Здравей Гост

Астрологична прогноза за периода 12 април -12 май 2013

• 9 Отговора
  • 3577 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ще бъда максимално обективна...Дано се оцени.... :)

Няма да говоря като политически анализатор в началото на темата..,за да не се получи друго влияние , което ще попречи на обективния анализ.
Започвам прогнозата като мунданен астролог..и ,ако сбъркам нека ме съди времето..за неправилното тълкуване.

Предизборната битка започва на 12-ти април 2013-та година. Или близо два календарни дни след новолунието в знака на Овен.
В картата на Новолунието за гр.София АСЦ попада в знака Рак , ДСЦ в знака на козирога. Естествени управители са Луна и Сатурн.
Градуса попада в последната декада на знаците , или субдиспозитори...и скрити играчи са Нептун и Юпитер ...като за периода единия от тях е в своя обител , а другия - Юпитер в знака на заточението си...и Меркурий като играч на сцената на ДСЦ.
На МЦ от картата намираме знака овен , а на ИЦ знак- везни.
Интересното е , че управителите на оста Марс и Венера са в неприлична близост...
Фона е зададен от новолунието в Овен , което ще има влияние в първите дни на изборната надпревара.
Съвпадите на новолунието с управителите на МЦ/ИЦ , както и напрегнатите им аспекти са доказателство за една истинка и явна заявка за желание за доказване на всяка цена. Дома в който е фокусирано новолунието е 10-ти дом...Всичко е видимо и явно на първо време...,но....основен играч в това новолуние е планетата Юпитер.
Мястото и знака според древните астролози е заточение...,а дали това ще се отрази на времето за избори ще го покаже времето.... :) Мисля, че това ще бъде изключително тежко време не само за Герб , а и за останалите политически партии и формации , макар , че Юпитер има секстил /сепариращ/ с Уран. Последния ми показва тенденция към експанзия и подкрепа за нестандартни решения , съответно нови формации и политически субекти...
Луната ще направи цикъла си в рамките на периода и през цялото време ще отразява влиянието на останалите планети.
На 25 април 2013-та година лунното затъмнение ще активира сериозно и мотивира Марс, Сатурн и Нептун....Последната планета се свързва с комунизма...,Марс свързвам с Герб...,а Сатурн е онази група от партий ..,които ще балансират и коригират парламента. Статута на Сатурн за периода е ретрограден. Апликиращ аспект с Нептун...Уран е в знака на новолунието...,а по време на Лунното затъмнение на 25.04.2013  е в особен аспект и градус...и като цяло ще аспектира наталната карта на България.Самото затъмнение попада точно в/у МЦ-то...от наталната карта.
В деня на стартовата надпредвара Сатурн планетата инкасатор ще бъде ретроградна. Ден по-късно и Плутон ще поеме в обратна посока. Ще има връщане на нечисти структури , свързани с подземния свят във властта.
Самия факт , че до сега по време на избори в България не са засичани такива интензивни лунации като Лунно затъмнение и Слънчево по време на самата изборна кампания достатъчно говори за последиците , които предстоят след изборите.
Изборната кампания ще премине под мотото :'Колкото по-подло-толкова по-сигурно!". Не са изключени насилия по време на изборите...,така също и удари под кръста. "Троянските коне" ще препускат във всяка политическа партия....
Трудности...Празни обещания...Поредната порция изгубени и загубени надежди ще бъде сервирана на софрата на българите....
Изненадите ще бъдат свързани с края на изборния ден....Когато манипулативната ръка на всички свързани с властта ще стигне до РИК и ЦИК.
В крайна сметка това ще бъдат последните избори в които народа ще вечеря с разочарование....,а властта ще пирува за последно. Последствията от изборния ден са бомба със закъснител....,която ще отмерва времето /ретрограден Сатурн и ретрограден Плутон/...,за да възпламени отново страната през късната есен на 2013-та година....когато поредното слънчево затъмнение ще даде спусъка. Слънце, Луна, Меркурий и Сатурн ще кажат последната си дума...в неприлична близост с нодалната ос. Това ще бъде началото на края....който ще бъде през декември 2014-та година...
Така или иначе кампанията през април-май е в своя старт...С две думи тя ще бъде агресивна...,силова...,безкрупулна...и безпрецедентна...И най-вече с неочаквани резултати за всички участници....

