Asya и Tanya, благодаря за коментарите, все позитивни неща споделяте за пр Луна в Рак, дано е така и при мен!
Преминаването на пр Луна в Рак съвпадна с възврат на Марс, т.е. случиха се по едно и също време. Точно тогава пътувах и имах изключително натоварена седмица. Наталната Луна ми е в Овен а Марс е в съвпад с МЦ. Дано да продължи все така, в очакване съм вече за по голяма динамика и активност, както в работата, така и в личен план

Най-вече си чакам пътешествията и смяната на дома!
Марая, ще погледна какво е споделено за пр Луна в Близнаци. В този период много пътувах, запознах се с много нови хора и култури, завърших още една степен, някак леко и безгрижно се чувствах, света беше мой

В Рак, пр Луна звучи доста по-сериозно, дом и деца...
" А аспектите на прогресивната Луна с Юпитер са си късметлийски според мен, ако друго в натала не го отрича." Asya, ще ми дадеш ли някаква насока, кои планети и аспекти да гледам в натала за да проверя дали не е отречен позитiвния резултат, който евентуално би ми донесъл съвпада на пр Луна с Юпитер? Юпи в натал ми е неаспектиран, не знам дали това има някакво значение.