Здравей Гост

Слънчево затъмнение 19 градуса телец

• 45 Отговора
  • 10757 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Слънчево затъмнение 19 градуса телец
« Отговор #15 -: Март 08, 2013, 03:08:05 pm »
Някои неща не могат да се обяснят, губи се магията!:) Но да речем, че действат по начин, който ми харесва! На принципа "право куме в очи", не са подмолни и хлъзгави. Е, ако не можеш да понесеш истината, по-добре не си контактувай с тях.

;D

Значи от тази енергия на стрелеца имаш  по-малко...Събери си я... :-* ;D

Но като цяло мисля, че ти предстои доста красив период....

Като  се замисля, може и права да излезеш!:)И аз съм директна, но първо трябва да ме ядосат. Опитвам се да бъда деликатна, но като ми падне пердето, става страшно. Много ти благодаря за прогнозите!:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Март 08, 2013, 07:31:06 pm »
хъмм при мен попада точно на к8 и съвпад с Хирон .. 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Март 08, 2013, 08:28:47 pm »
Аз какво да чакам? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #18 -: Март 09, 2013, 09:06:50 am »
при теб не е ли в 6-ти дом? тригон към марс и плутон/уран?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #19 -: Март 09, 2013, 09:59:45 am »

Леле, Марайче, при теб наистина ще е много интересно! Новолуние в  тригон с Марс според старите астролози е най-вълнуващият месец в годината! А като вземем под внимание и останалите, вече изборени от съфорумците аспекти и позиции, ето какво се получава. Ще имаш енергия за целия китайски народ, изобщо няма да скучаеш. Възможно е и да се влюбиш или в живота ти да влезе  нов мъж. Ако имаш здравословен проблем, сега е време да се отървеш от него. Ако си решила да отказваш някакъв вреден навик - също! Само трябва да внимаваш да не действаш прекалено импулсивно! Използвай умно тази енергия, която ти се дава отгоре, не я пропилявай, не позволявай да те провокират. Повишена сексуална енергия. Пази се да не изпадаш в прекалена авангардност. Неочаквани предизвикателства. Темите от ежедневието и домашните любимци може да излята на дневен ред. Огромна воля, решителност, смелост и преследване на дадена цел. Като се има предвид, че се задейства голям земен тригон от 2-и, 6-и и 10-и дом,  както и планетите, участващи в него, има голяма вероятност за солиден растеж, ако си изиграеш добре картите.
« Последна редакция: Март 09, 2013, 10:03:07 am от Asya »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Март 09, 2013, 11:18:53 am »
при теб не е ли в 6-ти дом? тригон към марс и плутон/уран?

Даа...в 6-ти е.... ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Март 09, 2013, 11:22:56 am »

Леле, Марайче, при теб наистина ще е много интересно! Новолуние в  тригон с Марс според старите астролози е най-вълнуващият месец в годината! А като вземем под внимание и останалите, вече изборени от съфорумците аспекти и позиции, ето какво се получава. Ще имаш енергия за целия китайски народ, изобщо няма да скучаеш. Възможно е и да се влюбиш или в живота ти да влезе  нов мъж. Ако имаш здравословен проблем, сега е време да се отървеш от него. Ако си решила да отказваш някакъв вреден навик - също! Само трябва да внимаваш да не действаш прекалено импулсивно! Използвай умно тази енергия, която ти се дава отгоре, не я пропилявай, не позволявай да те провокират. Повишена сексуална енергия. Пази се да не изпадаш в прекалена авангардност. Неочаквани предизвикателства. Темите от ежедневието и домашните любимци може да излята на дневен ред. Огромна воля, решителност, смелост и преследване на дадена цел. Като се има предвид, че се задейства голям земен тригон от 2-и, 6-и и 10-и дом,  както и планетите, участващи в него, има голяма вероятност за солиден растеж, ако си изиграеш добре картите.

:902: :ch8_31:  :ch7_47: Дано...,дано...дано...
Тригона към МЦ и всичко около него....малко ме стряска.... ::) :-*

http://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #22 -: Март 09, 2013, 11:40:48 am »

:902: :ch8_31:  :ch7_47: Дано...,дано...дано...
Тригона към МЦ и всичко около него....малко ме стряска.... ::) :-*

http://www.youtube.com/watch?v=_YCDAKQQ6Mg

Доколкото те познавам задочно, животът ти е всичко друго, но не и скучен!:) Потенциалът ти е невероятен, само не действай имупулсивно, а всичко премисляй добре. Лично аз тригонът с МС го тълкувам като възможност за публична изява или нова роля в обществото, вярно, че планетите там са леко притеснителни, в смисъл, че е много трудно да се предвиди как точно ще се изявят, но мисля, че си свикнала с енергията  и на двете и ще съумееш да извлечеш най-доброто от нея. Нещо пазено в тайна трябва да излезе на повърхността, предполагам, че ще  е в твоя полза. Действай като земята - основата трябва да  е солидна!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Март 09, 2013, 12:19:47 pm »
Уау..,много ти благодаря за положения труд Ася... :-*

Слънчевото затъмнение е мощен фактор ...и дали е видимо или невидимо от дадена държава....няма значение.
Защото сянката има своята проекция и отражение.
Обръщам сериозно внимание не само на затъмнението , а и на неговия управител.

Серия Сароса 16 N
Начало:   15 февраля 1599 г. (ст. стиль), 1:50:18 GMT

Северный полюс Конец:   25 марта 2843 г.
Аспекты:
Уран формирует трин к Нептуну. Венера находится в сред­ней точке новолуние/Меркурий.

Уран трин Нептун Венера = новолуние/Меркурий
Спокойное и мягкое семейство затмений, которое прино­сит чувство воодушевления или вдохновение идеей. Присут­ствие комбинации Уран-Нептун говорит о неожиданном из­влечении какого-то подсознательного материала, приносяще­го с собой значительное понимание. Эти идеи полезны и хоро­ши, и человеку стоит воспользоваться ими.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #24 -: Март 09, 2013, 09:49:15 pm »
При мен пълен е 10... и тригон към венера...забелязвадм повтаряща се тева обаче ...аспект и към натален плутон...минорен...ще има промени.. за.напоследък МС в почти всичко ми е замесен.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Март 09, 2013, 10:51:40 pm »
 ::) ?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

« Отговор #27 -: Март 11, 2013, 02:34:05 pm »
При мен попада в 6-ти дом. Съвпад с Юпитер - У1. Квадрат към Марс.
Очаквам... предложения за работа. ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Март 11, 2013, 03:21:12 pm »
При мен попада в 6-ти дом. Съвпад с Юпитер - У1. Квадрат към Марс.
Очаквам... предложения за работа. ;)

Да не сдобиеш с домашен любимец... ;D

И темите с ежедневието да не получат нов начален приоритет... ;)

Как си иначе?

« Отговор #29 -: Март 11, 2013, 11:20:53 pm »
В първи -точно на АЦ тригон към слънце-9-ти дом.
Какво да очаквам