Здравей Гост

Сатурново завръщане

• 2 Отговора
  • 3104 Прегледи
*

Неактивен vodolej

• *
  • 18
  • Love animals!
Сатурново завръщане
« -: Юли 05, 2013, 11:31:09 am »
Здравейте ,астро приятели ! :-*
Искам да ви попитам за Сатурновото завръщане -какво да очаква човек ,когато е в този момент от живота си ? Четох информацията в нета ,но имам и още въпроси .
Моят Сатурн е в 5 дом .Като цяло се усещам подтисната ,правя си разни равносметки и на дневен ред ми изникнаха стари проблеми ,които мислех за решени.Разни недоразумения с децата ми-някак не сме на една вълна.
Общо взето ми се иска да зная какво изисква от мен Сатурн :) .
След 30 рожден ден ли минава той в следващия дом и винаги ли създава проблеми минавайки през домовете ?
Благодаря ви предварително !
Поздрави ,М !
ПП-Качвам карта за всеки случай .
Живей върху дъгата!

Re: Сатурново завръщане
« Отговор #1 -: Август 11, 2013, 11:55:55 am »
Здравейте ,астро приятели ! :-*
Искам да ви попитам за Сатурновото завръщане -какво да очаква човек ,когато е в този момент от живота си ? Четох информацията в нета ,но имам и още въпроси .
Моят Сатурн е в 5 дом .Като цяло се усещам подтисната ,правя си разни равносметки и на дневен ред ми изникнаха стари проблеми ,които мислех за решени.Разни недоразумения с децата ми-някак не сме на една вълна.
Общо взето ми се иска да зная какво изисква от мен Сатурн :) .
След 30 рожден ден ли минава той в следващия дом и винаги ли създава проблеми минавайки през домовете ?
Благодаря ви предварително !
Поздрави ,М !
ПП-Качвам карта за всеки случай .

Нормално е. И при мене е така. Астроложката ми каза за Сатурн, че в момента така е поставен картата ми, че означало да не се доверявам  на никого. Колко познава божа работа, уж я имат за една от най-добрите в България  ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Сатурново завръщане
« Отговор #2 -: Август 12, 2013, 03:22:45 pm »
може да прозвучи малко садо-мазо, но аз лично съм много доволна от Сатурновото си, което мина преди 1-2 години (и за да прозвучи още по-странно с нетърпение го очаквам да кацне във втория ми дом).

при мен Сатурн е на асц. от към 12-тия дом.

преминаването му през асц., себе си и през първи дом го свързвам като доста динамичен, кариерен и личностен период, които ми е преизпълнен със събития, много отговорности, но и много покорени върхове. Нови задачи, но и нови успехи. Разбира се няма как всичко да е гладко като езеро .. а и едва ли без вълни живота би бил интересен.

Бих казала, че Сатурн просто изисква да се поемат определени отговорности. Колкото повече упорстваме и се опитваме да избягаме от тях, толкова по-лошо става. Но ако успеем да следваме неговата ръка на провидението е възможно да се очакват чудеса. Знаете, че всяка цел иска своите "жертви" и своята "цена", просто трябва да сме готови да я платим, но пък плодовете и резултатите си заслужават.. стига те наистина да са наше желание и наша истинска нужда.

Погледни от тази гледна точка - равносметката е хубава що се отнася до сверяването на нашият часовник. Ти знаеш какво си искал/а да се случи, и какво се е случило, търси това което трябва да промениш, за да изградиш живота си.
Недоразуменията с децата едва ли са трагедия, ако се опиташ да ги разбереш, да прозреш тяхното мислене, мотиви, пориви. Трудно е да се проумеят желанията на децата особено, когато има разлика в опита. Едва ли има родител, който да не иска да предпази дечицата си от лошите неща и най-вече от самите тях, но ако се замислим, че децата растат като падат (буквално и преносно) и, че прекаленото предпазване едва ли е в тяхна полза нещата леко променят мрачната си окраска.

Старите проблеми са чудесно начало за разчистване от отпадъците от миналото и за започване на нещо ново.

Сатурн разчиства старото, ненужното, болезненото ... изисква отговорност, адекватност, търпение, но дава зрялост и стабилност.