Здравей Гост

Връщане на бившият

• 5 Отговора
  • 2405 Прегледи
Връщане на бившият
« -: Март 21, 2013, 10:13:32 pm »
Ще ви помоля много горещо за мнение по тези карти. Едната е моята, а другата, както става ясно от заглавието на темата, на бившия. Малко предистория: връзка тип "асансьор", нептунова. Три години напред-назад, на края на мен ми писна, реших, че не приемем някой черти от характера му, убедих се, че той няма да ги промени и сложихме край. Ама наужким. Той не се спря да ме търси от юни миналата година до сега. Колкото и да се опитвах да забранявам, да не вдигам телефона, да страня (разхождаме си кучетата в един и същи парк, живеем близо един до друг), не, той не се отказва. Не мога да кажа, че съм го преживяла вече, но не искам да се връщам назад. Знам, че тая връзка е изчерпана, че няма какво да се добави или нещо, което да се промени. Да, още имам чувства, но предпочитам да ги пренебрегна и да продължа напред.
Та, до днес, когато се обади и реши, че трябва да му видя един зъб, който правих преди два месеца, нещо сега започнало да му закачва там. Аз съм сигурна, че няма нищо, а това е само повод.
Качвам моят натал, неговият, синастрия, прогресии, както и карти на наталите ни + обаждането по телефона от днес. Малко не съм сигурна за точния час на записването на час за зъболекар, обаждането е от 13:17, но мисля, че записаният час стана факт около 13,30.

Re: Връщане на бившият
« Отговор #1 -: Март 21, 2013, 10:16:00 pm »
И останалите карти.
Моля ви да ги разгледате и да изкажете мнението си. Какво да очаквам от новото завръщане? Ще има ли продължение, какво ще е то, ако има? Разни такива въпроси ми се въртят в главата на все още влюбена жена :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Март 22, 2013, 06:55:58 pm »
Сега влизам...и ще започна да гледам по-късно.... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Март 22, 2013, 09:12:54 pm »
Зара,
Много силно впечатление ми прави повтарящия се аспект на Слънце-Хирон и в двете карти. :oОтделно в неговата карта венера е в твърд аспект с луната...А това няма наяждане-уверявам те.... ;D Тук са вечните претенции...Майката е жена..и жената е майка. Това са мъже на които трудно се угажда.
Въобще според мен той не е наясно със себе си....

Ще продължа...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Март 24, 2013, 12:19:31 pm »
Има нещо , което е важно и при двама Ви. Това е позицията на наталното Слънце в 7-ми дом.
И в дете карти има аспект м/у Слънце и Луна. С две думи от основно значение е връзката , както и усещането, че чрез другия изявявате себе си.
Според мен...той ще иска да поговори с теб...Ще се опита да стопли отношенията. От теб зависи.... ::)

« Отговор #5 -: Март 26, 2013, 06:32:35 pm »
А видя ли Йода в неговата карта?
Развитие продължава, днес звъня 5 пъти, че даже и до кабинета дойде. Търся курс за отработване на кармата :)