Здравей Гост

Женско Слънце в съвпад с мъжка Луна

• 5 Отговора
  • 2602 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Женско Слънце в съвпад с мъжка Луна
« -: Април 19, 2013, 05:38:39 am »
Луната е изключително важен фактор в любовните отношения.... Най стабилните  връзки се случват ,  когато лунният знак съвпада със слънчевия на партньора. Например, ако единия партноьр е със  Слънце в Лъв, а другият има Луна в Лъв, те имат супер шанс за дълга връзка, защото всеки ще разбира другия с широтата на възгледите и духовността на знака....
Това съм сигурна всички..го знаят..или най-малкото интуитивно усещат... ;D
Кое ми е интересно...и ,ако имате наблюдения да споделите....
Сякаш женското Слънце в съвпад с мъжката Луна действа по -силно..отколкото Мъжко Слънце-женска Луна.... ::)
Как мислите.. ::) :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Женско Слънце в съвпад с мъжка Луна
« Отговор #1 -: Април 19, 2013, 08:00:42 am »
изглежда много обещаващо, макар аз съм малко резервирана към съвпадате в синастрията.. понякога твърде голямото сходство не е особено добре  ;) Но пък емоцията да съвпада с АЗ-а!

как са венерите и марсовете? те не са никак за подценяване. Всъщност меркурий е много важен за общуването. И още къде е Уран в композита? Забелязах, че Уран в първи дом дава тръпка, но не и връзка - загледах се и в други "случайности" на композитния уран -  ще се постарая след 20-май да драсна повече по въпроса (до тогава съм ангажирана с меркуриеви дейности)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Април 19, 2013, 03:42:44 pm »
Феъри, разбирам защо си резервирана...Ще дам обаче пример със себе си...Имала съм връзка, при която марс е в съвпад с моята венера...ок, в секса добре, обаче луната на индивида беше в квадрат със слънцето ми...е не стана, а и докато беше- не беше удовлетворяващо, макар да имаше пък съвпад на луната му с АСЦ ми, сега като се замисля- и в секса...Защо правя този последващ извод толкова генерално...Всъщност е съвсем частен случай и то дори количествено не е потвърден.В друга връзка мое слънце е в съвпад с луна...при това доста точно...Не мога да го опиша така набързо...Убедих се в силата на аспекта, разбира се и при други подкрепящи такива...ЛИЧНО НА МЕН МИ Е ИНТЕРЕСНО НЯКОЙ ОТ ВАС ДА СПОДЕЛИ СВОЙ ОПИТ ОТ ПОДОБНИ ОТНОШЕНИЯ...Как е почувствал този аспект, каква е при него следата?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Април 19, 2013, 03:57:39 pm »
Феъри, разбирам защо си резервирана...Ще дам обаче пример със себе си...Имала съм връзка, при която марс е в съвпад с моята венера...ок, в секса добре, обаче луната на индивида беше в квадрат със слънцето ми...е не стана, а и докато беше- не беше удовлетворяващо, макар да имаше пък съвпад на луната му с АСЦ ми, сега като се замисля- и в секса...Защо правя този последващ извод толкова генерално...Всъщност е съвсем частен случай и то дори количествено не е потвърден.В друга връзка мое слънце е в съвпад с луна...при това доста точно...Не мога да го опиша така набързо...Убедих се в силата на аспекта, разбира се и при други подкрепящи такива...ЛИЧНО НА МЕН МИ Е ИНТЕРЕСНО НЯКОЙ ОТ ВАС ДА СПОДЕЛИ СВОЙ ОПИТ ОТ ПОДОБНИ ОТНОШЕНИЯ...Как е почувствал този аспект, каква е при него следата?

http://www.youtube.com/watch?v=1QX1HrW8p0Q

Така..започва приказката за Влюбеното Слънце и Луната...
Това е емоцията..,която жената харесва..това е израза и изявата на сзнателното..осъзнато от жената...Това е нейното Слънце, нейното изискване за любов, светлина...Тя разпознава тази емоция- жената...емоция от Луната...
После ще продължа...Ама ,много мога да разказвам.
За мен това е основен аспект в синастррията..,когато търсим връзка...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Април 19, 2013, 07:24:38 pm »
да прави сте :) може би леко проектирам и собствени изживявания (по Нептун върху Луна  :-[ и квадратура Хирон Слънце - то това си е тема, друга тема),

ако съм честна се сетих за една от моите най-силни връзки, с човека до ден днешен поддържаме приятелска, специални отношения и ха познайте Слънцето му е на 10-тия в Риби (моята знаете рибешка на 5-тия).. само, че тук има и уловка поне в този случай.. квадрат със Слънце :( , но все пак има и съвпад на двете Венери, Луната мъжката е в в близнаци на седмия (моето Слънце стрелчешко на 11)  ::) единствено Марсовете .. въпреки, че в близки стихии (моят дева и негов телец) нямат аспект.. трудна връзка, много емоционална, но пък аз поне много бях щастлива с този човек.. проблема беше в твърде голямата разлика. (и бележка за Коко, пак си говорим за асц. телец  :805m:)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Април 21, 2013, 08:24:43 am »
Луната е изключително важен фактор в любовните отношения.... Най стабилните  връзки се случват ,  когато лунният знак съвпада със слънчевия на партньора. Например, ако единия партноьр е със  Слънце в Лъв, а другият има Луна в Лъв, те имат супер шанс за дълга връзка, защото всеки ще разбира другия с широтата на възгледите и духовността на знака....
Това съм сигурна всички..го знаят..или най-малкото интуитивно усещат... ;D
Кое ми е интересно...и ,ако имате наблюдения да споделите....
Сякаш женското Слънце в съвпад с мъжката Луна действа по -силно..отколкото Мъжко Слънце-женска Луна.... ::)
Как мислите..
::) :-*

Съгласен съм с теб, Марая - от всички карти, които съм гледал и  при които съм срещал и двата варианта на този съвпад, определено когато Слънцето в съвпада е на жената имаме на лице по-силен фактор на всяко едно ниво...  ;D