Здравей Гост

Прогресивна Луна във водолей

• 5 Отговора
  • 3751 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогресивна Луна във водолей
« -: Юли 15, 2013, 05:31:15 pm »
Полудяла съм по тюркоазения цвят... ::)..,а в съчетание с кафяво....направо се влюбвам.
Дали от водолейската луна? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Прогресивна Луна във водолей
« Отговор #1 -: Юли 15, 2013, 06:48:12 pm »
Полудяла съм по тюркоазения цвят... ::)..,а в съчетание с кафяво....направо се влюбвам.

То при теб и от това може да е, Марая, нищо чудно ;D Нетипично е може би при теб, все пак смея да твърдя, че си изключително стилна по мои виждания, а все пак аз много уважавам Венера в Козирог, наталната ти Луна доколкото съм запомнил беше в Телецъ, силна една такава... Бе с 2 думи може би Водолейската Луна в комбина с прогресивната ти Венерата ( най-вероятно и тя е водоленейска)  :P
« Последна редакция: Юли 15, 2013, 06:53:44 pm от kokolino »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юли 16, 2013, 05:41:43 pm »

То при теб и от това може да е, Марая, нищо чудно ;D Нетипично е може би при теб, все пак смея да твърдя, че си изключително стилна по мои виждания, а все пак аз много уважавам Венера в Козирог, наталната ти Луна доколкото съм запомнил беше в Телецъ, силна една такава... Бе с 2 думи може би Водолейската Луна в комбина с прогресивната ти Венерата ( най-вероятно и тя е водоленейска)  :P

Виноподлейска е...и тя ;D ;) ;D

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #3 -: Юли 16, 2013, 08:47:38 pm »
Марая моля те кажи за прогресивната Венера във водолей. Моята минава там съвсем скоро.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юли 16, 2013, 09:10:21 pm »
Марая моля те кажи за прогресивната Венера във водолей. Моята минава там съвсем скоро.

За ПР.Луна е мн.важен и дома...Във водолей на първо място ще се почувстваш по-студена..,неща,за които ти е пукало...просто не ти пука.Приемаш ги лежерно..,свободно ,толерантно.
Не съм спряла да пътувам откакто е в 3-ти натален дом. Организации,групи...са във фокуса.Търсят ме...,харесват ме..опеен съм.
Не ми липсват и политически контакти на високо  ниво.
Супер е прогресията през водолей...Виж в козирог в края не ми се живееше...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Юли 18, 2013, 07:24:28 pm »
 ??? във връзка с темата видях, че моята влязла в Телец..., кога чак там е доприпала .. или колко бързо минава времето.. (после ще видя какво се е случило като е била на к7 или когато е сменяла знака)

определено по едно време бях полудяла по червено, оранжево. ярко.., всъщност сега като се замисля кокетничеството по отношение на външния вид, Марая, определено има връзка с Луната

ами дааа от април (май) е в телец... и гъмжи от социален живот, отношения, партньори... и се чудя що мъжете толкоз почнали да свалят звездици (нали телеца се урп. от Венера... )  ;D догодина на к8... (а прогресивния мерк ще смемня знака си от коза към водолей) после тригонче към наталните Венера и Марс..  ;D ;D ;D звучи добре

ох, че се отплеснах...

Споделете какви събития имате във връзка прогресивната Луна, аз се сетих за едно от най-прекрасните събития - появата на моето съкровище - научих за нейната бъдеща поява, когато Луната е била в 4-ти дом около 15-тия на Водолей, а малечка се роди, когато Луната е била на 25-7 :) а все пак Уран ми управлява 5-тия - наистина появата беше приятна изненада за всички :)