Ох, Марайооо, какви интриги те занимават сега?Форумът в момента е опустял и никой с никого не се дърли, само от време на време някой влиза да апострофира, ако силно го сърби. Не се вкарвай и ти във филми.
Затъмнението ти е хвърлило сянка на луната - чини ми се...
Цитат на: Марая в Юли 02, 2011, 12:26:33 amЗатъмнението ти е хвърлило сянка на луната - чини ми се... Хвърли сянка, ама ме удари в полумесеца, не в главЪтЪ, чини ми се. Аз и да кача тоя хорар, надали ще има конкретен отговор. Просто въпросът по начина, по който е зададен, не предполага яснота, вложила си твърде много емоция в него.
Ето го хорара, със Сатурн в 7 дом - май не се тълкуваше...
еее вие пък то сега освен някоя поизмъченка темичка няма нищо ))малко по-философски са де
Всеки някъде го боли и сърби а мое би и комплекси и като прибавим и анонимноста......колко дребни духи4ки си избиват комплексите не само в астро сайта и и къде ли не в нета ползвайки се с привилегията анонимност?
Цитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:32:54 pmВсеки някъде го боли и сърби а мое би и комплекси и като прибавим и анонимноста......колко дребни духи4ки си избиват комплексите не само в астро сайта и и къде ли не в нета ползвайки се с привилегията анонимност?Мислиш ли , че анонимността е привилегия? :thinking:
Цитат на: Марая в Юли 08, 2011, 05:35:20 pmЦитат на: proserpina в Юли 08, 2011, 05:32:54 pmВсеки някъде го боли и сърби а мое би и комплекси и като прибавим и анонимноста......колко дребни духи4ки си избиват комплексите не само в астро сайта и и къде ли не в нета ползвайки се с привилегията анонимност?Мислиш ли , че анонимността е привилегия? :thinking:Привилегия е за тези,на които им трбва нещо зад което да се скрит