Здравей Гост

Желанията

• 6 Отговора
  • 2514 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Желанията
« -: Март 09, 2013, 05:04:05 pm »
Цел - Слънце.
Мотив - Марс.
Вяра в себе си - Сатурн.
Желанието за промяна и реализация - Венера + Луна + Марс.
Решението на задачата.
ЖП=Ц+М+В

Докато отговарях на един пост в другия форум....реших да отворя тази тема...Строго профилирана , защото все по-често напоследък си задавам въпроси кога, защо , при какви обстоятелства ВСЕЛЕНАТА / Бог...,Космос..,Господ..,Аллах , Буда..,Юда въобще както искате така го наричайте/ материализира желанията ни.
Всичко е възможно... Материалните и менталните неща са в строга зависимост, вървят ръка за ръка.
Може ли да си спомните..кога и при какви обстоятелства Ви се е случвала реализацията на желанията. И тук изобщо не става дума какви са били...защото понятие голямо и малко желание не признавам...
Въпроса ми е ..при определени дирекции , прогресии , транзити...Засегнати МП...
Времето на сбъднатите желания...

http://www.youtube.com/watch?v=z8rQ575DWD8

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Желанията
« Отговор #1 -: Март 09, 2013, 08:07:32 pm »
 Транзитен  Уран съвпад Луна
 Прогресивно Слънце съвпад Нептун
 Транзитен Сатурн в 9 дом
 Прогресивен Плутон в Стрелец
 Прогресивен Марс съвпад с транзитен Хирон , но в тригон с Плутон и Уран натални.
 Опозиция на Уран с Венера и Юпитер

Вярата силно присъстваше-  специално за това ми  желание, силно и исках и вярвах , че трябва да стане. Не беше обаче лесно да го реализирам. Спомням, че си казвах, че " Няма начин, да няма начин" . Не е важно какво е било желанието в случая.

Вярата се вижда и в аспектите. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 09, 2013, 08:13:22 pm »
Много често ме питат...как ще стане. Дори чувам: "Мамо..,чуваш ли се?! ::) Как ще стане?!"
Отговора ми е бил...:"Не знам как..,но знам, че ще стане!"

Дали силния Марс в тригон с Луната...,Дали Венера в анаретен градус на трон по дом...,дали Луната в секстил със Сатурн..,дали Марс в секстил със Сатурн...не знам. Но...,знам, че Слънцето...детронирано от МЦ/ИЦ...Сатурн..,Уран..Плутон...винаги постига целите си...
Дали не е причината и 1-я дом..в който е отседнало. Дом на Марс и знак Овен...в мунданен план. ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Март 09, 2013, 08:24:28 pm »
 Мисля, че Слънцето в първи дом има значение в мунданен план, защото Овена  тръгва да си троши главата, да, и обикновено никой не вярва, че нещото ще стане. Марс е бил в Козирог по това време обаче също,  при споменатите по- горе транзити.  Аз пък си казвам, че Господ някак си ще го нареди и ако е добре за мен ще стане и когато не стане , значи не е трябвало и хайде пак оптимизма на Марса ми в Стрелец започва наново. :) Марс в добър аспект със Сатурн  е важен  и на мен ми помага тригона/ аз си броя тригон между двамата/.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Март 10, 2013, 10:46:12 am »
а случвало ли ви се е да сте наясно, че желанията не са във ваш интерес? или да в момента когато осъществите някое желание то да не ви радва?

а това ЖП=Ц+М+В - точка ли е?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Март 23, 2013, 03:44:59 pm »
а случвало ли ви се е да сте наясно, че желанията не са във ваш интерес? или да в момента когато осъществите някое желание то да не ви радва?

О, да, като бях млада това редовно ми се случваше!:) Както казва Майка Терезаq най-много сълзи са се пролели от сбъднати молитви. Сега, когато искам нещо, винаги си казвам, дано стане това, което е по-добро за мен. При мен това е заложено в натала - Слънце и Луна в опозиция.  Доста време трябваше да мине, докато преодолея и надживея този аспект.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Март 24, 2013, 04:42:03 pm »

Желание за промяна= Цел + Мотив + Вяра