На всички участници...нека не забравят ,че над тях има сила.
А на останалите...още малко...Многото мина. 2015-та е годината в която ще започне чистата история на България...До тогава - здрава гърбина!
« Последна редакция: Април 11, 2013, 02:47:29 pm от Марая »

*

Неактивен kokolino

• 1019
           :72:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
По транзити Нептун е в апликация към Сатурн...в периода на лятото...или големия воден тригон.... ;D Юпитер в рак, Сатурн в скорпион и Нептун в риби...
Емоции, мечти...и кармични домове...отново в аспект с наталната карта на България...Дали точно в този период средата на юли няма да се състави и правителството? ::) Или тригоналната връзка на планетите на комунизма...няма да доведат на власт правителство на БСП и коалиция...и отново да бъде променен вота на народа...

Ще продължа... :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Избори между две затъмнения .... ::)

На 25.04.2013-та - Лунно

На 10.05.2013-та -Слънчево

Лунното затъмнение се свързва с емоциите и страстите , а Слънчевото с решенията и активността. И няма такова правило.../според моите изследвания в рамките на 22г./ , че Слнчевото влия на мжете, а Лунното на жените. Това просто не е вярно. Лунното затъмнение влия на психиката и на подсъзнанието...,Слънчевото се свързва с Его-то , физиката /понякога/ и със съзнанието.
Ако едното действа в дълбочина..,то другото вади на показ всичко онова..,което отразяват съзнателните процеси.
Двете затъмнения имат характер да фокусират определени точки във всяка карта...И докато Луната се противопоставя на Слънцето през април 2013-та на 25....и фокусира Слънчевата енергия..,то Слънцето....

ще продължа..,че имам малко работа

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
 ГЕРБ И БСП ЩЕ ИМАТ ПОЧТИ РАВНИ РЕЗУЛТАТИ.
ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ ИЗБОРИТЕ. ТОВА ДА ИМАШ ДЕПУТАТИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ТЕ ПРАВИ СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИТЕ.
За всеобщо учудване...в новия парламент ще има повече партии.., от очакваното....Някои дето са много сигурни...,че ще влязат, ще останат на улицата....
Нали все някой след време ще трябва отново да поведе бащина дружина...
Идея нямаш ,колко ще  е трудно съставянето на бъдещия кабинет...А за самия кабинет...и светеца ще бъде превърнат в дявол.
Ще има министри, които ще работят с чисто сърце и воля...ръководени от висши идеали и ценности....и те ще станат курбан един ден. Трудно..,много трудно ще се намери консенсус....
Няма как да се радваш на магистрали..,когато не можеш да си позволиш хляб ....Ти не виждаш нищо от магистралите...,защото
нямаш кола с която да се движиш по тях...А за каруците стикери искат ли? С каруцата ли към Европа?
ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ТЕБ И ГРУПАТА КОЯТО СПИСВА ВЕСТНИКА....ЗАЩО НЕ МОЖЕМ ДА ГЛАСУВАМЕ ПО ИНТЕРНЕТ?
И ДОКАТО НЯМАМЕ ТОВА ПРАВО-ТАКА ЩЕ БЪДЕ...-мисля аз.
Просто приказката за Царя и неговата сговорна дружина...е в началото на своето продължение...И ще бъде още по-страшна от предишната....НО НАЙ-ТЪМНО Е НА РАЗСЪМВАНЕ!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Агенция „Митници” за лиценза на данъчен склад на „Лукойл България”: Тази нощ законът коленичи и монополът победи
24 април 2013 | 11:20 | Агенция "Фокус"
Начало / Агенции

София. Тази нощ съдът пропусна шанса да разсее разяждащите българското общество съмнения, че в държавата ни управлява олигархия. Това се посочва в позиция на Агенция „Митници” във връзка със спирането на предварителното изпълнение на решението за отнемане на лиценза на данъчен склад на "Лукойл България" ЕООД. Тази нощ над държава-член на Европейския съюз и НАТО легна тежката сянка на чужди интереси. Тази нощ стана ясно, че в една правова държава не всички са равни пред закона и пред принципите на свободния пазар. Тази нощ институции загубиха достойнство, държавата – приходи, гражданите – вярата, че могат да живеят в нормална държава. Тази нощ законът коленичи и монополът победи.
Но въпреки това и именно заради това Агенция „Митници” ще продължи да прилага законите на Република България. Заради българската държава и българските граждани, се посочва още в позицията на Агенция „Митници”.

