Здравей Гост

Месечна слънчева революция

• 52 Отговора
  • 12079 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Месечна слънчева революция
« -: Април 07, 2013, 07:02:48 pm »
  " Независимо от изчислената вече Слънчева революция за въпросната година, по същият начин на пресмятане можем да съставим и  месечна  Слънчева революция.
    Да предположим, че дължината на нашето  Слънце  в рождения хороскоп е равна на един градус  от зодиакалния знак Овен, която дължина отговаря на  приблизително  22 март / за раждането/.
     Слънчевата революция, която ще изчислим за желаната година,  ще бъде изчислена за точното преминаване  на Слънцето  на един градус от знака Овен и тя ще ни даде точните събития през цялата година.  Това вече е ясно за всички.
    Събитията  в периода от 22 април до 22 май ще бъдат отбелязани точно от хороскопа , направен за деня и часа, когато Слънцето минава през един градус  от зодиакалния знак Телец, през същата дължина, както в рождената тема/ радикс/, но в следващият зодиакален знак. По същият  начин  могат да се съставят теми на слънчевата месечна революция и за останалите зодиакални знаци.
   Аспектите, които се образуват между Асцендента и МС на месечната Слънчева революция / същата дължина на Слънцето, но в различен зодиакален знак/ са от важно значение.  Понякога и аспектите от дирекциите в допустимите орбиси са също показателни в месечните теми.
 За подробно установяване  на валидността на месечните Слънчеви революции всеки изучаващ Астрология може да състави месечната Слънчева революция за примерната тема за положението на Слънцето- 23 * 13 мин.  23" Близнаци за датата 14 май 1936 година и час по Гринуич 5 часа 14 минути 17 секунди.

Датата на  месечната революция е 8 дни преди смъртта на майката на родения / нейната смърт е настъпила на 22 май/. Домификацията на месечната революция прилича на тази на годишната Слънчева революция, но Асцендентът се намира в  8 дом на радикалния хороскоп."

Из " Астрология за всеки"  том 4
Слънчева революция
Люмиер

Предлагам за позавъртим, малко карти.   

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Месечна слънчева революция
« Отговор #1 -: Април 07, 2013, 07:28:44 pm »
Пу да съм 1-ва.... :)

Става ли? ;D

« Отговор #2 -: Април 07, 2013, 07:30:37 pm »
Слънце на - 15*08мин.18сек. в Дева на рожденната дата и по-натътък ....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Април 07, 2013, 07:42:31 pm »
Пу да съм 1-ва.... :)

Става ли? ;D

Става , качвай да гледаме, че ще кача и аз карта  да се види как  говори нещото :)

После търси кога Слънцето е в 15.08мин и 18 сек. на Везни, направи такава карта да кажем. Тя ще е валидна за този период - октомври -ноември и виж в кой дом от направената /нова/ карта попада прогресивния асцендент например , изобщо я разгледай или пък я качи. Или намираш ли събитие, което да е показано в картата :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Април 07, 2013, 07:57:01 pm »
Kачи я...,де нали ми имаш данните?

« Отговор #5 -: Април 07, 2013, 08:10:06 pm »
Най- същественото през периода октомври - ноември 2013 г . -тр. Нептун съвпад с СЛВ  в Риби,в 6 дом,и съответно опозиция с ЮЛВ, и АСЦ на новата карта и прогресивния асцендент са в един знак Скорпион почти съвпад 5 гр. отстояние.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Април 07, 2013, 08:15:01 pm »
ето картата Мила.... ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Април 07, 2013, 08:20:01 pm »
 Ето

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #8 -: Април 07, 2013, 08:25:10 pm »
          Страхотна тема, Мила - поздравления  :clap:
          Обмислям да кача и моята карта, но може би не днес.... предпочитам да се включа с разсъждения по вашите месечни соларни революции с Марая.  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Април 07, 2013, 08:26:04 pm »
 Защо се разминаваме? ::) Иначеее  много неща за преодоляване , много нещо :)  Ами намираш ли картата да е свързана  с неща които се случват сега , в този период :) Целият девети дом  е пълен.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Април 07, 2013, 08:35:58 pm »
Защо се разминаваме? ::) Иначеее  много неща за преодоляване , много нещо :)  Ами намираш ли картата да е свързана  с неща които се случват сега , в този период :) Целият девети дом  е пълен.

Не се разминаваме ... ;D Просто съм качила карта за юни... ;D

А за този месец ДА- 9-ти дом е най-актуалния....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Април 07, 2013, 08:49:53 pm »
Много е интересна картата за месец юли...Настръхнах...тук им нещо изумително.

АСЦ/ДСЦ от месечния солар са в съвпад с АСЦ/ДСЦ от прогресивния.... ??? :o

« Отговор #12 -: Април 07, 2013, 08:52:13 pm »
Интересна тема. При мен е доста натоварен 12 соларен дом, АСЦ Овен. АСЦ ми попада в 6 соларен дом. Сол АСЦ в 10 натален. Само работа ми излиза. Едно деветодомно Слънце, което обяснява размислите ми върху кармата и връзките.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Април 07, 2013, 08:55:48 pm »
 Марайче, това ти е  следващата карта май- юни :)  И мисля, че  е супер.
« Последна редакция: Април 07, 2013, 08:59:13 pm от milla_m »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Април 07, 2013, 08:58:33 pm »
Интересна тема. При мен е доста натоварен 12 соларен дом, АСЦ Овен. АСЦ ми попада в 6 соларен дом. Сол АСЦ в 10 натален. Само работа ми излиза. Едно деветодомно Слънце, което обяснява размислите ми върху кармата и връзките.

И при мен показва , след малко ще я кача-  точно едни разправии имам  с инстанции разни.