Здравей Гост

Ще падне ли валутният борд ? - хорарен въпрос

• 9 Отговора
  • 3073 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
 качвам карта,  :)
« Последна редакция: Март 19, 2013, 11:57:14 am от milla_m »
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Ще падне ли валутният борд ? - хорарен въпрос
« Отговор #1 -: Март 19, 2013, 12:12:42 pm »
Ето я и картата която правя...с часа в който съм видяла въпроса. С мястото и координатите ,както и часа- актуални за мен.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Март 19, 2013, 12:17:01 pm »
 Борда влезе на 08 юли 1998 г., също, но нямаме точен час ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Март 19, 2013, 12:23:59 pm »
 Карта с транзити и прогресии

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Март 19, 2013, 12:32:38 pm »
Асцендента на хорарната карта е Рак , а Десцендента е Козирог. Управвителите на Рак и Козирог са Луна и Сатурн . В картата м/у тях няма мажорен аспект ..,но има сескикаре. Изключително подмолен и труден аспект. Няма да го разглеждам обаче, ще се огранича до мажорните аспекти в картата....
Ако приемем борда по 8-ми дом /чуждите пари, чуждите финансови институции/ , то управител на 8-ми дом в картата е Уран в знака на Овен ситуиран в 10-ти дом.  В картата Овен е на куспидата на 11-ти дом и неговия управител е Марс...,на който до 2* му предстои съвпад с Управителя на 8-ми. И двете планети се характеризират с буйни и динамични действия. И двете планети са планети свързани с твърдоглавие, непризнаване на статуквото...промяната , динамиката.
Слънцето в хорарната карта управлява 2-ри дом...и се намира в 10-ти от картата. Намира се в последната декада на знака Риби и е в градус характерен с това, че е тъмен. Носи неприятни неща...
Последния аспект на Луната е квадратура със Слънцето. Знаците са мутабелни и по принцип времето се свързва с месеци при тях...

Изводите ми..,без да се задълбочавам са следните:

До няколко дни в страната ще настъпи ИСТЕРИЯ по отношение на хората вложили спестяванията си в банки. Ще има масово теглене на влогове...и/или/ трансформиране във валута на левовете.
Ще има опити да се овладее положението...,но ща бъде трудно..,на фона на обеднелия вече народ.
Луната - управител на АСЦ и ситуирана в 12-ти дом показва отношението на нацията..,както и неината загриженост по отношение на въпроса.

Ако приема да разглеждам картата до Сатурновите планети...то управител на 8-ми е Сатурн.... ???
« Последна редакция: Март 19, 2013, 12:35:51 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Март 19, 2013, 12:38:00 pm »
Сатурн-управител на 8-ми ситуиран в Скорпион и в 5-ти дом от хорарната карта. Планетата е в ретроградна фаза. Между нея и управителя на АСЦняма аспект....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Март 19, 2013, 01:09:30 pm »
Меркурий в много кофти аспекти , към 12 дом, като управител на 4 дом, той е и управител на 12 дом обаче ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Март 19, 2013, 09:26:47 pm »
откъде този въпрос за валутния борд? има такова предложение ли?
няма човек със що годе разум в главата си, който да иска отмяна на валутния борд.
за мен без да съм гледала картатата, отговорът е - не.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #8 -: Март 20, 2013, 12:50:04 am »
откъде този въпрос за валутния борд? има такова предложение ли?
няма човек със що годе разум в главата си, който да иска отмяна на валутния борд.
за мен без да съм гледала картатата, отговорът е - не.

от тук
http://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/pitame-vi/poll/1551812235-Tryabva_li_Bulgaria_da_zapazi_valutniya_bord.html

http://www.standartnews.com/biznes-biznes/industrialtsi_ne_pipayte_valutniya_bord-179619.html
  А  въпроса е продиктуван от страха да не падне  :)
« Последна редакция: Март 20, 2013, 12:54:52 am от milla_m »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #9 -: Март 20, 2013, 08:40:01 pm »
         Подкрепям Антена в разсъжденията донякъде. Картата не смятам да я отварям... Лошото е, че вероятността да бъде премахнат в близките години преди необходимото стабилизиране на икономиката ни никак не е малка...