Здравей Гост

Цветан Цветанов и Уран

• 27 Отговора
  • 7026 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Цветан Цветанов и Уран
« -: Април 22, 2013, 02:10:55 pm »
Роден е на 8 април 1965  г.

Моля някой да качи карта с АСЦ съвпад слънце...Нямам връзка с астроком... :-*

Re: Цветан Цветанов и Уран
« Отговор #1 -: Април 22, 2013, 02:58:28 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:51:16 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Април 22, 2013, 03:02:49 pm »
Биография [редактиране]

Цветан Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София.[1] През 1987 година Цветанов постъпва на работа в системата на МВР, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност.[2]. Цветанов работи в изчислителния център на Централно информационно организационно управление на ДС (Седмо главно управление на ДС)[3]. През 1992 г. завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика. През 2000 г. получава следдипломна квалификация по право в Университета за национално и световно стопанство. От 1997 г. работи в администрацията на Министерството на вътрешните работи (МВР), като след 2001 г. става оперативен помощник на главния секретар Бойко Борисов.[4]
По време на работата си в ръководството на МВР Цветан Цветанов специализира противодействие на глобалния тероризъм и на незаконния трафик в Генералната дирекция на полицията в Мадрид (2004). Той завършва и курс по мениджмънт в Международната правоохранителна академия в Розуел (2004), специализация в Сикрет сървис във Вашингтон (2004), курсове на ФБР (2004), Департамента за вътрешна сигурност на САЩ (2005).[4]
През септември 2005 година Бойко Борисов напуска МВР, а през ноември е избран за кмет на София. Цветанов също напуска министерството и става заместник-кмет.[4] През 2006 г. Борисов основава партията ГЕРБ, но тъй като длъжността му на кмет не позволява да участва в ръководството на политически партии, председател на новата организация става Цветан Цветанов, като същевременно оглавява и предизборния щаб на ГЕРБ.[5]
След успеха на ГЕРБ на изборите през юли 2009 г. Цветан Цветанов първоначално оглавява парламентарната група на партията, а на 27 юли с.г. става заместник министър-председател и министър на вътрешните работи в новото правителство на Бойко Борисов. Малко по-късно той се обявява в защита на 5-та полицаи, които са осъдени за бруталното убийство на Ангел Димитров (Чората) през 2005 г., заявявайки, че „полицаите не могат да бъдат убийци“.[6]

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD_%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2

СТРУВА ЛИ СИ РЕКТИФИКАЦИЯТА? ;D

Благодаря! :-*

« Отговор #3 -: Април 22, 2013, 03:10:46 pm »
Доста е грозен, за да има Венера и Слънце на асц :P, ама ето карта:

То и на мен ми се вижда малко странно Венера на асц за такъв неземен красавец, обаче все пак тя (имам предвид Венера) не е нито в знака си, нито в дома си на място, но трапчинката на брадичката която той има често показва такава позиция. :thinking:

« Отговор #4 -: Април 22, 2013, 03:12:51 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:50:55 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Април 22, 2013, 03:18:05 pm »
Венера ..не е само красота. Виждала съм тронови Венери...и толкова грозни хора../субективно понятие разбира се/...въпрос на вкус-пак по Венера...
Дар слово-ДА! ЛИПСВА...
Слънце в 1-ви..,защо не? ::)

На мен обаче не знам защо ми прилича на АСЦ-Телец? ::)

« Отговор #6 -: Април 22, 2013, 03:35:48 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 18, 2013, 12:50:31 am от sunnily »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Април 22, 2013, 03:44:02 pm »
За асц. Телец съм съгласна, няма да давам аргументи, за да не обидя някой, че днес съм настроена много бойно (имам Марс опозиция Плутон по оста 1/7).
За Слънцето в 1 дом - самочувствие, липсва подчинение, гордост, високо вдигната глава, слънце в очите, а неговите очи са по-скоро телешки. Луната може да е в 4 дом и оттам да има 6 апартамента, просто като размисъл.

;D За 6 апартамента знаеш ти... ;D ,а още колко са...знаем ли? ::)

Аз мисля, че АСЦ е телец...водолей...

В очакване на час съм..,ако е рекла ВСЕЛЕНАТА-ще стане... ;D

« Отговор #8 -: Април 22, 2013, 03:50:25 pm »
Да много прилича на актьора, вярно, не съм се сетила за приликата едно към едно е, едни такива недодялани.

Обаче момичета на мен очите му не приличат на телешки, малки и събрани са като на телците, обаче нямат онзи влажен поглед, на този по скоро погледа му е като подплашен.

Дано да се намери часа, че то стана много сложно.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Април 22, 2013, 05:16:46 pm »
Доста е грозен, за да има Венера и Слънце на асц :P, ама ето карта:

Изключено е този човек да е със слънце и венера на АСЦ!
 ;D

тази глава като картоф е на земен знак  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Април 22, 2013, 06:33:02 pm »
http://www.slava.bg/profiles/509.html?sql_which=14

Примерно , така, ::) Учител по физическо :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #11 -: Април 22, 2013, 06:49:03 pm »
бих сложила риби в 5- ти дом - все пак има три деца..
и тази опозиция 1- 7 някак не ми се струва да е точна, той би трябвало да е разведен или да има доста проблемен брак, а май не е така.. /то той си знае, но поне не изглежда да има дисхармония в семейството си ;)/

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #12 -: Април 22, 2013, 06:51:26 pm »
          На мен ми бие на AC Телец или Скорпион... и 2та варианта ми се връзват  ;)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #13 -: Април 22, 2013, 07:01:24 pm »
да, мисля, че може да е скорпион.. и така и домовете някак ми се засичат - риби в 5-ти :), в десети плутон и тн.. изобщо мисля, че е доста вероятно да е АЦ скорпион

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Април 22, 2013, 07:01:24 pm »
          На мен ми бие на AC Телец или Скорпион... и 2та варианта ми се връзват  ;)

Според мен е телец.
Първо има спецификата за рогцата на снимките.Второ прекалено материален е...Няма сексапила на скорпиона...,липсва онази специфична доза дълбочина в очите му...в излъчването. По-скоро е груб...и не до там умее да задържи вниманието- като скорпиона.