Здравей Гост

Аз и новата ми любов

• 7 Отговора
  • 2721 Прегледи
*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
Аз и новата ми любов
« -: Април 16, 2013, 10:13:34 am »
Здравейте приятели!
Новата ми любов,разбира се това е някого,не нещо :) Много интересно и непредсказуемо нещо е животът.Просто явно ни дава да разберем,че всъщност нищо не знаем,нищо не сме преживяли.Връща ни обратно на земята. Може би ако ми бяхме казали преди няколко месеца,че сега ще бъда влюбена да уши в този човек,нямаше да повярвам. Това е човек,който успя да ме спечели,а се заричах! Така и не се научих да разчитам партньорски карти,затова се обръщам към вас.Ако имате малко време и така загатнатата история ви е допаднала или заинтрихувала, може да хвърлите по едно мнение за ситуацията помежду ни. е ви бъда много благодарна.
Искам нещо друго да кажа и се извинявам,че може би няма да е така качерствено написано,поради факта,че първота ми тема беше изтрита ,поради липсата на интернет услуга.От скормното ми и не дотам такова ,време прекарано тук в този форум,останових и всъщност, знам че тук има изключителни хора с изключителни възможности и качестваХора въпричатсни както към доброто,така и към лошото ,което ни поднася животът.Тук има приятели ,има близки може би, има и хора ,които в последствие стават такива.И това е свидфетество и поредно доказателсвто ,че българите ,това сме благословен народ пратен с много и важни мисии тук на земята. Пожелавам ви занапред все така да се развива тази общност и и добротта,която облика от сърцата ви ,никога да не стихва  :-* :-* :-*
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Аз и новата ми любов
« Отговор #1 -: Април 16, 2013, 07:05:56 pm »
Обещаваща и красива врзка..,не е лишена и от напрежение. :)

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #2 -: Април 16, 2013, 09:50:13 pm »
Благодаря ти Марая за кометара. В съзнанието ми съчо се е породило нещо подобно.От гледна точка на това ,че и 2та сме с изключително силни харакети,осъзнати и не дотам отстъпващи понякога.Но има и много неща,които ни свързват.Ще е красиво и е такова поради факта ,ч е имаме много общи интереси и разбирания. Почти не сме имали свади,но съм сигурна ,че ако се появят ,и това ще стане, ще бъде доста серизно и тежко. Някак не ми се иска да има напражение,защото кой иска това в крайна сметка...но? Според теб какъв би могъл да е проблемът?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 17, 2013, 12:10:57 am »
Благодаря ти Марая за кометара. В съзнанието ми съчо се е породило нещо подобно.От гледна точка на това ,че и 2та сме с изключително силни харакети,осъзнати и не дотам отстъпващи понякога.Но има и много неща,които ни свързват.Ще е красиво и е такова поради факта ,ч е имаме много общи интереси и разбирания. Почти не сме имали свади,но съм сигурна ,че ако се появят ,и това ще стане, ще бъде доста серизно и тежко. Някак не ми се иска да има напражение,защото кой иска това в крайна сметка...но? Според теб какъв би могъл да е проблемът?

Изневяра и ревност... :)
5-12-ти.

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #4 -: Април 17, 2013, 12:14:06 am »
ТОва ,което ми казваш е доста сериозно и аз лично го виждам като доста голямо напрежение.Можеш ли да ми кажеш изневяра и ревност от коя страна моя или негова?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 17, 2013, 12:29:34 am »
В тази връзка трябва да Ви е интересно и на дамата...И при 2-ма Ви може да се случи.
Луната в Скорпион е силно обсебваща и ревнива, когато нещата не се случват по нейната воля...
Плутон умее да трансформира, умее да владее. Така, че и при дама Ви има потенциал и за едното и за другото...Но всичко в картата, говори за любов и привличане... ;)

*

Неактивен roni_f

• 111
« Отговор #6 -: Април 17, 2013, 12:34:30 am »
Изключителното ти благодаря Марая за отделеното време и отговорите,които ми даде.Беше ми изключително полезна и ще си вземе урок и поука от това ,което ми каза :* На теб приятна почивка и няма да забравя жеста ;) :*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Април 17, 2013, 12:45:31 am »
Изключителното ти благодаря Марая за отделеното време и отговорите,които ми даде.Беше ми изключително полезна и ще си вземе урок и поука от това ,което ми каза :* На теб приятна почивка и няма да забравя жеста ;) :*

БЛАГО-ДАРЯ! :-*

На теб ти пожелавам истинска ,силна и вдъхновяваща любов...Пази си я... ;)