Здравей Гост

Моля помогнете!!!!!

• 20 Отговора
  • 5715 Прегледи
Re: Моля помогнете!!!!!
« Отговор #15 -: Март 07, 2013, 06:05:30 pm »
Намесвам се, но и на мен ми се е случвало:-[ лично аз мисля, че няма грешна любов, има неизживяна , и всяко нещо е път. Нещата се случват, но никога случайно.  Петнадесет минути преди изгрев е розово. Така , че megiwer  ще минеш през изпитанието щом ти се случва и определено ще научиш много неща и ще излезеш по- силна след случката.  От любов не се умира, по- скоро от обратното . И винаги има поне 2 изхода в една ситуация. ХАЙДЕ СТИСКАМ ПАЛЦИ!!  Каквото и решение да си вземеш, е било най- правилно към настоящият момент. :) Кураж.
Благодаря ти mila_m за милите думи и куража!!

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #16 -: Март 07, 2013, 07:30:44 pm »
[
« Последна редакция: Март 07, 2013, 07:49:22 pm от Asya »

« Отговор #17 -: Март 11, 2013, 12:12:06 am »
Марая,скъпа ,какво стана ти обеща малко светлина да дадеш по въпроса!!!
Разбирам сигурно си много заета ,но ще ти бъда много благодарна ако отделиш малко от времето си.
 Преди години ,когатао бях почти на дъното на ада-ти с невероятно точните ти предсказания за това което ще стане,въпреки случвашото се бе една от причините да намеря сили в себе си и да се преборя!!!За което съм ти много признателна и благодарна-ето защо толкова държа на мнението ти.

« Отговор #18 -: Април 12, 2013, 12:57:12 am »
Разбирам сигурно си много заета ,но ще ти бъда много благодарна ако отделиш малко от времето си.
 Преди години ,когатао бях почти на дъното на ада-ти с невероятно точните ти предсказания за това което ще стане,въпреки случвашото се бе една от причините да намеря сили в себе си и да се преборя!!!За което съм ти много признателна и благодарна-ето защо толкова държа на мнението ти.

« Отговор #19 -: Април 12, 2013, 01:03:44 am »
Давам обратна връзка -всичко приключи беще глупаво,абсурдно и безсмислено на новолунието от 11.04.Да ама аз се чувствам зле-нали когато си изгубим илюзиите си ги искаме обратно-защото без тях реалността ни се струва още по-непоносима.Само се питах ами то тоя дирекционен съвпад като не е и точен -какво ли още ме чака,какви ли още щури и необмислени неща ще правя и с нептуна там.........
Моля споделете ако някои го е преживял!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Април 12, 2013, 05:56:01 pm »
Давам обратна връзка -всичко приключи беще глупаво,абсурдно и безсмислено на новолунието от 11.04.Да ама аз се чувствам зле-нали когато си изгубим илюзиите си ги искаме обратно-защото без тях реалността ни се струва още по-непоносима.Само се питах ами то тоя дирекционен съвпад като не е и точен -какво ли още ме чака,какви ли още щури и необмислени неща ще правя и с нептуна там.........
Моля споделете ако някои го е преживял!!!

Всяка дирекция носи събитие. Без изключение... ;) :)
Радвам се..,че всичко е приключило....А илюзиите..колкото по-бързо си тръгнат-толкова по-добре