ни има хора, с които отношенията ни не са на любовна вълна, но това не ги прави по-малко важни и играещи значима роля в живота ни.

Тук можем да обсъждаме отношенията си с приятели, партньори, шефове, подчинени ...

интересно ми е какво бихте казали за тази синастрия? не е любовна темата. и само като забележка единия час е сложен 12ч. защото липсва
« Последна редакция: Март 03, 2013, 04:30:29 pm от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Разделих темата...,ако искаш и промени заглавието...,за да го помниш... :)

Интересна е за мен... ::) МС/АСЦ си е бясно предизвикателство....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
заглавието си е супер :) - все пак отношенията не винаги са любовни :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Аз имам особено отношение към Луна..,която попада в 12-тия ми дом. Принципно...това е провокация, която работи силно в биополето ми...,докосва подсъзнанието ми...,прави ме свръхсетивна към усещания и настроения.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
Аз имам особено отношение към Луна..,която попада в 12-тия ми дом. Принципно...това е провокация, която работи силно в биополето ми...,докосва подсъзнанието ми...,прави ме свръхсетивна към усещания и настроения.

определено е така! както писах по-горе не се знае точния час.. така че е възможно луната да е или в Дева (за което си мисля, че е) или във везни .. в случая колебливите и луна и слънце правят много трудно "усещането". Някак си усещане за неща, които винаги си ги знаел, много близки, но някак си далечени - интересно усещане!  в рамките на шегичката да видим дали приклещения Марс ще издържи :rakeattack:

всъщност има неща, които привидно изглеждат по един начин, но някак си ми се струва, че не са точно така. В цялата картинка има едно пречупване, изкривяване на нещата..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тук не  е просто Марс и Слънце... ;D

Тук има и Венера....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net

Тук има и Венера....

:72: и Венера, и Венера иии Плутон да си му дойдем на думата  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Тук има и Венера....

:72: и Венера, и Венера иии Плутон да си му дойдем на думата  ;)

Харесването е налице.

Друго покрай него има ли? ::) ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
харесването е задължително ... но не в онзи интимен смисъл - вчера се замислих, че в голяма доза любовните и да го кажем професионални синатрии имат доста общи неща.

иначе аз лично си имам бъдещи планове относно този човек  ;D не мога да кажа дали ще се осъществят, опипването на почвата не е лош маниер за каре марс/нептун  ;D

Всъщност ако оставим на страна марсове, венери, какво мислите за Нептун на к2? не е ли илюзорна работа?