Здравей Гост

Бизнеса и астрологията

• 2 Отговора
  • 2001 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Бизнеса и астрологията
« -: Април 04, 2013, 02:57:32 pm »
По принцип за бизнес съдим по 5-ти , 10-ти дом в хороскопа.
За работа по 6-ти.
За финансите по 2-8-ми.

Има ли нещо общо работата , която имате с упр. на 6-ти и знака на куспидата на 6-ти?

Имате ли самостоятелен бизнес и намирате ли неговата символика в посочените 5-10 ти?

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Бизнеса и астрологията
« Отговор #1 -: Април 04, 2013, 08:55:54 pm »
По принцип за бизнес съдим по 5-ти , 10-ти дом в хороскопа.
За работа по 6-ти.
За финансите по 2-8-ми.

Има ли нещо общо работата , която имате с упр. на 6-ти и знака на куспидата на 6-ти?

Имате ли самостоятелен бизнес и намирате ли неговата символика в посочените 5-10 ти?

То винаги има символика. При мен с огнените знаци на върховете на 2/6/10 и Уран на MC - е трудно търпя вмешателства или несамостоятелност... или поне и самостоятелност трябва да имам в бизнеса. ;D  А 5и дом - мога само да кажа, че за хазарт не ме бива - за бизнес може би ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Бизнеса и астрологията
« Отговор #2 -: Април 05, 2013, 07:38:59 am »
аххх Пак любимата ми тема

точно в момента съм "наемник" - упр. на 6-ти дом е Нептун и Юпитер (напоследък винаги отчитам двойните управители.. ) - мъкааа е за мен. Реално от година съм в тази роля и ми се струва, че няма да е за дълго  ;D.
За работата Марая знаеш горе-долу в коя сфера съм - комуникации, интернет, уеб маркетинг и т.н. - ето и Нептун упр. 3-ти (у на 3-ти е Юпитер ;) ), "маркетинга" и по-точно потребителското поведение са от Юпитер до асц. но в Скорпион. Проблемите с шефове ги приписвам на кв. Марс/Нептун..

от известно време се очертават възможности за връщане към бизнеса.. отново в същите сфери к5 е Уран (и Сатурн все пак), който е във втори в широк съвпад със Слънце и Мерк, к10 е Луна, която е в пети и е в тригон с Юпитер  ;) упр. на 2-ри е Плутон, които се намира под асц. в първи дом, вярно малко в лоши отношения с Венера, но пък и Венера и Плутон си имат и положителни аспекти. (Марс-Венера са в тригон, Венера секстил Уран, Плутон тригон Луна и т.н.) т.е. когато квадратите са отработени или поне се осъзнават (най-вероятно са и астро "причина" за някои неуспехи) играта се променя. (Концепцията ми, че бизнеса е игра най-вероятно е от к10 Луна, която е в Пети (рибка)  ;D )

Тези дни обаче си мислех за една по-различно погледната тема Къде започва партньорството, къде е привличането и къде е любовта  ::)?
При всички положения, за да има ъъ как да го кажа, енергия, пламък, устрем, трябва да има някаква съвместимост, но често тя има и по-различна от чисто btb отношения (особено ако партньора е от другия пол). По принцип не е желателно да има отношения, които са извън работното творчество, но все пак тръпката си е тръпка.
http://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM
« Последна редакция: Април 05, 2013, 07:44:45 am от Fairy »