Около слънчевото затъмнение на 10-и Май получих неочаквани парички, благодарение на които мисля, че ще успея да погася един кредит до края на годината, добри новини от детето, а около лунното затъмнение на 25 Май свърших доста неща - ходих на вилата, брах бъз и с дъщеря ми направихме 12 л сироп, много добре ни се получи, добре се чувствах, енергична, може би защото се падаше точно върху Марс-а ми в 1-и дом. Слънчевото беше на К7, но активираше Йод от натала, по-точно Юпитер в 5-и дом, управляващ моя втори дом, така че всичко беше напълно обосновано астрологически. В деня на лунното затъмнение майка се тюхкаше, че няма с кого да отиде на почивка в края на лятото и дъщеря ми й предложи да отидат двете, още в първия работен ден от седмицата намерихме подходяща оферта, класирахме се за отстъпката и дори ни направиха още по-голяма отстъпка. Като резултат майка ми е в превъзходно настроение, дъщеря ми е доволна, аз също съм доволна, след като хората, които обичам са щастливи!:) В общи линии колкото по-малко искам от живота, толкова повече получавам или повече се радвам на това, което имам.