Здравей Гост

Чисто астрологичен въпрос- кое превърна астросайта във фабрика за интриги

• 20 Отговора
  • 5081 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Полудявам...! Там съм дала време , енергия себе си....Там само съм давала...НИЩО ДРУГО...Ако съм взела нещо...то не е свързано със сайта... :)...Искам вашето мнение...КОЕ ГО ПРЕВЪРНА ВЪВ ФАБРИКА ЗА ИНТРИГИ НА ЛИЧНИ?

Това е и хорар...
00:15
С-я
02.07.2011

Ако някой качи карта ще съм благодарна....

Ох, Марайооо, какви интриги те занимават сега?
Форумът в момента е опустял и никой с никого не се дърли, само от време на време някой влиза да апострофира, ако силно го сърби.
Не се вкарвай и ти във филми.  :-[

А на астрологичния ти въпрос ще отговоря, че какъвто е контингентът, такъв ще е и форумът.  Ако на потребителите им е скучен животът и си го разнообразяват с интрижки, за какво е виновен сайтът?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ох, Марайооо, какви интриги те занимават сега?
Форумът в момента е опустял и никой с никого не се дърли, само от време на време някой влиза да апострофира, ако силно го сърби.
Не се вкарвай и ти във филми.  :-[

Скъпа приятелко...Ти си ми вярна дружка от много години...Вече 3 станаха... :) Позволи ми да знам неща..дето не искам да знам...За целта питам астрологично..., а не като клюкарка.... ;D ;D И виж в прав текст....Директно...в целта...,без завоалирани думи , без излишни простотии...Нищо не ме гони...ПИТАМ ЗАЩОТО МЕ БОЛИ...,ЗАЩОТО ЗНАМ МНОГО....
Качи карта и ПРЕСТАНИ ДА МИ ДАВАШ АКЪЛ ДНЕС...Затъмнението ти е хвърлило сянка на луната - чини ми се... ;D :-* :-*

http://www.youtube.com/watch?v=6iszd8i5lN8&feature=related

Затъмнението ти е хвърлило сянка на луната - чини ми се... ;D :-* :-*

Хвърли сянка, ама ме удари в полумесеца, не в главЪтЪ, чини ми се.  ;D

Аз и да кача тоя хорар, надали ще има конкретен отговор. Просто въпросът по начина, по който е зададен, не предполага яснота, вложила си твърде много емоция в него.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Затъмнението ти е хвърлило сянка на луната - чини ми се... ;D :-* :-*

Хвърли сянка, ама ме удари в полумесеца, не в главЪтЪ, чини ми се.  ;D

Аз и да кача тоя хорар, надали ще има конкретен отговор. Просто въпросът по начина, по който е зададен, не предполага яснота, вложила си твърде много емоция в него. :)

Поредното доказателство , че ми пука за това.... :)

Качи я...моля те , защото не се отваря това швейцарско говедо.... :(
И иначе можеш да ми кажеш защо смяташ е така....? ??? ::)

Ето го хорара, със Сатурн в 7 дом - май не се тълкуваше...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ето го хорара, със Сатурн в 7 дом - май не се тълкуваше...

ДА! Не се тълкува....АСТРОЛОГА НЯМА ДА БЪДЕ ОБЕКТИВЕН.... :) А АЗ ВЪОБЩЕ....Но ще го погледна.... ;)

п.п. Не ти ли се струва много лява тая емотиконка дето намигва.... :haha: :haha:

Ето по-дясна.... :haha:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
еее вие пък
то сега освен някоя поизмъченка темичка няма нищо :)))
малко по-философски са де  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
еее вие пък
то сега освен някоя поизмъченка темичка няма нищо :)))
малко по-философски са де ;D

:57: ДА ...ДЕ...АМА ФИЛОСОФИТЕ ГИ ОТНЕМА....И гледам кеша , клеца и отеца...и все вървим и все тъпчем....

Няма лошо...,но...когато си създавал нещо...и гледаш как се унищожава- БОЛИ....

Наскоро ми казаха..,че го ИСКАЛИ МАЛЪК.... ;D ;D И такава била идеята...., А ТОЙ ВЗЕ , ЧЕ СТАНА ГОЛЯМ В РЪЦЕТЕ МИ... ;D

ДЕЛО НА ЮПИТЕР....-Може би.... ;) ;D ;D ;D ;D :rakeattack: :haha: :haha:

Всеки някъде го боли и сърби а мое би и комплекси и като прибавим и анонимноста......колко дребни духи4ки си избиват комплексите не само в астро сайта и и къде ли не в нета ползвайки се с привилегията анонимност?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Всеки някъде го боли и сърби а мое би и комплекси и като прибавим и анонимноста......колко дребни духи4ки си избиват комплексите не само в астро сайта и и къде ли не в нета ползвайки се с привилегията анонимност?

Мислиш ли , че анонимността е привилегия? :thinking:

Привилегия е за тези,на които им трбва нещо зад което да се скрит

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Привилегия е за тези,на които им трбва нещо зад което да се скрит

А самото криене с какво свързваш? Не мислиш ли , че това е наказание за човека....скрит зад ника... ::)

Принципно за тебе и подобни ли4ности е така съгласна съм но за другата категория ако няма анонимност едва ли  ще бъдат в най разни форуми .Дори 4ак трият данните на картите като ги ка4ват това много ме у4уди когато за първи път се регистрирах в другия форум .
« Последна редакция: Юли 12, 2011, 06:36:08 pm от proserpina »