Здравей Гост

Един подарък за Коколино

• 2 Отговора
  • 1934 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Един подарък за Коколино
« -: Август 10, 2013, 01:54:33 am »
От него картата..,от нас прогнозите. ;D
Не остана много време...25 -08 наближава... ;)

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Един подарък за Коколино
« Отговор #1 -: Август 10, 2013, 04:59:07 pm »
         Ха хаа, ми давайте да видим - ето я предстоящата слънчева революция при мен. Имам една много изчррпателна и дълга прогноза от Ася -  вече действат с пълна сила някои от нещата, които тя ми описа в прогнозата си. Ася, благодаря ти! А разбра се, който желае може да се включи, който иска може да разгледа и задържи за себе си нещата...  ;D
         Марая, чакам да кажеш тази ли година ще ставам милиaрдер или следващата ;D ;D
« Последна редакция: Август 10, 2013, 05:01:14 pm от kokolino »

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Един подарък за Коколино
« Отговор #2 -: Август 10, 2013, 05:26:23 pm »
         Ха хаа, ми давайте да видим - ето я предстоящата слънчева революция при мен. Имам една много изчррпателна и дълга прогноза от Ася -  вече действат с пълна сила някои от нещата, които тя ми описа в прогнозата си. Ася, благодаря ти! А разбра се, който желае може да се включи, който иска може да разгледа и задържи за себе си нещата...  ;D
         Марая, чакам да кажеш тази ли година ще ставам милиaрдер или следващата ;D ;D

Коколино, аз също ти благодаря за обратната връзка!:) Мога само да кажа, че и твоите прогнози, касаещи минали и настоящи събития досега се случват на 100 процента! Есента пак ще те нападам с искания за анализи!:)