http://www.focus-news.net/?id=n1775461
« Последна редакция: Април 24, 2013, 08:45:09 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Емил Димитров чул за отряд за мокри поръчки в МВР

Обвини Цветанов, че притискал горския сектор, за да налага свои фирми

Чувал съм, че в МВР има отряд за изпълнение на мокри поръчки. Нали знаете, че аз не съм циркаджия. Според вас защо съм изнесъл семейството си в чужбина.

Това завия бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров пред “Нова телевизия”.  В момента той е разследван за купуване на гласове, за него беше установен и конфликт на интереси, докато беше депутат.

Наскоро Димитров направи шокиращи разкрития, че се намира заедно със семейството си в чужбина, защото се страхува за живота си и за тяхната сигурност. Той заяви, че е предоставил на нотариус  документи,  които да презастраховат живота и спокойствието на семейството му. Днес обаче отказа да съобщи подробности.

Разпитват Емил Димитров заради сбирката в хотела му 17 апр 2013 13:5046Фидосова и Цветанов изкадруваха Комисията за конфликт на интереси!3 апр 2013 14:4761 Аз познавам манталитета на Цветанов, той е изключително отмъстителен човек, обясни още Димитров.

Той съобщи, че Цветанов не е долюбвал него и Мирослав Найденов, защото не са позволили да притиска горската система, както е притискал всички други системи. Според Димитров Цветанов е искал да налага конкретни фирми в сектора.

Димитров подкрепи думите си с два запазени в телефона му SMS-и.  От  тях става ясно, че Цветанов притиска Найденов и Агенцията по горите конкретна фирма с установени нарушения да не й бъдат връчвани актове и да не загуби лиценза си.

Бившият ГЕРБ-ер предположи, че  в ставало въпрос за пари. Димитров разказа и за разговор между него и бившия премиер Бойко Борисов в началото на октомври месец миналата година.

”Октомври месец имах много тежък разговор с Бойко Борисов и му казах, ако искаш да си върнеш стария рейтинг, старата любов на хората – отстрани Цветанов и Дянков, те са ти воденичен камък. Другото, което казах тогава: Знаеш ли, че структури на МВР пристискат бизнеса, предимно дребния и средния, за пари, разказа още Димитров.

http://www.dnes.bg/politika/2013/04/27/emil-dimitrov-chul-za-otriad-za-mokri-porychki-v-mvr.186728

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ! КОРТЕЖ НА БОС ОТ ГЕРБ ЗАСИЧА АВТОМОБИЛ ПО ПЪТЯ БУРГАС – ВАРНА. АВТОМОБИЛЪТ КАТАСТРОФИРА, МЛАДА ЖЕНА ЛЕЖИ В ГИПСОВО КОРИТО.

Полицаи от „Пътна полиция”, които са извозили катастрофиралия автомобил, са доверили на източник на АФЕРА, че по пътя Бургас – Варна кортеж на високопоставено лице от ГЕРБ, в което са припознали такъв на Бойко Борисов или Цветанов, е засякъл автомобил, шофиран от млада жена. В резултат на засичането, автомобилът на жената е катастрофирал, а тя е била настанена в болница, където лежи в гипсово корито. Случаят не е отразен в официалния бюлетин на МВР, а полицаите от „Пътна полиция” твърдят, че кортежът не е бил спрян или търсен от КАТ.

http://afera.bg/pozitsia/42449.html

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
 ;D

Знам,  че няма ден в който да не влизаш да четеш.... :)
Знам и темите които четеш... :)
Знам и очакванията ти.
Няма да ти откажа..,ако поискаш конкретна прогноза....

И пост в замяна няма да поискам.... ;D :P...дори и да ми го предложиш ...

Не вярвам на мъжете отдавна... ;D , а още по-малко на политиците...
« Последна редакция: Май 07, 2013, 01:56:06 am от Марая »